![]() |
Navijam za ove parove:
Marseille-APOEL Real-Barcelona Bayern-Milan Chelsea-Benfica |
Mislim da bi Benfica osramotila Čelzi... kad je uopće izvlačenje?
|
Mislim da bi bilo gusto ali teško da bi ih baš osramotila. :) Pa nije chelsea m.united. :p
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:dobar: :respekt: Danas igraju tetkice protiv Bilbaa? |
Yeap danas dobivaju po pi***. :D
Barem se nadam. :) |
Ne bi bilo ok izostaviti ostale. :)
Hanonover 96 - Standard (2:2) 1 PSV Eindhoven - Valencia (2:4) x2 Udinese - AZ Alkmaar (0:2) 1 A.Bilbao - M.United (3:2) 1x OlympPir - Metalist Kharkiv (1:0) 1 M.City - Sporting (0:1) 1 Schalke - Twente (0:1) 1 Besiktas - Atl.Madrid (1:3) x2 Eto ga. :) To su moje nade. :p http://www.tportal.hr/sport/nogomet/...esku-cast.html Citiraj:
Citiraj:
|
Lol united gubi. :D :D WIN WIN! :D
|
GGMU! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa-pa MU:p
|
:D ..u ovakvim situacijama se kaže "aaaaaa hebiga":D
|
Kaj si očekivao da će dobiti? :D
Netko je ovdje napisao da će united biti duže u europi nego chelsea..e pa zajebo se. :D |
Bravo Bilbao, manu gubi se. Bilbao FTW.
Žao mi je usranog Napolia, imali su prolaz na pladnju. |
I Sporting se kandidira za kralja Engleske. :D
|
Hamdijo, ode ti kladara u 3pm:D
2:0 |
ma ovi englezi su sramota, nece ni chelsea dugo.
|
WTF????? 0:2 !?????
Ma daj ovo je perverzija. A razmišljao još da uplatim nešto na City i United. Engleski nogomet sa premiership klubovima u buduće za klađenje ne dolazi u obzir.:zdero2: koef 11 na Sporting.. |
posto je arsenal ispao sad nek fino ispadne svaki eng klub za kaznu :D
nadam se da nece biti izvucen par barca-real igrali su vec dovoljno puta ove godine... nadam se da ce real dobiti bayern |
Citiraj:
EDIT: jos ce i proc šiti, bit ce zanimljivo sad EDIT2: šteta što Hart nije zabio ovo :D |
LOL prestao gledat i sad vidim 3:2 završilo
|
Citiraj:
U "prognozama" sam fulao samo Olympiakos VS Metalist...očekivao sam pobjedu olympiakosa. :) |
Fak of i drugi mančester. Neka neka. Još onaj poklonjeni penal...
|
Evo i parova. :)
APOEL - Real Madrid Marseille - Bayern Benfica - Chelsea Milan - Barcelona Nadam se prolasku reala, bayerna, chelsea i milana. :) |
barceloni na putu za finale 2 staračka doma, ne bi trebalo bit ozbiljnijih problema za prolaz, s druge strane ždrijeba vrlo zanimljiv par na polufinalnom horizontu - bayern vs. real, to mi je 50/50 dvoboj.
|
Bavarci ni na Real ni na Barcu (Brko :p )
ali nije ni Marseille za podcjenit, izbacili su Intera ipak... |
jebate kao da je nastiman zdrijeb!! Strasno! Barcelona sigurno u finalu.. A s druge strane velika borba Reala i Bayerna! :) bit ce zanimljivo..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da bi Benfica trebala razmontirati očajni Čelzi, osim ako se ovi ne dignu drastično u formi... Real, Barca i Bayern (možda čak i OM) prolaze. Barca i Benfica, mislim da bi to bila simpatična utakmica, konkretno ona uzvratna, jer bude u prvoj kanta :)
|
Pa chelsea i je u formu samo su imali malu krizu dok ih je AVB vodio. :D Sad je druga priča kao što si mogao svjedočiti. :D
Chelsea - Barca finale. :D |
Ha gle, izvukli se jesu, Napoli je odlična momčad... Možda da se vrati Zola bi pričao o ulasku u finale :D
|
Chelsea ispada odmah u ovom krugu.. Barca je već u finalu, a Bayern-Real.. Real je konstantno dobar a Bayern na bljeskove briljira. Polufinale je daleko, tko bude u boljoj formi prolazi. Bayern voli igrat sa Realom ali trenutno 65/35% za Real.
|
Najviše toga će ovisi o tome koliko će Robben i Lahm moći probijati strane, ako igra na krila proradi, mogli bi poslati doma Real sa jedno 3-4 komada u mreži po partiji. No sve mi nekako smrdi da će biti obrnuto... to je i čar nogometa, you never know what you gonna get.
|
Ipak će finale biti APOEL - Benfica.
|
Citiraj:
Veliš isto kao što su ispali od napolia? ;) |
Citiraj:
|
Kako taj real uvijek ima sreće
|
Benfica je ipka ozbiljna ekipa. Ne prejaka , ali u odnosu na Chelseu dominantna.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |