![]() |
Citiraj:
|
Siacoin se malo probudia nakon dužeg padanja!
Negdi sam pročita špekaulaciju da bi moga pozitivno rast do 100. Ja ga za sad pratim. Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
https://www.tradingview.com/chart/SC...y-Opportunity/ |
Ovaj lik
https://www.linkedin.com/in/ldjcapital/ će se vjerojatno uskoro pridružiti EXP (expanse) timu Info je 3 minute star, uzmite sa zrnom soli, ako kupite exp sami odgovarate za gubitke, a ako se obogatite sjetite se ko vam je pomogao :D |
Citiraj:
Ne kažem da kune, €, $ CHF i ostale valute nisu FIAT no razlika između BC i navedenih je da većina ljudi i dalje preferira kartušinu :D To je kao kad su pitali frajera u bolnici Vrapče što misli o tome što je u umobolnici sa drugim osobama... Odgovor je bio: "J'b'ga, u manjini smo...". :chears: |
Da smo u zemlji koja ide u korak s vremenom bez problema bi sa bitcoinom mogao kupiti burek, pizzu, coca colu...
Ali sve više dućana i kod nas uvodi bitcoin plaćanje tako da bude s vremenom i kod nas bolja situacija |
Citiraj:
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Mi smo još uvijek u početcima nove tehnologije, masovna adopcija još nije ni počela. Btw. Jedina konstanta kroz povijest jesu - promjene. I uvijek je bila velika skepsa prema "novim" tehnolgoijama. Citiraj:
|
Po meni je glavni problem svih kriptovaluta što ih većina ljudi koji ih posjeduju trenutno ne koriste, nego gledaju na njih kao sredstvo ulaganja. "Zašto bi trošio danas nešto što će sutra možda vrijediti 10 puta više?" - prosječni crypto ekspert
Dok se vrijednost ne stabilizira neće krenuti niti masovna primjena. A vrijednost se neće stabilizirati dok ne krene masovna primjena. Catch 22. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A korejci opet gnjave sa BCH...pa dokle, dokle?
|
Do koske.
|
ajmoooo ETH!!!!!
|
Citiraj:
|
To sam i ja znao raditi, ali sam obicno fulao...
Pa sam u potpunosti odustao od toga, sada samo holdam :) |
Citiraj:
|
E, to je problem, odrediti dokle :)
Uglavnom, neću prodavati osim ako mi bas nece trebati novac, a mislim da na dulji vremeski rok moze samo prema gore... Ja se nadam kada bude barem 1000 dolara prodati malo vecu kolicinu :) |
Citiraj:
|
bitno da se nesto desava :)
|
Bitno da se pare vrte. :)
|
Malo sam se "isćupa sa litecoinom, pa sad sam preša na eth, koji je probio 400$, nadam se da ce izdržat do 500$?
Kakve su vaše prognoze za ETH? Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Tako i tako je to sića i treba hodlat što duže. |
Citiraj:
Hodlanjem se čuvaju živci :-) |
Citiraj:
|
Istina
|
Citiraj:
Sad ozbiljno! ;) pola love sam izgubio samo tako kad krene padat, ja vatam prvog i prodajem,, ono nakon 10 secundi krene se dizat!!! Pa pono kupujj . i u biti ako nešto i uvatiš, pola toga ode na proviziju :(( Nedavno sam se uključio u cryipto, pa me je panika na svakoj oscilaiji,, tako da i ne ostavljam otvorene naloge. Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk Edit: I to je to!! Malo otopra, i sve stalo, (litecoin, eth,bcc), Sad ako krene bitcoin malo gori, ode sve u bunar! :/ |
Ima netko da tradea na bitfenix da mi pomogne malo?
|
Ovisi što treba?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |