![]() |
Vise mi lici na istog usera.
|
|
sokrat i blokada mi liče na onu dvojicu iz 'A je to', a ne znaš koji je gori.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Slazete se? :D |
Isuseeeeeeee ovi su na nekim jačim drogama :care:
|
Citiraj:
|
Nije baš za droge al je provala: http://forum.pcekspert.com/showthrea...88#post1125288 :D
|
Lol kidam se ahahaha koji carevi:lol2::D:D
|
Citiraj:
:lol2: :lol2: koji lik... :D |
Dobar :D
roba nek se javi na pm ^^ |
Hahahaha!! Ban nakon 2 posta, rekord, skidam kapu! :D
|
Citiraj:
:lol2: vjeruj mi, bilo je banova i s nula postova :D |
Ideš! Koji kreten pa to nije normalno! Nije morao napisati 2. post. al eto, puberter + droga cini cuda. A i svaka cast Jelc, dobro si mu vratio. :D
|
Citiraj:
|
I toga, pa i svakakvih threadova na tržnici i svastari gdje se ne broje postovi...
|
Valjda je očito da se par likova dogovorilo za malo zajebancije. Dobri su, svaka čast.
Sjećam se jednom kad se isto tako par likova dogovorilo za malo zajebancije na jednom forumu...:fiju: |
Blade ajmo haračit na Bug :D
|
Citiraj:
Obavljeno je to već :D |
Kakav kralj,dugo se nisam ovako nasmijao :D
|
A pa nije to valjda za ban :D? E sad mi je krivo, zeznuo sam lika, a taman su se tu neke djevojke počele tu pojavljivat :D.
|
|
Omfg :D
Koji je ovo kurac,5 debila u manje od 24 sata.Treba test inteligencije stavit pod hitno pri logiranju :D |
Citiraj:
Kojih debila po forumu ima, stari moj.. Slažem se: podhitno IQ nabacit za logiranje... |
Lol nije mi vrag dao mira,nije ovo prvi puta,kako li se samo vratio na forum.Jel bilo ovo?
http://forum.pcekspert.com/showpost....08&postcount=3 :D |
Mislim stvarno, koji luđaci...da sam htio gledati kite išao bi na forum.hr :D
|
Citiraj:
Sve bolje od boljeg, samo nastavite decki... :) ( j. muju i hasu ) |
Citiraj:
Zašto ste tipu dali ban, ja bi mu oskara! XD A i ženska je glupa do bola: "po mogućnosti da je cijena nije 15 000kn!!!" :roller: Pa da je ili nije, odluči se! XD XD XD |
Ja nisam skužio njegovu foru. Pročitao sam par puta ali stvarno ne kužim šta je htio reć'.
|
Citiraj:
PS - Kako da odvojim jedan post u linku? Hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |