![]() |
Meh
Sa prošlom HPB karticom (MC) par puta sam morao upisati CCV i onda me više nije pitao s novom (Visa) me stalno traži, a radio sam topup već 50 puta Citiraj:
Citiraj:
|
Nemam pojma, relativno nova Visa 4165 98
|
Citiraj:
I da svaki put me. pita cvv, bar 20 puta dosad thanks na komentarima, provjerim za mjesec sto je pa cu pilat support |
Mogu li na onim Euronet bankomatima podizati gotovinu bez naknade s Revolut MC?
|
Revolut
U Portugalu sam nedavno dizao s njihovih, jer nije bilo alternative.
Probaj naći neki drugi bankomat, oni imaju proviziju, vjerojatno posvuda istu. Uzelo mi 3.95€ provizije za 50€ |
Citiraj:
|
Revolut
Citiraj:
6 dana kasnije, s £22 došlo na £28.20 Fino se množi polkadot zasad :) |
Citiraj:
Trebalo je uć s više odmah :D |
30% dobit zadnjih 2 dana
a dalje je sve matematika :) to vam dali crypo pa da vas navuče |
Mi koji smo riješili upitnik prije mjesec dana ili više smo 40-50% u gubitku. :D
|
Plaća li tko račune preko revoluta? Na žalost aplikacija nema skeniranje 2D koda, ali se može spremiti predložak.
|
Placali su frendovi dok im nisu pocele dolaziti opomene. Banke poslovnim subjektima skidaju fine naknade za priljeve iz inozemstva (ipak placas sa litvanskog racuna na hrvatski) pa se nemoj iznenaditi ako usprkos placenim racunima budes jos nesto duzan. Bilo je vec price oko toga u temi
|
Plaćaj do kraja godine bez naknade revolut karticom preko aircash-a. Aircash ima scan to pay.
|
Poznanica je platila pričuvu za svoj stan na PBZ žiro-račun zgrade. Oderali su je da je to bilo strašno.
|
Opa krasno, tnx na infu.
|
Di se nalazi to learn crypto? otvorio tu crypto rubriku no ne vidim ništa.
|
Jel se zna sto ce biti sa HRK na Revolut racunima nakon nove godine? Jel ce i oni po fix tecaju izokrenuti to sve u EUR?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
ako nece oni, češ sam
ne vidim problem, jer sa kunama više nečeš moči plačat |
Citiraj:
Dakle, jel će vrtiti po fix tecaju automatski ili ne? Zna li itko? :fala: |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako si zamislio da ti netko ovdje da točan odgovor na to pitanje? Imaš Revolut support, pitaj. Što se viši bliži vrijeme prestanka korištenja kune, to će tečaj biti lošiji, logično. |
Citiraj:
Kako? Kao i prije u drugim temama: postavim upit i dobim odgovore na pitanja od kolega koji znaju odgovor (na kojima sam im zahvalan). Pretpostavljam da forum tome sluzi? Ili bi svi trebali zvati korisnicke sluzbe i ne postavljat pitanja na forumima? Uvijek mi je draze, lakse i nadasve brze prvo komunicirati na forumu a zatim zivkati okolo. Dakle, jednostavno pitanje, pa please ako itko zna neka odgovori. Thnx Sent from my iPhone using Tapatalk |
a jebaj ga .. dobio si odgovor sa kojim vjerujem da se i drugi slažu, ali tebi odgovor ne paše
Pa si sad dobio i drugo mišljenje, koji ti opet ne paše eto, forum je ovdje da diskutiramo, jel da ? |
Revolut
Citiraj:
Mene zanima koliki će biti tlak zraka i temperatura na cvjetnom trgu u Zagrebu 1.1.2023. u 0:01 ali sam svjestan da mi nitko ne može dati točnu informaciju. Svašta bih još volio znati ali bez putovanja kroz vrijeme teško da ću saznati. Ako ti je već lakše pitati random ljude nego izvor (koji 99.9999% također nema pojma jer se tečaj mijenja iz dana u dan), reći ću ti (ali nemoj nikom reć) da će ti tečaj biti fiksnih 7.02859393 (a možda neće biti ni fiksan ni takav) |
Bezveze ste napali čovjeka. RH banke će automatski konvertirati po fiksnom tečaju koji je već sad propisan i to je 7.5345. Dakle bit će protuzakonito nakon 31.12.2022. konvertirati po bilo kakvom drugom tečaju.
Čovjeka samo zanima hoće li i Revolut tako napraviti. Mislim da njih to zakonski ne obvezuje, ali možda hoće. Možeš probati pitati support pa javi kaj su ti odgovorili. EDIT: Kopkalo me to pa sam izvukao odredbu gdje je propisan taj tečaj i piše da je obvezujuće u svim državama članicama EU. Po tome niti Revolut neće smjeti legalno koristiti bilo kakav drugi tečaj od 01.01.2023. https://eur-lex.europa.eu/legal-cont...2R1208&from=HR |
Revolut
Citiraj:
|
Iz nekog razloga nemam tu learn sekciju
|
Ako te frka kursa kojeg će imati Revolut, jednostavno par dana ranije prebaciš kune na svom tekući kod nas i naši će ih konvertirati po kursu 7,5345.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Support sam pitao u par navrata i naravno da ništa ne znaju kao i u većini slučajeva... @coconut - prebacivanje simo-tamo na tekući mi zbog određenih stvari nikako ne odgovara ;) Edit: strikoo zna i preduhitrio me :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41. |