![]() |
jel imao tko prilike vidjet / koristit GARMIN MARQ Aviator gen2 .. kakva je čuka ?
Trenutno imam huawei pro3 titanium, ok čuka, al nema NFC pay kod nas i baterija 4-5 dana, ajd rastegne se do 21 dan u safe mode |
U principu je to Epix 2 sa skupljim materijalima, remenom i par drugačijih watchfacea. Ako ti je bitna funkcionalnost sata, sve to dobiješ za 3x manje novaca ako uzmeš Epix 2. Imao sam ga pa ako te nešto zanima, pucaj.
U principu, nema ništa što Fenix nema, plaćaš dizajn, materijale i u najvećoj mjeri nekakvu ekskluzivnost |
trajanje baterije ??
Mada gledam taj epix 2 .. nema takav remen kao što ima aviator .. a meni se samo to sviđa hmm, trebalo bi probat, cijena je primamljiva A veliš izgled i ispod haube sve isto .. |
Epix mi je trajao neznatno manje od Fenix 6X Pro. 10 dana minimalno sa svim notifikacijama i oko 2-3 sata praćenja plivanja tjedno.
Možeš uzeti metalni remen za Epix ili Fenix ali košta previše. https://amzn.eu/d/i9R6gaI |
Da bi HRM radio kako treba, sat tj. optical sensor mora imati sto bolji dodir sa kozom. Sa metalnim remenom, vjerojanto to nece biti bas najbolje.
|
Mogu potvrditi to na primjeru samsung sata, nije mi dobro radio sa ocitanjem HRM-a. S druge strane milanese loop je rijesio sve probleme, mozes ga stisnuti u malim inkrementima i izgleda bolje nego gumeni remen. Samo nekako sumnjam da ce dobro izgledati na jednom Epixu ili Fenixu :)
|
Uspio si namontirati taj loop na non apple watch?! Nisi li nesvjestan kojem se riziku nisi upustio? :D
Anyway, ja koristim nesto slicno na Fenixu i dobro izgleda. Meni bolje od silicone originala. Malo je cak i rastezljiviji. Koristim military zeleni vec godinu i pol i sve ok. Crni mi je misni :D Evo nasao sam u historiju: https://www.amazon.com/gp/product/B0...0?ie=UTF8&th=1 |
Pametni satovi
Citiraj:
Kaj si ocekivao od tih sminkerskih da ne kazem pederskih satova ? 😂 Samsung i apple su za sminku i nis drugo. |
Citiraj:
|
Pa da, za prave muže :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7a737ed88f.jpg
Ispao mi iz ruke, pao na kameni pod, odlijepio se ekran na rubu. RIP Kupljen 2018. prošao sito i rešeto. Sad moram tražiti nasljednika, što nije lako među onim svim modelima (a ni besparica ne pomaže) EDIT: Vidim da novi Vivoactive ima Amoled ekran što mi se u teoriji ne sviđa, transflektivni mi je privlačniji Sent from my iPhone using Tapatalk |
pa iskreno, ako ti je ispa iz ruke, sljedeći sat malo jače stegni :D
|
U lijevoj ruci masni burek, sa desnom ga pokušavam uštekat na punjač i pljas na pod. Puno puta je padao, danas nije bilo sreće.
Znači točno 2 sata proučavam Garmine i ne znam šta bi. Privlači me Instinct 2, a opet možda će mi faliti bojice sa ove Night & Day teme koju koristim od kad ga imam.. |
Nakon 8 ili 9 godina F3 ide u zasluženu mirovinu, tj. kćerki za kajak treninge, a meni stigao F7X pro solar safir 16v gtx anjšpric turbak 😍
|
Citiraj:
Čestitke, nek te služi barem pola koliko i F3 :D |
Citiraj:
Ma dobar je F3 jos uvijek ... baterija je opala na 2-3 dana uz notifikacije, a za gps ga treba napuniti i drži nekih 15% po satu. Kupljen 2016 👌 |
Oj.
Imam Galaxy classic 4, i kako sam presao na Honor mobitel, ne zeli se spojiti. Tako da gledam novi sat, pa bi volio cuti preporuku nekakvog do 300 eura cca. |
Kod mene se uredno spojilo. Honor magic 5 pro.
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Pa običan Instinct Crossover (Instinct 2 s kazaljkama) mi drži 20-25 dana. Sad jel tih par dana više vrijedi razliku u cijeni...meni osobno ne
(a i ružan je obrub s tim solarnim panelima) :D |
Nisi čitao sa nerazumijevanjem :D
Ne mora ga uopće punit... ;) A instinct jer ruzan ionako :D Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Decki misljenja o Huawei Watch GT3 Pro - ima li ga netko, dojmovi?
|
imam ga ja, što te točno zanima?
radi super, baterija mu je malo lošija od GT2 Pro, ali i dalje odlična. HR mu je bolji od GT2 Pro, a sve ostalo je više manje sve isto, da budem iskren. |
Citiraj:
Moram ih vidit u zivo, koji ducani imaju najbolji izbor? Bojim se da ce mi se svidit skuplji modeli pa cu tek onda imat problem. Ovaj ranjeni radi ali od nezgode nije vidio pravu prasinu i vodu |
Citiraj:
Nisam imao nikada smartwatch, pa reko mozda neka usporedba s drugima, koje prednosti ima taj GT3 Pro. Naravno mogu to sve u reviews procitati, ali da cujem iz prve ruke od nekoga tko ga koristi. Koristenje bi bilo normalan dnevni rad, uz to bicikliranje i planinarenje. |
ukratko - uzmi ga.
jako je lijep, baterija mu je top, možeš se javiti na njega, otporan je na udarce i grebanja, GPS radi odlično, ima također praćenje ruta kao i Garmin, sinkronizacije, milijun aktivnosti za praćenje.... ja se ne mičem sa Huaweija do daljnjega, odličan je sat. meni nema mane. |
Meni baterija na gt 3 pro nije trajala ni 4 dana sa aod i 2-3 praćenja trčanja sa bt streamingom glazbe po 30 min,zamijenili bateriju u servisu,isti vrag
Smiješno što sat od 400 eura nije prepoznavao automatski bicikliranje,a narukvica mi band 8 od 35 eura automatski prepozna,cak nudi i detaljnije praćenje sna i pametno buđenje Puno bolji što se tiče baterije mi je bio gt2 pro,gt 3 pro da bi preporučio,ne bi baš Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
Imam i ja gt3 pro. Meni je vibracija za notifikacije preslaba. Inače odličan. Glavna stavka je safirno staklo i titanij pa u godinu dana nema ni crtice na njemu.
|
Citiraj:
|
Imate savjet za neki pametni sat ili još bolje narukvicu za starije osobe? Bitno da ima nesto kao SOS tipku za poziv na broj koji se spremi.
Nesta sam slabo uspio izguglat.. |
Jel koristi ko Spotify na Fenixu?
Bas mi je baš nabrijan, a zvuk mogu naviti da para bubnjice ... Ovo je opasno 😂 |
Citiraj:
|
Tražim remen za Mi Band 8, ali da nije kožni, čelični, nylon (gumeni).. već onako od tkanine ili bilo kakvog materijala da se ruka ne znoji...
Ima tko kakvu preporuku? |
Citiraj:
Samo za primjer https://www.aliexpress.com/item/1005...Cquery_from%3A |
Citiraj:
Garmin je zamijenio Huawei GT Active kojeg sam imao 3+ godine i iako mu je baterija još uvijek držala 10-ak dana, poželio sam sat na kojem uvijek mogu vidjeti vrijeme (ono sa automatskim paljenjem ekrana kod podizanja ruke me nervira pa je uvijek bilo ugašeno). Kaj se tiče Garnina I2xSTE, nakon kupnje napunjen prvi put do 100% i nakon skidanja s punjača je pokazao 33 dana, danas mjesec dana kasnije piše 22 dana s time da nisam nešto pretjerano uspio biti na otvorenom pa da se mogao adekvatno dopunjavati. Prije kupnje sam mislio da će mi sat veličine 50 mm biti prevelik (s obzirom na prethodnih 46 mm) no puno je ugodniji za nositi jer je osjetno lakši od Huaweia GT, a i šira narukvica (uz manju težinu) također pomaže da se sat ne pomiče na ruci iako ga nosim relativno labavo. Jel ružan i jel mi fale boje na ekranu = ne,... teme koje sam imao na GT-u su ionako emulirale monokromatski ekran ili su bile tamne s minimalnim brojem svijetlih detalja. Je li smeta (opet čitaj ružan) solarni obrub unutar sata, meni ne ali prihvaćam da nekome može to smetati. E da, i vidljivost ekrana na suncu bez uključivanja ekrana je ok, inače ga držim na 70% osvjetljenja. https://i.postimg.cc/hJSFmBqS/Garmin1.jpg Ak te još što zanima pitaj, no najbolje je otići u dućan, probati i pogledati ga uživo,... i pripazi samo na detalj da Instinct 2 Solar i Instinct 2x Solar nisu isti satovi iako je 2x kao neka nadogradnja Instinct 2 Solar, a isto tako se izgledom kućišta malo razlikuju i verzije Instinct 2x Solar i Instinct 2x Solar TE. I da, trenutno ih imaju na nekoj akciji u HG Spotu: Instinct 2x Solar (četiri boje sata) Instinct 2x Solar TE (dvije boje sata) EDIT: I da, zaboravio sam odličnu stvar a to je ugrađena led svjetiljka, glupa stvar ali korisna :) ... i budilicu, vibracija je tak jaka da te protrese ma koliko duboko spavao :D |
Citiraj:
našao kod nas u nekom dućanu isti takav za 8€ pa će biti tako |
pa iskreno, meni stvari sa alija dodje za 10 dana, tako da ....
|
Citiraj:
Još sam na starom satu, ne širi se odlijepljeni dio, žao mi ga umiroviti :D |
Nema na čemu :)
... i ako se ne širi i ne ulazi voda, a sat ti odgovara, zašto mijenjati ;) PS: Nego kad si se već javio, sad sam bacio pogled na datim kad sam pisao post i bio je 22.4. a sat je pokazivao još 22 dana, danas je 6.5. i sat kaže da ima struje za još 12 dana što je razlika od 10 dana iako je od tada prošlo 14 dana što znači da ako imalo boraviš na zraku (i suncu), ovaj 2x solar stvarno ne bi trebalo nikada puniti :) |
Ekipa, bio neki update nedeavno, dogadja mi se da se kazaljke maknu kad pomaknem sat na 9:15, i to svako drugi put.
Radi se o Garmin Instict Crossover Prosao kroz settingse, nisam nasao kako ovo maknit Evo video, tu se najbolje vidi. https://youtu.be/FLxGZ1XSUo8 https://youtu.be/uvYRuwXi2MQ Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:32. |