![]() |
Dali je netko primjetio mutne teksture kod gtx970 npr kad se fast travela u Fallout4 ili trci po mjestima gdje ima puno tekstura?Imao sam 280x i cini mi se da toga nije bilo!?
edit:mutne su jedno 1sek nakon toga sve ok |
Ima R9 280X, i sad gtx 780 - takvih problema ne, drugih nažalost da -.-
Da se nisi navuka na neku drogu? :p |
Nvidia od serije 400 ima zvucnu i salje zvuk preko HDMI-a?
|
Citiraj:
Ja sam naručio r9 390 nitro no još nije došao pa gledam da su u driverima koji dolaze riješili probleme s padom fps a. Što 970 ima problema s tom igrom ( ili drugima)? |
Izgleda da zasada samo scraarz ima problema sa igrom.
|
Citiraj:
BTW Frame dropovi su bili opaki kad se popenjem na neku uzvisinu ili u gradu... (sa 60FPS na 35-40PFS-ova) A sa gtx 780 (ne 970) je bilo ovo ispod (dosta ljudi s istim problemom) http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=553 Nisam se puno žalija s obzirom da igram probnu verziju. Sa gtx 780 nema frame dropova, ali sam shadow quality smanjija na medium (sad je lockano na 60FPS, jako rijetko i nakratko ode od 55FPS) |
Ma gtx970 je dobra graficka ali kod Fallout4 kojeg najvise igram kod visih postavki kad se fast travela ili trci izmedju zgrada pojedinim teksturama treba oko 1-2 sek da se ucitaju, nisam primjetio to sa 280X npr.Jeli moguce da to zbog sire 384bitne sabirnice?Druge igre mi sa gtx970 rade dobro.
|
Ma taj fallout je u kurcu općenito ćini mi se. Ako si imao amd grafu eventualno probaj nešto poput driver sweepera da počisti ostatke starih drivera (uvijek nekog đubra bude, unatoč klasičnoj deinstalaciji), možeš i od nvidije u istom šusu obrisat, pa onda clean instal drivera
|
Fallout meni radi perfektno sve na ultra i to sa 15 modova.
Kao i većini koja koristi original igru. |
Meeeh, ostavio sam mladost na bethesdinim igrama, al tu preskačem 100%, čitao sam detaljne osvrte čru gaymera, nije to više to
|
Htio bi malo isprobati drugi tabor obzirom da sam godinama na ati karticam. Prodao sam hd7770 i sada tražim zamjenu. Tražim gtx 750 ti, ali ih nema polovnih. Vidio sam jednu gtx 650 ti boost pa sam vidio da su one malo veći potrošači. Ne znam jel može na 450w napajenje?
Može i preporuku kartice nešto kaj je u rangu od hd7770 ili malo jače i da može na 450W napajanje (konfa pod moj komp). Igram samo starcraft 2, dota2, skyrim tako da mi ništa brutalno netreba. |
Samo malo... napajanje je iz "moj komp"? Moram priznat da za "Sensonic Gold" nikad nisam čuo. Tako da na to napajanje ne znam jel ide.
Ali ako je to kojim slučajem SeAsonic 450W Gold, onda bez problema ide i GTX660Ti koje se nađu po 900-tinjak kn. A bolja je osjetno od GTX650Ti. |
Citiraj:
|
Ne ne, ispravio je u moj komp ;) Seasonic je. Dakle, može komotno i jača i GXT650Ti na postojeći stroj.
|
Citiraj:
E da, mora biti i manjih dimenzije. Morao bi izmjeriti, ali mislim da je max 250mm. Stara kartica je bila 220mm i nije bilo još puno prostora. Ova 660ti mislim da bi mi je malo previše, ali pogledati ću jel ima kaj polovnog. |
TDP i potrošnja nije jedno te isti podatak ;)
Kao što rekoh, GTX660Ti u tvom kompu sa tim napajanjem ne znam jel bi povuklo 350W u full gasu. |
TDP, službena definicija, da ne bi bilo zabune jer vidim da se stalno brka TDP, maksimalna potrošnja i maksimalna temperatura.
|
Pretpostavka, majka zaj***. Nisam išao provjeravati. Tnx.
|
Citiraj:
U kombinaciji s i3 možeš staviti bilo koju singe-gpu grafičku s tim napajanjem. |
Trebam savjet.
Kupujem novu grafičku koja će ići sa i5 4690 procesorom. Imam dva monitora, 1920x1200 i 1600x1200 rezolucije. Dvoumim se između gtx750Ti i novije gtx950. Prioriteti su mi mala potrošnja struje tj. tiši rad jer mi se ne da mijenjati i Corsairovo napajanje. Trenutno imam GTX460 sa 160w TDP tako da će postojeće napajanje doživjeti olakšanje pošto vidim da GTX750ti ima 60w TDP a GTX950 90w TDP. Primaran mi je rad u CAD-u tipa Autodesk Inventor, Creo i 3D Max. Igram pretežno strategije, simulacije letenja i mrežne pucaljke tipa World of Tanks/Warships. FPS-ove mrežne ne igram osim možda nešto tipa Fallout 4 u single modu. E sad mene zanima da li bi možda ova GTX750Ti bila dovoljna za gore spomenutu rezu i za casual igranje te da li se isplati uzeti jaču GTX950 tj. da li razlika u cijeni opravdava porast performansi? Gledam malo usporebe sa mojom gtx460... GTX750Ti je brža cca 30% a ladna ko led dok je GTX950 praktički 100% brža od moje sadašnje. Ne znam da li je tih 30% dovoljno brže !? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad malo bolje razmislim imate pravo. Gtx 950 je bolji izbor. E sad, sto mislite o MSI twin frozr modelu? Citam na tomshardwer da je uz asus strix verziju jedna od najtisih kartica uopce. Tisina mi je bitna jer kad zaposlim CUDA jezgre ne zelim usisivac od kartice dok radim nesto drugo.
|
Pozdrav, koju graficku od nvidie uzet do 1500Kn?
|
|
dali se isplati dodat 500 kn, pa uzet gtx 960?
|
2 soma? Fuck no - imaš ih od 1600/1700+ kn (isplati se), a za 2 soma i kusur imaš 380X (amd)
|
Citiraj:
http://gpu.userbenchmark.com/Compare...950/3165vs3510 |
Ok, hvala na odgovoru, uzet cu 960, ima ih na njuskalu za 1500kn
|
Kerefek!
Msi gaming kartica ti ima twin frozr pete generacije.Isto kao i strix ventovi se pale samo pri jacem opterecenju,tako da si po tom pitanju miran.Ja sam imao armor II model koji se stalno vrte,ali je i ona bila necujna.Uzmi tu gaming jer je strix skuplja,a nista bolja. |
Kroz 15-tak dana kupujem novu graficku do cca 3000kn konfiguracija iz my comp ... gledam GTX970 ... za te novce nesto drugo? (ATI nije iskljucen) nisam doma pa nisam u toku sa novostima internet slabo dostupan trenutno ... TNX
|
Citiraj:
Nećeš pogriješiti ni sa jednom, samo ako je AMD pazi da kupiš kvalitetnu sa dobrim hlađenjem (kao što je Nitro). |
Imaš (za)sad MSI GTX 970 GAMING za 2800, šta je stvarno dobar deal.
|
Ako gledaš r9 390 uzmi rađe msi pošto ima 3 god garancije za razliku od Sapphire. Tu su negdje cjenom, msi je trenutno nešto jeftinija.
Od gtx 970 bih ti preporučio gigabyte g1, ali može i msi gaming za 100+kn manje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne razumijem takav promašaj... Toliki da ga ni na reviewe nisu slali. R9 390 traži jaki hladnjak, a tu prednjači Saphirka i MSI. Nije to Gtx 970. |
Te 290/390 bestije traze i dobar propuh kroz kuciste, a ne samo dobar hladnjak na grafi.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |