![]() |
Sancheza sam unazad par postova spomenuo. Uz pogbu, uvjerljivo najbolja kupovina za sredinu terena. Ma za sve.
E moja Benfica, vise igraca ni do dvadesete ne mogu zadrzati.. :( |
Ako se itko pita, zašto tekma kasni .. ovdje je odgovor :D
Bilićeva pobjeda ili City bez lige prvaka ... hmm ... decisions, decisions :D |
Vrhunska igra West Hama.United u misjoj rupi.
|
City ovak i onak ako izbori grupe neće ih proći :D
|
Kada te ponese piće prije tekme, pa umjesto 4. suca postaneš linijski :D
|
Citiraj:
Bayern i real imaju identične dresove, razlika je u vodoravnim crtama i boji. Isti kroj, isti brand... |
Nike općenito radi najbolji dizajn što se tiče bilo koje obuće/odjeće tako da je i oku ugodniji od ostalih brandova. Adidasov dizajn mi se osobno općenito ne sviđa.
Od PSG-a prejeben dres :goood: Ovi ostali su mi više manje meh. Realov dres uništili skroz. Pokušavaju ubaciti nekakav retro stil. Ne sviđa mi se uopće :baad: |
Ali fenomenalan kroj kod Realovog :)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
http://www.marca.com/en/football/rea...8428b457b.html
Nadam se da ima neke istine u tome!Mada i Hazard igra fenomenalno u zadnje vrijeme.Imati u vezi njega i Payeta,koliko bi onda Kikica zabijao? Btw,danas u 5 je "one to one challenge"! |
Umjesto koga bi igrali? :D
Mogu grijat klupu jedino |
Citiraj:
Za očekivati je da Real bude kupio jednog stopera,napadača i ofenzivnog veznog,te vrlo vjerojatno još jednog bočnog na Marcelovo mjesto. Tako da bude ili Hazard ili Payet.Ja bi osobno Payeta uzeo,ali opet, ako ode iz West hama ,Bile bude u rupi na godinu. A sad možeš isto pitati koji bude napadač došao u Real da grije klupu,jer dok je Benzema tu ,igrat će! Bumo vidjeli,puno ovisi o danas i finalu lige prvaka.Ako Zidane popuši oboje,pa,pa! |
Citiraj:
Sutra bude zanimljivo u premiershipu.Recimo,West Ham može biti 5,ali i 8 na kraju.U jednoj tekmi od odlične do prosječne sezone. |
Pletikosa na golu Deportiva protiv Reala :D
Btw ovo mu je druga tekma za klub ove sezone. |
Jako zanimljiv rasplet, puno bolje nego lani. Sretno svima, nadam se da ce ipak Real osvojit.
|
Game Over 99%.
|
Jeeee,Gricko 0-2
|
Kikica, gricko, kikica, gricko... :D
|
Cestitke.Barceloni i navijacima na osvojenom prvenstvu.
Tesko prema viđenom da se nesto moze promijeniti. Sent from my D5803 using Tapatalk |
Žalit eto samo za početkom sezone i Rafom koji je bio promašaj koji ce se pamtit. Ostavit Zidane-a i svu pocetnu ekipu osim Benzeme.
|
Tu se slazem sa su mogli i trebali bolje, žal je tim veća!
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Gricko treći:D
|
Grickooooooooooo, kad neće kikica treći onda će grickooooooooooo :D
|
Citiraj:
|
Nedaj Boze da Real osvoji LP, 3 mjeseca ce ovdje bit kmeee
|
I gotovoooooooo je kmeeeeeeee, kmeeeee :D :D :D
Nešto u madridu ne slave, pokisli su ko zagreb danas popodne :D :D :D |
Zasluzeno, cestitke! ;)
|
Steta za LP, ali Atletico je bio bolji i zasluzeno prosao. No ne mozes svake godine sve osvojiti. I ovako je odlicno, zamisli kako je onima iz Madrida :D
|
Citiraj:
Pošteno bi bilo da čestitaju Barceloni na osvojenom naslovu koji je potpuno zaslužen. |
Citiraj:
E da, čestitke barci :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
"Podigla me iz pepela i malo mi sreće (nade) dala, pa me opet bez milosti u pepeo zakopala." :D |
Čestitke "Čvarci" na osvojenom prventsvu, još da "Patetiko" osvoji finale LP :D
|
Citiraj:
P.S. Iskreno, zaboli me neka stvar, ali je gust podjebavati :lol2: |
Čestitke Barceloni na osvojenom prvenstvu. Neka Real digne popularnog "klempu" i mislim da je to ok :)
Jedan je bod razlike, realno toliko je pošteno u odnosu na igru. |
Ne, cestitao sam na drugim normalnim mjestima, a ovdje da cestitam.. lel. Picici? To je ona nagrada s kojom se Ronalda sprda svake godine ali ove ce se sigurno reci "ali ali, Suarez je Barcu doveo do osvajanja Primere", ne sjecam se kad si ti ili bilo ko drugi cestitao proslih godina na Picici-u.
Pricam da ce drugi kmecat 3 mjeseca? Dobro? Ovo ima neku poantu? Pricam ogledalu? Sto to pricam, da cemo zalit za pocetkom sezone i Rafom? O cemu ti pricas? A ovo da ce tema bit lockana.. razocarat ces kolegu bulju. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja ništa ne izigravam, ja sam se uklopio i ne ide mi na živce, baš mi je zabavno :D |
Well kakva pitanja takvi odgovori
|
S obzirom da si rekao da ja odgovaram sa pitanjima.. well, sad si rekao da nema glupih pitanja. Vidiš kak je nama ovdje zabavno i ti bi da ja odem :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |