![]() |
Citiraj:
-- Da nadom samo da nije pravi dip, ali.. Tron i Stellar. Stellar prati ripple, a sad je u zaostatku. Ja da se ukracjem išao bi preko stellara. |
Pa BTC sale off. Pa već se sprema neko vrijeme, čeka se trenutak :-) prvi bull trap je vec okinuo par buy ordera na bit flayeru valjda se ceka jos par i onda pa pa.
|
Šta pa pa ?
Dokle ide ovaj put, do 2000 ? |
Citiraj:
|
Nemoguće je da dođe do 2000.
To bi morala baš bit panika nenormalnih razmjera. Ako dotakne 8000 doće do masovnog preljevanja u bitcoin. Ne vidim nikakvu računicu u tome da ide ispod toga.. |
Citiraj:
|
@Bl@de, mislis da ide na 9k USD?
Sto se tice xrp-a, mislim da je prosao vlak, cijenu jos samo drze ovi sto su nemilice kupovali zadnjih dana... Imam nesto sitno investirano na duge staze a nazalost veci dio sam zatvorio na +130% tako da imam dobar auto u oportunitetnom propustu zadnjih pet dana :hitthewal: |
Kako ne, ja vidim BTC na 644$ po Gauss-Federrovoj ljestvici implementacije striktnog konzusa s obzirom na GD korelaciju sa F4.
|
Citiraj:
Kad se pumpa priča preko youtuba i tvitera tu više ni fibonaci ni nikakvi indikatori ne igraju nikakvu ulogu. Bitno je da je ispod dolara..i rulja to kupuje:) |
Citiraj:
|
šta kupit a da bi moglo završiti kao ripple? :D
imam još 0.00312863 btc pa da to sjebem |
Citiraj:
A to šta od Ng veliki investitori poput Goldman Sachsa i drugih ulaze u Futures i počinju kupovati Bitcoin nema nikakve veze... |
Citiraj:
|
Neki ulaze kad je jefitno, neki kad je skupo. Pitaj ove od pred tjedan dva što su ulatili na 19K pa sad mogu plakat, oni su isto mislil da će BTC rasti na 1KK dolara u mjeseca dana :-D.
Ako G&S sad ulaze, ulaze u pravom trenutku, kad će im sve biti jeftino. |
Citiraj:
samo mislim da će doći tek danas u noći kasno, tak je i danas bilo ujutro, kad korejci odrade svoje. Možda bude besana noć ko će ga znat :-D |
Jel ta finaciska bagra ULAŽE ili se KLADI na Bitcoin..to je pravo pitanje?
|
Ta financijska bagra (koliko sam skužio što je futures) je svejedno, rizik se prebacuje na kupca oni će dobit svoju pinku kako got sa 0 rizika.
|
ima li Enigma budućnost?
imam nešto sitno tamo, a zadnji par dana pada |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno da ima budućnosti. Dobar tim, dobar projekt. Ja sam sa Enigmom već par mjseci i vidim da tu ima prostora još bar do 350-500M. Samo da ne bude većih problema sa ovim novim projektom.. Triba bit strpljiv.. |
Citiraj:
I veliki i mali riskiraju. Pogledaj malo rezultate s početka Futuresa, mnogi (veliki) su se kladili da će pasti, i spušili milijune. |
A ti bi mogao malo pripaziti kako se izražavaš i razgovaraš prema drugim kolegama forumašima.
Možda i jesam nešto krivo shvatio ali onda se to objasni. Dakle ako banka daje, a banke obično daju Futures ugovore, nisu sigurno spušili kad su prodavali ugovore dok je cijena BTC bila visoka, jer se korisnik ugovora obavezao da će vratiti ugovor po visokoj cijeni BTC, ako BTC pada davatelj ugovora dobiva. To što su se korisnici zaigrali na all time hight BTC-u to je njihova stvar, bez obrizira koliko imali novaca. Futures ugovor davatelju garantira cijenu po kojoj će dobiti proizvoda nazad i davatelj unaprijed zna što dobiva (0 risk), a korisnik je onaj koji špekulira i mora dobro procijeniti kako će se cijena kretati da zaradi. No možda sam u krivu pa čekam odgovor. |
Citiraj:
Zanimljiva mi je Enigma, zato sam uložio u nju. Ajde pls ako saznaš nešto bitno, pikni komentar ovjde :D |
Jel prati neko SIA coin? Ima li perspektive u njemu ulagat? Imaju dobru ideju ali me brine da li je zakonski ispravna? Vidim da je SIA i dalje jeftin pa mislio da uletim dok sam na vrijeme ako ista valja.
|
XLM
kad spominjemo Stellar da li mislimo na XLM? THNX
Citiraj:
|
Citiraj:
Po trenutnoj cijeni oni koji su prognozirali pad su dobili. Ali ima dobrih desetak dana do kraja ugovora tako da se sve moze okreniti. I jos to nije u volumenu u kojem vi mislite, tek nakon nekoliko iteracija se moze ocekivati velika kolicina novca u tim ugovorima. |
|
XRP keširanje u Koreji:
|
Kazu da je to fake.lol
|
Pitanje... ima li kakva stranica tipa Coinmarketcap da prati sve coine... ali da se moze unijeti kolicina svojih coina pa da izracunava koliko je to dolara trenutno... znaci kao na burzi, total value of coins, ali problem je sto su mi coini na 3-4 razlicite burze, pa da se ne zbraja rucno... jednostavno upisat imam toliko toga, toliko ovog, onog ... i da izbaci cifru.... hvala
|
Citiraj:
|
Zahvaljujem segregator!!! too je tooo!!! Ali vidim nema svih coina, ima ih masa ali nema svih, npr. Electroneuma nema...
|
Možeš napraviti portfolio na cryptocompare.com
|
Ako niste znali, prije cca. 3 dana je obavljena prva lightning transakcija bitcoina.
Instant brzina i 0 fee-a. Uskoro će u javnu upotrebu, a kada se to desi... |
Citiraj:
|
Kutak za trejdere
Coinstats ima tu opciju sto trazis, aplikacija
|
Citiraj:
Znači li to je će bitcoin opet rasti? |
Citiraj:
P.S. ICX luduje opet, mogao bi do 5500. |
IOTA skocila dosta, zna netko razlog?
|
Jel prati netko XVG? Kupiti ili ne? Cijena je pala jer nisu u roku objavili Wraith protocol, a unutra je bila masa koju je McAfee nahranio pa su se razbježali.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |