PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

LAcy 02.12.2006. 19:06

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 582368)
obje boomerice su Cylonke jedna na planetu jedna na brodu :D

To znam, ali od kuda ova na planetu? Jedna je otišla na BSG i ostavila onog tipa, i sad je on opet sa njom?! Kako mu je objasnila da se vratila?

IceFisherman 02.12.2006. 19:08

Citiraj:

Autor LAcy (Post 582391)
To znam, ali od kuda ova na planetu? Jedna je otišla na BSG i ostavila onog tipa, i sad je on opet sa njom?! Kako mu je objasnila da se vratila?

pa to je cajklonka .. ne zmislim se tocno ali znam da je jednostavno dosla i rekla da ga nije mogla ostaviti .. tj da se vratila po njega ..

MAHER 02.12.2006. 21:39

da ko fol morala se vratiti po njega,a njezini frendovi su počeli brod čuvati u kojem je kakti došla,pa on misli da je to stvarno ona

btw vidio sam originalni battlestar galaktika prije jedno 10 godina,čak pogledao nešto epizoda,znam da je posada neka užasna bila,inače serija čak nije bila loša

fanATIk 02.12.2006. 22:10

Citiraj:

Autor MAHER (Post 581975)
...čekam da se u kanadi sada oko božića počnu opet emitirati nove epizode,pa će valjda onda i torrenta biti

khm, kakav božić kakvi bakrači??? treća sezona je počela u desetom mjesecu. sinoć je na sci-fi emitirana Battlestar Galactica, Season 3, Episode 9: Unfinished Business. sutra oko podne je gotov titl.

LAcy 03.12.2006. 10:03

Citiraj:

Autor MAHER (Post 582501)
btw vidio sam originalni battlestar galaktika prije jedno 10 godina,čak pogledao nešto epizoda,znam da je posada neka užasna bila,inače serija čak nije bila loša

Da vidio... bio klinac kad se emitirala, sjećam se kako smo to svi gledali. Cylonci su bili presmiješni za današnje pojmove, kao konzerve. Baš bih volio pogledati par epizoda da vidim kako bi mi to sad izgledalo.

MAHER 03.12.2006. 22:30

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 582523)
khm, kakav božić kakvi bakrači??? treća sezona je počela u desetom mjesecu. sinoć je na sci-fi emitirana Battlestar Galactica, Season 3, Episode 9: Unfinished Business. sutra oko podne je gotov titl.

mislio sam na 3*9,zadnje sam gledao 3*8,malo je ranije nego što sam mislio,ali 3*10 će biti točno kako sam rekao,btw na kojem satelitu pratiš taj scfi,vidio sam da puno ripova raznih serija potječe od tamo

LAcy 04.12.2006. 21:43

Gledam Taken i nije loše, samo su sad u 7. epizodi malo zasrali.

fanATIk 04.12.2006. 23:03

Citiraj:

Autor MAHER (Post 583428)
mislio sam na 3*9,zadnje sam gledao 3*8,malo je ranije nego što sam mislio,ali 3*10 će biti točno kako sam rekao,btw na kojem satelitu pratiš taj scfi,vidio sam da puno ripova raznih serija potječe od tamo

opet krivo. 3*10, The Passage, bit će emitirana sad u petak, 08.12.
za drugi dio pitanja imaš poruku na PM.

speedy-3 05.12.2006. 21:25

Citiraj:

Autor LAcy (Post 584340)
Gledam Taken i nije loše, samo su sad u 7. epizodi malo zasrali.

to je ono sa je bilo na HRT je tako, sa je Steven Spielberg sredio?

DVD ili satelit??

LAcy 05.12.2006. 22:49

Da od Spielberga je, Divx :) oko 7 giga, 10 epizoda. Nadam se da nema više jer ja imam samo tih 10.

IceFisherman 06.12.2006. 16:34

boink

23:25 Galactica 1., serija hrt 2

02:55 Galactica 1., serija (kod. na sat.) hrt1

nadam se da bu nekaj akcije/zanimljivog danas a ne opet nekakvi njihovi međuodnosi ...

SniperWolf 06.12.2006. 16:55

Yebo termin.
Sienfield je isto najgori horror pa pocesto zavrsi u istom terminu: baad :
Al dobro i tak spavam sutra po rasporedu prva 2 sata :D : evil :

LAcy 06.12.2006. 20:14

Ja to lijepo snimim, izrežem reklame i onda na miru pogledam. Bitno je samo da su opet počeli davati reprize.

vga killer 06.12.2006. 21:57

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 585961)
nadam se da bu nekaj akcije/zanimljivog danas a ne opet nekakvi njihovi međuodnosi ...

Vec me polagano počinje podsjecati na DS9 i one mutave Bažorance : suicide Bljuv

Aj vana ekšn

LAcy 06.12.2006. 22:20

Samo vi gunđajte, nek vas čuje HTV odmah će ukinut' BSG.

speedy-3 07.12.2006. 00:48

ae danas je bilo nesto akcije na HRT2 nesto humora i naravno jos uvjek u vecini njihovih mutavih meduodnosa,,,,,,, i uff onaj doktor mi ide na zifce vec je dva sajlonca ostavio na brodu,,,,,, ne kontam kak ce se to razvit,,,,,,,

u isto vrijeme na FTVu Voyager + Borg + Vrsta 8472 = AKCIJA i sam pocetak zanimljivijeg djela Voyagera (Jeri Ryan dolazi na brod :D)

anyway i jedno i drugo je bilo dobro samo sa je BSG stvarno uzasno dosadan i dosta sje***

LAcy 07.12.2006. 09:04

BSG se više fura na realnost (koliko toliko) i psihološki pristup, atmosferu i sl. U ST je opet sve "kompenzacija" bez puno filozofiranja sa standardnim happy end-om. Sad sam se sjetio jedne smiješne stvari kod ST-a, uvijek glavni likovi, uključujući kapetana/cu idu u misije! Totalno nelogično:)
Ali za razbibrigu je ST bolji, ima više akcije.

speedy-3: Snimio sam ti ono pa se javi kad stignes na PM. ipak radi nova pržilica :)

speedy-3 07.12.2006. 12:52

hehe da a i kad povedu nekog sporednog lika na neku misiju taj se vise ne vraca ziv na brod :D:D

MAHER 08.12.2006. 10:36

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 586460)
ae danas je bilo nesto akcije na HRT2 nesto humora i naravno jos uvjek u vecini njihovih mutavih meduodnosa,,,,,,, i uff onaj doktor mi ide na zifce vec je dva sajlonca ostavio na brodu,,,,,, ne kontam kak ce se to razvit,,,,,,,

u isto vrijeme na FTVu Voyager + Borg + Vrsta 8472 = AKCIJA i sam pocetak zanimljivijeg djela Voyagera (Jeri Ryan dolazi na brod :D)

anyway i jedno i drugo je bilo dobro samo sa je BSG stvarno uzasno dosadan i dosta sje***

nemoj biti pretjerano siguran u to,stvar je u tome da je baltar svima koji su testirani rekao da su ljudi,i takav je izvještaj predao,a prave rezultate je uvijek zadržao za sebe,tako da te tu čeka par iznenađenja

LAcy 08.12.2006. 11:15

Taj Baltar sve živcira i baš je ljigav, što znači da je glumac dobro odradio svoj posao.
Slažem se sa Maherom, čine se da idu na dublju radnju povezanu kroz epizode, što je rijetkost kod ST-a. Kod njega se provlačila osnovna ideja i povremeno se povezivala radnja ali su epizode često bile svaka za sebe.

edit: Vidim izašla nekakva akcijska strategija na temu ST-a:

http://startrek.bethsoft.com/games/legacy-overview.html

jel' netko možda probao?

speedy-3 08.12.2006. 14:18

je da ali ono vec je bio optuzen da je kriv za sve sto se dogodilo s tim sajloncima Adama samo sa ga nie ubio,,,,,,, mislim da bi mu stvarno bilo u interesu da cim detektira nekog sajlonca da ga oda jer stvarno ce biti bad ako kasnije bude govorio za one koje je vec provjerio i rekao da su ljudi da su sada sajlonci,,,,,,

LAcy 10.12.2006. 15:57

Evo konačno ste dočekali:

* Epizoda: 10

Flota je na kraju sa zalihama goriva. Tylija je dovoljno za još nekoliko skokova te Adama šalje ekipu u potragu za gorivom. Sharon i Crashdown vraćaju se s dobrom i lošom vijesti. Našli su velike zalihe tylija na asteroidu udaljenom samo jedan skok. Loša je vijest da je ondje jaka cylonska baza. Tigh predlaže da dalje traže gorivo, no Adama je skeptičan. Pitanje je hoće li ga naći u dogledno vrijeme, a ako ga i nađu, i njega vjerojatno čuvaju Cyloni.
I tako odluka pada: napast će cylonsku bazu u velikoj borbi na život i smrt.

Bit' će akcije!

HTV 1 02:25
HTV 2 21:55

IceFisherman 10.12.2006. 17:25

napokon: suicide

IceFisherman 11.12.2006. 00:20

inace nisam poklonik star warsa ali sam nekaj nasel u vezi toga ..

start - run

telnet towel.blinkenlights.nl

:)

LAcy 11.12.2006. 09:44

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 589830)
inace nisam poklonik star warsa ali sam nekaj nasel u vezi toga ..

start - run

telnet towel.blinkenlights.nl

:)

Nevjerojatno, koliko truda je uloženo! Respect :)

IceFisherman 13.12.2006. 19:01

Boink ...

LAcy mi je fkral posel ..
ali efo opet ...

21:55 Galactica 1., serija [ HRT 2 ]
02:40 Galactica 1., serija (kod. na sat.) [HRT 1 ]

LAcy 13.12.2006. 19:37

Jak ti posao :) Nego evo ja bas danas dobio 4 DVD-a 1. i 2. sezona :)

vga killer 14.12.2006. 00:57

Ajd konacno neke akcije, samo su malo previse predvidljivi.

IceFisherman 21.12.2006. 21:29

sem znal da sem neke pozabil :( ..

.. nego .. premenili su uvodnu špicu :)

LAcy 22.12.2006. 11:27

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 600003)
sem znal da sem neke pozabil :( ..

Što znači "pozabil" ?

Inače pogledao sam sinoć nekoliko epizoda iz 2 sezona i mogu vam reci da je baš dobro, ima i akcije i međuljudskih odnosa i svačeg : goood :

IceFisherman 22.12.2006. 12:31

Citiraj:

Autor LAcy (Post 600300)
Što znači "pozabil" ?

Inače pogledao sam sinoć nekoliko epizoda iz 2 sezona i mogu vam reci da je baš dobro, ima i akcije i međuljudskih odnosa i svačeg : goood :

pozabil = zaboravil(zaboraviti) :p

LAcy 22.12.2006. 13:17

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 600345)
pozabil = zaboravil(zaboraviti) :p

Legendo :) zaboravio sam stavit' smile.

speedy-3 22.12.2006. 18:00

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 600003)

ma oni svako malo mjenjaju tu uvodnu spicu,,, jos ce dosta mjenjati,,,,

inace malo mi je mutavno to sve toliko su napredi ono ovo a nemaju fuckin kamere u sobi za ispitivanje,,,,,, ni nigdje dalje na brodu bezveze isto kao u ST imaju senzore i sfe ali uvjek se nekoga trazi tako da se posalje nekog da fino ide pjesice i trazi : baad :

LAcy 22.12.2006. 18:26

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 600566)
inace malo mi je mutavno to sve toliko su napredi ono ovo a nemaju fuckin kamere u sobi za ispitivanje,,,,,, ni nigdje dalje na brodu bezveze isto kao u ST imaju senzore i sfe ali uvjek se nekoga trazi tako da se posalje nekog da fino ide pjesice i trazi : baad :

Zato što im računala nisu umrežena, da ih ne bi napali Cyclonci. I Galactica nije baš neki moderan brod za to doba, sjeti se da je trebao u mirovinu, i svi oni Wiperi.
Istina ima rupa u scenariju ali čini me se manje nego u ST-u. Jedino mi smeta što u SF serije ubacuju neke mistične elemnente (ono sa Kobolom, strijelom....) Valjda je to in.

speedy-3 22.12.2006. 19:07

a sad ono za video nazor nemoraju imati umrezena racunala dosta im je jedna kontrolna soba ili vec sto se tice sobe za ispitivanje kamera koja iz te sobe vodi direktno do (iza onog ogledala) u drugu sobu na TV gdje obican video snima,,,,

toliko moderan brod za to doba je,,,,

iako im je i ta fora s neumrezenim racunalima bezveze + da ono sto koriste telefone sa zicom koji LOL mogli su obicne bezicne staviti a i vrata kao u podmornici :D:D strasno stvarno ima gluposti teskih u BSG,,,,,

a to s Kobolom i religijom u SF serijama opcenito full sucksa

LAcy 22.12.2006. 22:38

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 600622)
a sad ono za video nazor nemoraju imati umrezena racunala dosta im je jedna kontrolna soba ili vec sto se tice sobe za ispitivanje kamera koja iz te sobe vodi direktno do (iza onog ogledala) u drugu sobu na TV gdje obican video snima,,,,

To je ono super korisno kao što je korisno i danas :) jesi li kad gledao snimke sa tih nadzornih kamera?

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 600622)
iako im je i ta fora s neumrezenim racunalima bezveze + da ono sto koriste telefone sa zicom koji LOL mogli su obicne bezicne staviti a i vrata kao u podmornici :D:D strasno stvarno ima gluposti teskih u BSG,,,,,

Bežična tehnologija je sama po sebi nesigurna i podložna ometanju. Dovoljno im je što moraju koristi radio vezu sa Wiperima. Koliko sam skužio, pušu i na hladno još od prvog rata sa Cycloncima kad su skužili da AI i računala nisu baš najsretnije rješenje kad se pobune.

Mar 22.12.2006. 22:46

Bas sam danas pogleda 11. epizodu 3. sezone Galactice..
Ajme koji cliffhanger, a sad moram cekad do 21.01.07 :(

Jedva čekam.

LAcy 22.12.2006. 22:55

Citiraj:

Autor Mar (Post 600801)

Jedva čekam.

Ja sam jucer pogledao nekoliko epizoda zaredom (eto dogodilo mi se da imam vremena) i bas je bilo dobro. Razradilo se u kasnijim epizodama.

speedy-3 23.12.2006. 02:29

Citiraj:

Autor LAcy (Post 600797)
To je ono super korisno kao što je korisno i danas :) jesi li kad gledao snimke sa tih nadzornih kamera?

Live nisam vidio samo na TV-u kak izgleda no dosta je dobro da skontas tko je u sobi,,,, i naravno heh "nadzorne kamere" ovo sto se stavlja na bankomate i ulice ono ovo nije isto sto se stavlja da snima "intervjue" u policijskim postajama u sobama za ispitivanje ondje bas ide sve normalno visoke rezolucije u boji itd...

:D

bila danas dobra epka Voyagera Sedma ozivila Nelixa 18h nakon sto je lik poginio :D Borg rula :D

Mr. NiceGuy 23.12.2006. 15:19

Citiraj:

Autor Mar (Post 600801)

Jedva čekam.

The Eye of Jupiter? Ja je upravo "nabavljam".

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07.