![]() |
10.5 kažeš.... Pa... 10.5 još nije final. Pa probaj prijavit kao bug.
|
teško da to ima veze (flash player). Jesi probao neki drugi browser? Imaš neki od internet sec. paketa?
|
Citiraj:
Citiraj:
Imam ESET SmartSecurity. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nisam mislio na generalni bug u operi, već do njegove instalacije...
|
Opera-Help-About Opera-pa pogledaj gdje ti je folder od cache-a, i pobriši sve kaj nađeš:)
|
Pa ima i u Preferencesima opciju praznjenja svega :)
|
Citiraj:
Evo sad ručno rokno to sve, pa ću vidjet. |
Citiraj:
Kad odeš pehe u folder i ručno pobrišeš-to je ziher:D Dok ti je Opera otvorena i tak delaš ko ti ne pobriše sve jer ne može. |
Nije pomoglo ništa, ni reinstall niti brisanje ručno niti kombinacija, evo upravo mi se dogodilo:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a88ad664.png Evo, možda jedan hint prema problemu. Zna mi se dosta često pojaviti tu di je moj komp pa desno jedna strelica prema dolje, po dvije ili tri takve strelice jedna do druge. U ovom iznad slučaju je očito neki problem sa ovim gumbom u sigu jer od njega kao počinje... I sad primjerice kad sam na taj padajući izbornik kliknuo na ime člana dogodilo se ovo: http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_6d76070a.png |
A VatrenaLjisic ? Probaj nju mozda ta vasa Traviata ne valja :D
|
Citiraj:
FF mi se ne sviđa niti vizualno jer nisam naviknut. U chromeu isto nisam naletio na probleme. |
Citiraj:
|
Ja ne znam di da ovo pitam, ali zanima me dali je posjećenost foruma pala u zadnje vrijeme, recimo zadnjih 30 dana?
|
Ne, zašto?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne, posjećenost nije pala. zašto bi pala? naprotiv. raste istim tempom. |
Pa ne kažem ja da čovjek laže, samo ga pitam 2 put :D
Ma meni se nekako učinilo da svaki put kad navratim, da je nekako manje korisnika on line. Pa se prepo već :D |
ajd molim vas vi s operom pogledaj kod pravljenja novog posta, reply ili topic nije bitno dali imate opciju da ti prikazuje linkove i kompletni code, znam da je na mozzili bilo sad se koristim safariem i operom i nema te opcije a u mozzili uredno stoji
|
Da li je u vidu to kako bilo kakve "naprednije" opcije foruma ne rade? Kompletan toolbar kod pisanja posta, Moj komp opcije, nema dropdown menija kod opcija teme "Uređivanje", "Pretraživanje" i klika na korisničko ime itd.
|
Sve dela kak spada:stoopid:
|
Upravo sam skužio da mi sve radi na IE8. Ne znam zašto mi ne radi na FF 3.6, a sve do dva-tri dana je radilo. Nisam jedini koji ima ovakav problem, kako čujem...
|
Citiraj:
|
Fala, u tom je bio problem :beer:
|
imaš možda uključen noscript addon ili nešto slično?
|
Nemam. Samo je Adblock bio u pitanju i taj custom rule sa hr.hit.gemius.pl adresom.
|
Na Google Chromu nemogu pristupiti nicemu osim pocetne stranice foruma.
Error 400 mi stalno baca |
Citiraj:
inače, error 400 je u gotovo svim slučajevima uzrokovan na klijentu, a u nekih 5% slučajeva je problem u proxy-ima iza kojih je server. PCE-ovi serveri nisu iza nikakvih proxy-a. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |