PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

Gilbert5 30.04.2019. 22:08

I ja navijam alarm, nadam se da cu bi karakter.

Dottore 01.05.2019. 05:36

Izgubio Boston.

Već gledam Houston

Отправлено через SM-N950FD

Roberto 01.05.2019. 07:15

Izgubio i Houston :D

adaksinjo 01.05.2019. 09:57

taman sam upalio tv 5 min do kraja tekme i vidim +31 za Buckse :D

ispada da nisu ništ naučili iz poraza u g1, Đani je i dalje većinom imao loptu u rukama i dijelio dalje šuterima, ali su skinuli team record u tricama (11 u p1) i nije ni čudo da su dobili tekmu. izgubit će barem još dvije protiv Bostona ako šut zaškripi.

pogi 01.05.2019. 10:07

Rezultat GSW-HOU uopće ne pokazuje koliko je HOU zapravo loš. Ta ekipa nema obrane (kaže Barkley da su dozvolili 18 ofenzivnih skokova GSWu), samo šicaju trice i zapravo to što igraju ja antikošarka. Kad vidim Hardena kako se naguzi s loptom na cetru...

Inače ovaj dosadasšnji dio PO je IMHO pokazao da za MVP možemo pričati samo o KD-ju i Leonardu.... ovo ostalo nije ni blizu.

Durant je jednostavno nezaustavljiv kad odluči šutnuti.

Roberto 01.05.2019. 10:33

Citiraj:

Autor pogi (Post 3297728)
Rezultat GSW-HOU uopće ne pokazuje koliko je HOU zapravo loš. Ta ekipa nema obrane (kaže Barkley da su dozvolili 18 ofenzivnih skokova GSWu), samo šicaju trice i zapravo to što igraju ja antikošarka. Kad vidim Hardena kako se naguzi s loptom na cetru...

Inače ovaj dosadasšnji dio PO je IMHO pokazao da za MVP možemo pričati samo o KD-ju i Leonardu.... ovo ostalo nije ni blizu.

Uzeo si mi rijeci iz usta. Houston je jednostavno los. Brickaju se trice, a nema skoka da ulovi loptu nakon promasaja. Ako im se posreci suterski mozda uzmu tekmu dvije. Al ovo sto se do sad vidjelo je lose.

KD, bas sam neki dan pisao je po meni br 1 u ligi. Medjutim je gsw tolko krcat talentom da rijetko mozes cijeniti njegovu igru. Zato bih volio da ode gdje ce bit gazda, uz dobru pomoc sa strane. Ali lik moze dobiti sut preko svakog, i igra s takvom lakocom da se mozes samo diviti.

A ako ga i nekako iskljucis iz igre da ne dobi loptu, tu je curry koji je zabio clutch tricu pol.minute prije kraja u g1, i jucer opet u q4 kad je houston dosao na samo tri zaostatka, i dalje su tekmu rutinski priveli kraju.

Dva takva igraca, uz odlican support.. prejaki su. Ali nocas su bolje igrali, tecnije, i kad tako igraju gust ih je gledat

adaksinjo 01.05.2019. 10:42

Harden Harden (Hodor Hodor) :D

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...96&oe=5D399100

edit:

Pop najavio potpisivanje novog, trogodisnjeg ugovora sa Spursima. ovo ljeto vodi team USA na SP, nakon toga i na olimpijadu. postat ce najtrofejniji trener ikad u svim kategorijama.

gospodin objasnio suštinu problema:

Citiraj:

Autor Isiah Thomas on why Russell Westbrook isn’t a championship player
“Westbrook has really stayed stuck on the numbers, and not necessarily transcended to the intelligence part of the game.”

Tajl3r 01.05.2019. 14:10

Citiraj:

Autor pogi (Post 3297728)

Srica pa se ne gleda PO za MvP.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

adaksinjo 01.05.2019. 14:28

kako ne, jedina dva kandidata su njih dvojica dok se u finalu sretnu Raptorsi i GSW :)

pogi 01.05.2019. 14:44

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3297783)
kako ne, jedina dva kandidata su njih dvojica dok se u finalu sretnu Raptorsi i GSW :)

Isto mislimo. GSW imho nema konkurenta na zapadu a za TOR navijam pa nisam objektivan

dh41400 01.05.2019. 15:46

Pričao je Chris Broussard da su već glasovali za MVP-a (on je Antiši dao glas).

Nažalost gleda se tko je imao triple-double u npr. utakmici poslije All Stara (pred polupraznim dvoranama) gdje je većina igrača još uvijek bila mamurna od AS breaka.

Ili tko je imao više spektakuralnih zakucavanja u 25. kolu dok su igrale mješovite, poluozlijeđene i neutrenirane postave na obje strane.

Ili tko je imao 60 poena protiv momčadi koje ganjaju visoke draft pickove.

Kada se rangiraju MVP/MIP/6MOTY/DPOY contenderi, playoff je praktički nebitan, jer je važnije tko je odigrao svih 82 tekme u sezoni.

Roberto 01.05.2019. 23:04

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3297737)

Harden could barely see during the game, though he shot better after injuring his eyes (before: 0-for-3 from the field, zero points, and two turnovers. After: 9-for-16, 29 points, four turnovers).

Popravilo mu sut
:D

Brko 01.05.2019. 23:28

Šta mu je sa očima?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Dottore 01.05.2019. 23:56

Pomogao je Green da popravi score.

Отправлено через SM-N950FD

Roberto 02.05.2019. 05:44

Green se cak i ispricao poslije, sto je rijetkost. Kazu da je Harden treci ove sezone kome je gurnuo prste u oko.

Srecom, izgleda da nema ostecenja i da ce mu vid biti ok do G3.

Portland upravo uzeo break u Denveru.

rendula 02.05.2019. 09:27

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 3297795)

Kada se rangiraju MVP/MIP/6MOTY/DPOY contenderi, playoff je praktički nebitan, jer je važnije tko je odigrao svih 82 tekme u sezoni.

Kakve veze imaju nagrade za regularnu sezonu sa playoffom? Naravno da se glasa prije, da ne bi ljudi bili pod utjecajem igara u playoffu.

pogi 02.05.2019. 10:04

Malo nevezano uz NBA PO.

Google mi ne pronalazi odgovor, valjda moji ulazni podaci nevaljaju...

Zna li netko, kada i protiv koga i na kojem natjecanju se desilo kad je igrala repka bivše Juge da je Zoran Čutura pucao na koš i da mu je mrežica izbacila loptu koja je već prošla kroz obruč?

Gledao sam to uživo kao mulac i želim pokazati frendu da se to i zaista desilo ali ne sjećam se više goretraženih podataka.

Roberto 02.05.2019. 10:21

Citiraj:

Autor pogi (Post 3297943)
Malo nevezano uz NBA PO.

Google mi ne pronalazi odgovor, valjda moji ulazni podaci nevaljaju...

Zna li netko, kada i protiv koga i na kojem natjecanju se desilo kad je igrala repka bivše Juge da je Zoran Čutura pucao na koš i da mu je mrežica izbacila loptu koja je već prošla kroz obruč?

Gledao sam to uživo kao mulac i želim pokazati frendu da se to i zaista desilo ali ne sjećam se više goretraženih podataka.

Cini mi se SP u Spanjolskoj 1986, polufinale s Rusijom i poraz 91:90

Brko 02.05.2019. 10:30

To ono kad je Divac poklonio pobjedu Sovjetima?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

pogi 02.05.2019. 10:52

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3297946)
Cini mi se SP u Spanjolskoj 1986, polufinale s Rusijom i poraz 91:90

Hmmm... proletio sam na YT kroz utakmicu, ali izgleda da to nije to. Još znam da je u TV prenosu to bilo na "lijevom" košu, dakle na toj tekmi je to 2.poluvrijeme. Pogledaću doma ponovo, sad nisam našao

pogi 02.05.2019. 10:53

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3297949)
To ono kad je Divac poklonio pobjedu Sovjetima?

Divčevi koraci su u toj tekmi, ali ovo što pitam nisam našao.

Roberto 02.05.2019. 10:54

Meni se cinilo da je bilo u toj, al moze bit da sam fulao.

dh41400 02.05.2019. 13:23

Citiraj:

Autor rendula (Post 3297936)
Kakve veze imaju nagrade za regularnu sezonu sa playoffom? Naravno da se glasa prije, da ne bi ljudi bili pod utjecajem igara u playoffu.

Pa recimo takve veze da ju dobivaju većinom jazavci koji nemaju šanse u PO, pa idu na silu skupljat skokove ili šutirat 50 3-ica po utakmici, a onda dobijemo ovakve utakmice gdje se zbog toga kvari doživljaj.

Ako je važnije tko je (pred polupraznom dvoranom) u studenom pobijedio Knickse ili Cleveland sa 30 poena razlike, od toga tko će npr. igrati u finalu, onda se malo gubi na smislu te nagrade.

To mi više izgleda kao natjecanje tko je češće bio na televiziji tijekom godine, nego pitanje tko je vrijedniji ili bolji igrač.

Baš npr. gledam kako novinari pljuju po Westbrooku ove post sezone, a oni su ga sami digli u nebesa sa TriplDableOvo-TripleDableOno. Kao nije to to što su oni mislili :D

Samo čekam kada će ista stvar s Hardenom početi.

Roberto 02.05.2019. 13:35

S Hardenom ce poceti cim ispadne, kao i prosle godine :D

Te nagrade su krivo formirane, i sto se svrhe tice i sto se kriterija tice, a bome i tajminga. MVP sezone, ako i ima smisla davat, treba ga dati odmah po zavrsetku regulara prije nego krene PO jer ispada smijesno dati nagradu nekom tko je u vrijeme urucivanja vec fino zabrickao svoje u PO. Ko recimo mr TD :D

A sadnjih nekoliko blistavih Jamedovih PO sezona je pokazalo da bi dobro dosla i PO MVP nagrada

adaksinjo 02.05.2019. 19:29

pa nagrade su se dijelile na kraju sezone, ali su prije par godina uveli da ih dijele tek da nakon playoffa da bi bilo neizvjesnije. how yes no :D

Roberto 03.05.2019. 07:30

SIxersi prešli u vodstvo. Odličan Embiid, a s druge strane izuzev Leonarda i ponešto Siakama Toronto i nije nešto pokazao. Lowry opet zakazao.

Gilbert5 03.05.2019. 08:00

Novi game of zones sa carmelom je urnebesan. :D

A toronto, očito kletva i dalje živi.

pogi 03.05.2019. 13:18

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3298185)
SIxersi prešli u vodstvo. Odličan Embiid, a s druge strane izuzev Leonarda i ponešto Siakama Toronto i nije nešto pokazao. Lowry opet zakazao.

Povede li PHI 3-1 u G4, bajbaj TOR. Inače navijam za TOR u ovom PO. Kandža mi je najdraži igrač.

Neznam di je nestao TOR iz G1, Lovryja niti nema na terenu. Valjda se razigrao Embid i Batler

Roberto 03.05.2019. 14:50

Citiraj:

Autor pogi (Post 3298274)
Povede li PHI 3-1 u G4, bajbaj TOR. Inače navijam za TOR u ovom PO. Kandža mi je najdraži igrač.

Neznam di je nestao TOR iz G1, Lovryja niti nema na terenu. Valjda se razigrao Embid i Batler

Lowry uvijek nestane kad grmi :D
Kandža je odličan igrač, ali izgubio je moje simpatije u situaciji sa Spursima. Ima dečko loše savjetnike (ujak)
Izuzev njega, Siakam se odlično razvija, ali nema konstantu.

S druge strane Sixersi su krcati individualnom kvalitetom u prvih 5, i to raznovrsnom. Brown je to uspio nekako posložiti za sad i budu li Embiidova koljena izdržala Sixersi će to uzeti. Ali slažem se, iduća tekma je ključ.

adaksinjo 03.05.2019. 17:17

nije sve u zlatu, ima nešto i u dijamantima :D

Kawhi Leonard this series:
113 points on 63% FG⠀

Rest of Toronto Raptors:⠀
179 points on 35% FG

Roberto 03.05.2019. 17:42

Svejedno brett brown kaže da kod njega igra najbolji igrač serije :D

EDIT:
James si izgleda ponovno osigurao trenera koji će njega slušat
Woj: Lakers likely to choose Lue as next coach
:D

pogi 03.05.2019. 19:01

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3298292)
Lowry uvijek nestane kad grmi :D

Da, i meni se čini da mu je ugodnije u regularnom dijelu sezone. :)

Ali čudi me loš i neprimjetan Ibaka. Čovjek prema wikipediji ima 29 (!) godina, igra ko stara baba. U ove 3 tekme je zabio ako dobro vidim 7, 2 i 4 poena.

dh41400 03.05.2019. 19:13

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3298331)
nije sve u zlatu, ima nešto i u dijamantima :D

Kawhi Leonard this series:
113 points on 63% FG⠀

Rest of Toronto Raptors:⠀
179 points on 35% FG

On i Durant jedini imaju 50/40/90% šuta u ovoj post sezoni

https://i.postimg.cc/TwTRgxjh/leonard.jpg

Još kada se uzme u obzir njegova obrana ... čudo jedno koliko je taj čovjek efikasan u igri, ali nažalost njegovi kolege dinosauri slabo prate tempo PO-a.

Roberto 03.05.2019. 19:19

Citiraj:

Autor pogi (Post 3298344)
Da, i meni se čini da mu je ugodnije u regularnom dijelu sezone. :)

Ali čudi me loš i neprimjetan Ibaka. Čovjek prema wikipediji ima 29 (!) godina, igra ko stara baba. U ove 3 tekme je zabio ako dobro vidim 7, 2 i 4 poena.

Ako se dobro sjecam za ibaku se jos davno pisalo da su mu papiri o rodjenju fejk i da je stariji nego sto se vodi :D

A toronto uz navedene probleme ima i losiju klupu nego prosle godine. Tu ni phila nije bolja, doduse.

Gilbert5 03.05.2019. 19:43

Po analizi defanzivnog kretanja i utjecaja, davno su zakljucili da ibaka ima 4-6 godina vise.

Mislim da je sa 23 godine u okc poceo padati...davno sam to citao pa ne znam tocno.

Celticsi na sportklubu U 2:00...danas se sigurno dizem. :D

PO je dokaz da jako jako malo igraca zasluzuju novac koji dobivaju.

pogi 03.05.2019. 19:46

Nisam znao ovo za Ibaku, ali ako je to istina onda su stvari jasnije.

Da, Boston i ja gledam večeras.

rendula 03.05.2019. 21:58

Da, Ibaka je vjerojatno stariji, a nedavno je bilo o Thon Makeru gsje su cak i neke slike iz skole nasli koje su sugerirale da je tipa 4-5g stariji.

adaksinjo 04.05.2019. 07:22

nema boljega od buđenja i gledanja produžetaka :D

Roberto 04.05.2019. 07:33

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3298402)
nema boljega od buđenja i gledanja produžetaka :D

dupli produžeci. za sad :D
pardon, treći produžeci :D

boston popušio noćas.

adaksinjo 04.05.2019. 07:46

koja košarka! prva 2 produžetka bez iti jednog bacanja, evo pri kraju trećeg tek prva bacanja. za razliku od onog Houstona i Hardena, ovo je melem za oči :D

pazi Irving se žali da je Đani imao 22 bacanja, a to je skoro Hardenov prosjek cijele sezone i nikome ništ :D

edit: evo 4OT, prvi put nakon 1953. :D

Jokić je mrtav, odigrao je 60 minuta trčanja i lavovske borbe pod košem, ima 32p, 17s, 14a, al izgleda da noge više ne slušaju.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03.