![]() |
Citiraj:
|
Imam neki filin da će ovaj put Ivan pogoditi. :p Ne bi volio da se razumijemo. :)
Finale Bayern - Borusija...pih..san snova. :) |
sam od početka knock-out faze govoril da bude njemačko finale! :D
|
Citiraj:
nemoj otpisat BVB sam tak... nisu bezveze u polufinalu, nisu zalutali tam... |
Citiraj:
|
mislim da je bilo za očekivati da ce bayern briljirati vs barce, ali bvb protiv odličnog reala - jako teško.
|
Ovo je polufinale LP-a. Sve je moguce. Ko je znao da ce Barca jucer onako proc? Istotako i danas, sve je moguce, a drugo je sto Brko & Co. prizeljkuju, kod mene je uvijek obratno njegovom misljenju. :D
|
Citiraj:
|
|
a buuubica :(
|
Dortmund je već 2 puta nadigrao Reala ove godine. Namirisali su krv, kladim se da će i večeras pobijedit bez problema.
Ivan77 sve mi se čini da se zajebavas s nama. Pa nemoguće je da svaki par vidiš drugačije. Hendikep na Real??haaahahahaha |
Ne treba se sada previše rugati barceloni. :D Vidli smo kaj se dogodilo Milanu. :D :D
Doduše ovo je 4:0, a ne 2:0 :) + ovo su švabe koji igraju do zadnje sekunde. :) |
Citiraj:
Pogle im statistiku, trpaju tri gola u prosjeku a već je odavna jasno da ih niko u Bundesligi nemre stići. Jednostavno grizu od početka do kraja, i gube samo kad se poklopi da pola momčadi ima loš dan. I Mandžo se savršeno uklopio u takvu igru. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
danas ce real masakrirat. lukica zabija iz slobodnjaka, ak bu igral. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
jučer mi je čovjek pomog'o da dignem 700, zašto ne danas 250 :goood: i ponavljam po ne znam koji put sad već, nemojte sam tak olako otpisat Dortmund prije početka utakmice, sjetite se šta je bilo sa Čelzijem prošle kad ih se tak otpisalo... a uz to, Realu fali i par važnih igrača ;) Arbeloa dobio crveni protiv Galate, Marcelo se ozlijedio prošli vikend.. |
Citiraj:
|
Suarez propušta 10 utakmice?
|
Bayern i Dortmund igraju stalno vrlo guste utakmice. Tako da Dortmund večeras pobjeđuje. A rezultat 2:1
Jučer je igračem utakmice proglašen Muller. Pretrčao je 13km i 2gola. Čini mi se da Messi uopće nije smio igrat. Tek 7km za njega u 90min. Znači da se šetao cijelu tekmu. |
ma dajte, 10 utakmice kazne za ono? a kad netko slomi drugome nogu samo 5 tekmi kazne
mogu se kladit da je neki englez ugrizao drugoga da bi dobio samo 3-5 tekmi kazne |
Citiraj:
Žao mi je, jer mislim da će mu to sve doć na naplatu jedan dan (volio bih da se varam). |
Da upravu si. Nije smio biti u ekipi uopće.
Nego za prave navijače Barce kvota da će Barca osvojit LP je 34. Pa ko ima neka proba. Barca 34 Dortmund 6.50 Real 3.75 Bayern 1.7 |
Citiraj:
ali sad za ovo, debelo pretjeruje, dokazuje to već sad neko vrijeme talentiran je nogometaš, i mogao bi puno dostići da je normalnog psihičkog stanja, ali eto, nažalost nije |
Citiraj:
|
Citiraj:
Profesionalci znaju kako se "ulazi" i svatko tko je korektan, pazi na drugoga i sebe, teško ( ne nemoguće ) ali jako teško će nekome slomiti nogu ili učiniti neku tešku ozljedu. |
Jos malo do tekmeeee, ajmo BvB :))
Imam osjecaj da bi mogli opet svabe nakantati spanjolce :p |
Citiraj:
|
nisam mislio da cu ikad ovo rec, al cini mi se da cu opet za svabe malo vise drukat :D
|
Citiraj:
Zbog takvih mesara neko može završit karijeru, i takve kazne najstrože kažnjavat. |
Kao sto rekoh.
Real...gol modrica iz slobodnjaka, ak mu ovaj zubati ne preuzme loptu. p.s. sjecam se tam negdje 90-91, frend je dobil navijacke hlace od borussie, onak mrkva dizajn, na crno zute pruge..ispisano borussia na svkom milimetru..tak je isel na tekme. ko papagaj. rikavali smo od smijeha. ono pravi bauer njemacki. strava neeeeeeeeee ahahha zabili baueri |
UJ! :D
|
Roberteeeeeee! :D
Još danas bilo u novinama da je i njemu Bayern za petama :D |
tooooooooo!!!
|
Hahahaha. Real će proči ko i Barca. :Dž
Već je počelo, ako nastave ovako bit će petarda. :D |
Citiraj:
za vikend su dali gol nakon 30 sec, pa onda nisu sve do 83' :D |
Neće proći ko barcelona pošto im nije prosijek visine 160cm. :)
Super tekma. GO Dortmund GO |
:D:D
|
modric zakuhao gol..
|
Hummels panjino, sudac panjino (za penal)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |