![]() |
Ovaj ochoa ima vise srece neho pameti. Koliko je suteva obranio samo zato sto pucaju direkt u njega. :D
|
Ma neee, nijeee :D
|
Ochoa me podsjeća na Ladića, taj se isto nagutao svakakvih sranja, a SP je odradio maestralno.
|
Mene Ochoa podsjeća na bubnjara iz grupe Vještice :D onog Lajnera ili kak se već ćelo zove :D
Ima sreće više nego pameti. Već 5. put ostaje na crti i pogađaju ga. |
Jel ovo prvi "cooling break" na SP ili sam prespavao one prije?
|
Koji je to bog? Prvi put čujem za to.
|
U jednom trenu igraju, u drugom kao da je netko pozvao time out :D
|
Citiraj:
USA - Portugal |
Ovaj Huntelaar je za kurac.
|
Ajmo Pancho Villa!
|
Unti pa mexico je puno bolji. Nisam ovo ocekivao.
|
Ochoaaaaaa hahaa
EDIT: Prvi put nisu gadjali direktno Ochou i eto gola. |
Ma toooooo. To Sneijder!!!!
|
Evo ga !!!
Prvi put nisu pucali drito u Ochou i zabili, skini ovo Ochoa. |
Odlično. Navijam da Mesiko prođe, ali ovo mora u produžetke, predobra tekma.
|
Evo snajdera. Odlicno!
|
Pohvale proizvođaču mreže. Nije se rasparala.
|
Zasluženi penal
|
E moji gringosi... Sve dobro i onda raspad u 3 minute :) sad znaju kak je nama bilo :D
|
Greedy pussy donio penal. :D
|
Pussy ili ne penal je valjan. Svaka cast sucu sto je imao muda ovo svirati pred produzecima.
|
Adios Mexico. Dosta je bilo sreće za jedno SP.
|
Dobro da Roben nije pucao. :D
|
Huehuehue ovi nizozemci huehueheuhe trolibus ide dalje
|
Fino, fino!
Ipak listić nije pao na prvoj prepreci :) Navijam za Nizozemce, ali nisam vjerovao da se mogu vratiti u 5min sa 2 gola. |
Čisti penal je bio, mora se krompir kad tad obrnuti. To čeka i Brazil protiv Kolumbije.
|
Citiraj:
|
Istina je da je penal u toj situaciji svakak malo previše jer Marquez Robbena praktički nije ni diral.
Ali, nije sudil Nizozemcima penal u prvom dijelu, pa je dobro da im je sad sudil :) |
Pa sudac nije svirao preskakanje Marqueza. Svirao je sada kad mu je stao na nogu. Robbena ne volim kao pojavu,prgav je,sebican,glumac itd ali je odlican nogometas i treba mu dati za pravo. A po meni je sudac dobro dosudio.
|
Još malo pa poslastica dana, Grci. :zdero:
|
Citiraj:
Igrali su protiv Brazila utakmicu koju su glatko trebali izgubiti ( da ovog čupavog papana nije svaka lopta pogodila, čovjeka koji je dosad primao 3 gola po utakmici, odjednom kao "brani", ubiti se krumpira jer nije imao nijednu obranu, vec ga svi gadaju ). Kamerun je nebitan, dosli su na prvenstvno nespremni radi internih afera. S nama su odigrali trapavo, dobili smo se sami jer smo izgubili bitku u sredini terena, sa igracima oko kojih se sve vrti. Sad protiv nizozemske su pokazali tocno sta?:zdero2: |
Nizozemska zasluženo prošla. Mesiko ne može protiv tradicije. Grupu prođu, ali 1/8 finala ne :D
|
Sretan sam :)
|
Ne razumijem ove što govore da nije bio penal?! Penal je bio skroz čist.. Nepotrebno mu je stao na nogu.
Nizozemska zasluženo dalje.. |
Odigrao sam na kaldionici na Meksiko ali mi drago sto su Holandezi prosli dalje. Ipak su bolji bili u drugom poluvremenu i vise su se trudili, po meni tako se treba igrati svih 90min a ne kad povedes onda svi u bunker formaciju pa se nadati da ce tako i zavrsiti.
A zasto se utakmice ne odrzavaju u 19h i 21h po njihovom vremenu ? bile bi nize temperature, nije valjda vrag da nemaju rasvjetu na stadionima ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako nisi gledao, Nizozemska je pocela igrati taman iza primljenog gola, Meksiko je imao jos napad i pol (jedan sut iza sto su zabili gol) i onda nekakav bunker Mehikanaca i konstantan napad Nizozemske. ovako da, i meni je draze da su tulipani prosli jer su generalno pokazali vise, ali da je Meksiko nastavio onako kako je igrao prvih 45 minuta..... mirne duse bi se moglo reci - zasluzeno. |
A na SP su se jedva kvalificirali, kao i mi (bili 4. u grupi, iza amera, kostarike i hondurasa). Precijenjena ekipa IMO.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:23. |