![]() |
Prva narudžba sa GearBest-a, tako da sam očekivao da bi mogla biti zamka oko EU skladišta. Meni piše da ide iz Mađarske. Vidjet ćemo koliko će mu trebati vremena a ako i bude 100-tinjak kn carine, nema veze. Kupio sam sad player i tko zna kad ću opet. Za ono što pruža, isplati se.
|
Citiraj:
|
ima li netko air mouse za box nešto ala ovo,onaj pad mi se ne sviđa jer sam ko na notebuku na njemu,naviknut sam na daljinski-miš na lg tv-u.
https://www.aliexpress.com/item/2-4G...5-18c633bf9c2a |
Citiraj:
Ma zaljepi šmrkalj na nju :D Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
sent from G2 |
kakav je x96 u odnusu na x95,po redskulu je bolji a95x
https://www.aliexpress.com/item/X96-...e-df859e1e3e30 would you buy this or the Nextbox 95X Redskull Redskull4 weeks ago +Costas Ger nexbox A95x |
iskreno vise ne znam tko sto zna tko ne, jer me svakodnevno cudi kakve gluposti cujem i vidim i citam. :D
A iduci korak, otvori kutijicu i otkopcaj ledicu :P |
meni se sam izgasi Nexbox nakon nekog vremena, vama ne? ono ako ga pustis u mirovanju i ne diras nista on se sam izgasi tj. ide u standby i svijetli crveno..
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Stigao danas A95X, 46$ sa ali-a 2/16 verzija. Bez carine i tih gluposti. 16.01. poslano, danas stiglo, znači 10 dana točno. Prezadovoljan.
Jedino čitam sad gore, ako se samo stisne tipka za gašenje ugasi se ekran i ponovno se upali, ne ode u stand by, ako držim naravno ugasi se skroz, zašto ne ide u stand by? |
Ekipa,
Ovi koji su uzeli nexbox na akciji sa alija. Nisam dobio poruku o požaru i slično, već samo tracking. Jel nekome proradio tracking? Nekako sumnjam da je uopće poslano... Poslano sa mog X98 Air 3G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako nam je kinez poslao player, proraditi ce track nakon 5-10 dana. Nekad treba cak i vise.
Iz osobnog iskustva na aliju, cim je taj regularni track sa slovnim oznakama, problema nebi trebalo biti. Kad dobijes track di su samo brojke, ne znam sad koja je to posta, ti znaju zastekati. Track skoro nikada ne proradi i roba putuje cak i 2 mjeaeca. Obicno tako bude sa sitnarijom. AliExp. (Yahoo koji je vecinski vlasnik) je promjenio politiku unazad pola godine. Skoro pa i nema plagijata, permanentno ih protjeruju kad ih skontaju, replike je tesko naci, a i ako si u dogovoru sa kinezom sve se odradjuje mimo Alija. Vjerovatno slijedi proboj na europsko trziste preko Mađara... a mozda i rh odaberu. Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
|
Citiraj:
Doduše, postoji šansa da su to uveli za sve pošiljke s praćenjem, nevezano jel Aliexpress Standard (SG post), kineska, honkonška ili koja god druga preporučena pošta. |
Moguće, to sam i mislio iako je kod odabira pošte bila ta opcija Aliexpres post za 2.nešto $ ekstra, ali odabrao sam besplatnu poštarinu.
Jedno pitanje sad kod A95X, preporučili ste mi da pobrišem Kodi i ponovno instaliram.. samo idem na delete i ponovno ga skinem da google trgovine? |
Da.
Pobrisi predinstaliran kodi, i neki njihov kodi addon updater app. Imas jos 2-3 nepotrebne app koje mozes deinstalirati. Mozes napraviti i update android roma. Sent from my Redmi note 3 pro |
Pitanje vezano uz VPN...
Vidim da je bilo dosta priče o tome. Tražio sam malo po netu i našao nord vpn, svi ga hvale. Aktivirao sam trial, međutim brzine nisu baš sjajne. Imam optiku 100mbit a torr.enti jedva vuku 3mbita. Ima netko bolje riješenje? Treba li neka konfiguracija? Samo sam skinuo app, instalirao, logirao se i odabrao server. Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
https://www.amazon.it/Beelink-Mini-M...nk+MINI+MXIII&
ja na kraju ovaj uzeo,prvi susret s ovim uređajima. |
Nisam mogao izdržati pa sam instalirao Kodi i sve ove popularnije addone na mobitel.
Player koji sam naručio po zadnjoj informaciji (tracking broju) je 24/01 bio u UK-u. Sve u principu radi jako dobro, da ne idem previše u detalje :D Naletio sam na Ace Stream pa me zanima koristi li ih netko ovdje i koliko je stvar sigurna. Valjda su se prije godinu i više dana neki žalili da je to malware program i sl. S druge strane, mnogi ga hvale. Nakon instalacije, svi streamovi se otvaraju bez problema i kvaliteta je puno bolja nego što se to inače može pronaći. Skenirao sam mobitel sa nekoliko antivirus programa i nije mi ništa našao. |
Uzeo sam si MXQ PRO 4K S905x, box je stvarno dobar...pogotovo za one koji bi htjeli libreelec a da im sve radi, paljenje na daljinac od boxa, suspend, sve radi,. ono što me najviše oduševilo na boxu je to da njegov daljenski stvarno hvata da je to čudo jedno, bez problema box možete staviti iza tv-a. Da nebi bilo zabune, ovo je verzija s905x koja dolazi sa androidom 6.0.
|
Odakle si uzeo i posto
Poslano iz mikrovalne |
Uzeo sam ga sa njuškala za 350, na žalost nema ih na aliexpressu, jedino verzije s905 sa 5.1 androidom. Vidio sam na ebayu da su oko 40-tak dolara.
|
Citiraj:
30.1.2017. 14:01:25,Croatia,ZAGREB 10003,Receive item at office of exchange (Inb), |
Ako nejde na carinu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
EDIT: Zapravo, vrlo vjerojatno. Meni je prva stavka na trackingu bila da je krenulo za HR 26.1., dakle ako je tvoj promašio let, nećeš imati tracking dok ne krene. Jedino tracking na Aliexpressu (pod Track Order) ima više detalja od IPS/17track: 2017-01-26 08:45:00 【HRZAG】Transit to Air Transit Centre 2017-01-24 23:00:00 Security check success 2017-01-22 20:41:20 Received by line-haul 2017-01-22 16:01:00 Notification of shipment confirmation 2017-01-22 15:41:20 Outbound in sorting center 2017-01-22 15:11:20 Inbound in sorting center 2017-01-22 11:07:01 Accepted by carrier |
http://www.17track.net/en/track?nums=RB154049265SG moj nije mi krenuo majku mu a narucio sam 19.1. U 15:39
Poslano iz mikrovalne |
A moj nije išao na carinu. Sutra vjerojatno javim jesu poslali player ili ciglu :)
Ovo je tracking koji koristi Aliexpress i ima više podataka za SG pošiljke, pa pogledajte tamo što je s brojem: http://global.cainiao.com/index.htm |
Citiraj:
Btw oduševljen sam playerom.. jos da imam miš i tipkovnicu i milina. Rade li oni usb utor "proširivači" što od jednog utora naprave 4 na njemu? |
@Mirkopoter logijev unifying receiver bi morao raditi s androidom. Radio je na na Kitkatu dok sam se igrao s tim. Mogu testirati kako radi na 7.1.1 npr, al morat ces me podsjetiti najranije veceras.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |