![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da ko fol morala se vratiti po njega,a njezini frendovi su počeli brod čuvati u kojem je kakti došla,pa on misli da je to stvarno ona
btw vidio sam originalni battlestar galaktika prije jedno 10 godina,čak pogledao nešto epizoda,znam da je posada neka užasna bila,inače serija čak nije bila loša |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledam Taken i nije loše, samo su sad u 7. epizodi malo zasrali.
|
Citiraj:
za drugi dio pitanja imaš poruku na PM. |
Citiraj:
DVD ili satelit?? |
Da od Spielberga je, Divx :) oko 7 giga, 10 epizoda. Nadam se da nema više jer ja imam samo tih 10.
|
boink
23:25 Galactica 1., serija hrt 2 02:55 Galactica 1., serija (kod. na sat.) hrt1 nadam se da bu nekaj akcije/zanimljivog danas a ne opet nekakvi njihovi međuodnosi ... |
Yebo termin.
Sienfield je isto najgori horror pa pocesto zavrsi u istom terminu: baad : Al dobro i tak spavam sutra po rasporedu prva 2 sata :D : evil : |
Ja to lijepo snimim, izrežem reklame i onda na miru pogledam. Bitno je samo da su opet počeli davati reprize.
|
Citiraj:
Aj vana ekšn |
Samo vi gunđajte, nek vas čuje HTV odmah će ukinut' BSG.
|
ae danas je bilo nesto akcije na HRT2 nesto humora i naravno jos uvjek u vecini njihovih mutavih meduodnosa,,,,,,, i uff onaj doktor mi ide na zifce vec je dva sajlonca ostavio na brodu,,,,,, ne kontam kak ce se to razvit,,,,,,,
u isto vrijeme na FTVu Voyager + Borg + Vrsta 8472 = AKCIJA i sam pocetak zanimljivijeg djela Voyagera (Jeri Ryan dolazi na brod :D) anyway i jedno i drugo je bilo dobro samo sa je BSG stvarno uzasno dosadan i dosta sje*** |
BSG se više fura na realnost (koliko toliko) i psihološki pristup, atmosferu i sl. U ST je opet sve "kompenzacija" bez puno filozofiranja sa standardnim happy end-om. Sad sam se sjetio jedne smiješne stvari kod ST-a, uvijek glavni likovi, uključujući kapetana/cu idu u misije! Totalno nelogično:)
Ali za razbibrigu je ST bolji, ima više akcije. speedy-3: Snimio sam ti ono pa se javi kad stignes na PM. ipak radi nova pržilica :) |
hehe da a i kad povedu nekog sporednog lika na neku misiju taj se vise ne vraca ziv na brod :D:D
|
Citiraj:
|
Taj Baltar sve živcira i baš je ljigav, što znači da je glumac dobro odradio svoj posao.
Slažem se sa Maherom, čine se da idu na dublju radnju povezanu kroz epizode, što je rijetkost kod ST-a. Kod njega se provlačila osnovna ideja i povremeno se povezivala radnja ali su epizode često bile svaka za sebe. edit: Vidim izašla nekakva akcijska strategija na temu ST-a: http://startrek.bethsoft.com/games/legacy-overview.html jel' netko možda probao? |
je da ali ono vec je bio optuzen da je kriv za sve sto se dogodilo s tim sajloncima Adama samo sa ga nie ubio,,,,,,, mislim da bi mu stvarno bilo u interesu da cim detektira nekog sajlonca da ga oda jer stvarno ce biti bad ako kasnije bude govorio za one koje je vec provjerio i rekao da su ljudi da su sada sajlonci,,,,,,
|
Evo konačno ste dočekali:
* Epizoda: 10 Flota je na kraju sa zalihama goriva. Tylija je dovoljno za još nekoliko skokova te Adama šalje ekipu u potragu za gorivom. Sharon i Crashdown vraćaju se s dobrom i lošom vijesti. Našli su velike zalihe tylija na asteroidu udaljenom samo jedan skok. Loša je vijest da je ondje jaka cylonska baza. Tigh predlaže da dalje traže gorivo, no Adama je skeptičan. Pitanje je hoće li ga naći u dogledno vrijeme, a ako ga i nađu, i njega vjerojatno čuvaju Cyloni. I tako odluka pada: napast će cylonsku bazu u velikoj borbi na život i smrt. Bit' će akcije! HTV 1 02:25 HTV 2 21:55 |
napokon: suicide
|
inace nisam poklonik star warsa ali sam nekaj nasel u vezi toga ..
start - run telnet towel.blinkenlights.nl :) |
Citiraj:
|
Boink ...
LAcy mi je fkral posel .. ali efo opet ... 21:55 Galactica 1., serija [ HRT 2 ] 02:40 Galactica 1., serija (kod. na sat.) [HRT 1 ] |
Jak ti posao :) Nego evo ja bas danas dobio 4 DVD-a 1. i 2. sezona :)
|
Ajd konacno neke akcije, samo su malo previse predvidljivi.
|
sem znal da sem neke pozabil :( ..
.. nego .. premenili su uvodnu špicu :) |
Citiraj:
Inače pogledao sam sinoć nekoliko epizoda iz 2 sezona i mogu vam reci da je baš dobro, ima i akcije i međuljudskih odnosa i svačeg : goood : |
Citiraj:
pozabil = zaboravil(zaboraviti) :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
inace malo mi je mutavno to sve toliko su napredi ono ovo a nemaju fuckin kamere u sobi za ispitivanje,,,,,, ni nigdje dalje na brodu bezveze isto kao u ST imaju senzore i sfe ali uvjek se nekoga trazi tako da se posalje nekog da fino ide pjesice i trazi : baad : |
Citiraj:
Istina ima rupa u scenariju ali čini me se manje nego u ST-u. Jedino mi smeta što u SF serije ubacuju neke mistične elemnente (ono sa Kobolom, strijelom....) Valjda je to in. |
a sad ono za video nazor nemoraju imati umrezena racunala dosta im je jedna kontrolna soba ili vec sto se tice sobe za ispitivanje kamera koja iz te sobe vodi direktno do (iza onog ogledala) u drugu sobu na TV gdje obican video snima,,,,
toliko moderan brod za to doba je,,,, iako im je i ta fora s neumrezenim racunalima bezveze + da ono sto koriste telefone sa zicom koji LOL mogli su obicne bezicne staviti a i vrata kao u podmornici :D:D strasno stvarno ima gluposti teskih u BSG,,,,, a to s Kobolom i religijom u SF serijama opcenito full sucksa |
Citiraj:
Citiraj:
|
Bas sam danas pogleda 11. epizodu 3. sezone Galactice..
Ajme koji cliffhanger, a sad moram cekad do 21.01.07 :( Jedva čekam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
:D bila danas dobra epka Voyagera Sedma ozivila Nelixa 18h nakon sto je lik poginio :D Borg rula :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07. |