![]() |
Citiraj:
|
Ima ovdje još koji nezadovoljni vlasnik RX 470 4 GB od Sapphirea? Taman se odlučio baš tu odabrati za kupnju i onda po forumu kritike i paljba od novog vlasnika navedene kartice HCS-a. Sad bome više nisam siguran je li pametno kupiti RX 470......
Morat ću razmisliti dobro... Ali alternative neke dobre baš i nema za slične para. GTX 1060 3 GB možda ali one uglavnom imaju jamstvo dvije godine, 192 bitne su, a ne 256, a i manje GB..... Nekak su mi se činile best buy midrange grafe te RX 470 4GB.... |
Citiraj:
Go for it ! |
|
1060 3gb je teski promasaj
mene nitro 470 zezo al nakon reklamacije nova je zvjer , hladna , nemam nikakvih bugova.. topla preporuka dat 40kn vise u futuri za 470 neg u lopovskom protisu gdje osakacuju robu ;) |
Pametno je,ja imam sličnu verziju i drži 1370/1900 mhz taktove kao od šale bez dizanja voltaze.
3 godine jamstva,super hlađenje i odlične performanse za 1700 kn. |
Citiraj:
To je samo tvoje misljenje, mnogi rewieveri se nebi slozili - i to s pravom... |
Volim ja nvidiu, nema misljenje veze s tim kaj sam kupio amd , nego je grafa preskupa s obzirom na 3gb a igre žderu sve vise i vise..
onda radije uzet 6gb model |
Citiraj:
Ukoliko zelis stavit karticu u komp, i zaboravit da ju imas, svakako preporuka 1060 3GB. Btw, testirah svoju, stock na Tomb Raideru je boost na oko 1220 MHz, tako da nemam osnove za reklamaciju. Dodatak: sad citam lik na bugovom forumu jer imao sranje sa ventovima na Asus Strix RX 480, isto ovo sa 100%, reklamirao i dobio novu. Bas me zanima jel bi to islo i za Sapphire, ali koliko vidim jako puno ljudi to ima. |
Pa u Futuri sam i mislio kupit tu Sapphirku jer sam tamo uzimao i sve ostale komponente.... :)
HCS u kojem si ducanu ti kupio svoj primjerak? |
Ja ne znam zasto @HCS toliko generaliziras da je sva RX serija odron odrona,ja nemam nikakvih problema kao ti,ne zagrijava,oke temperature,kakvo kopanje postavki ?
|
Citiraj:
Citiraj:
To nije moj slucaj, nego slucaj Polaris cipa. Mozemo mi tu sad razglabat u nedogled, al ovo nije dovrsen proizvod, sto se i vidi iz najave 'updatea' cipa. Imati vislje temperature na nizem proizvodnom procesu, presmijesno. |
Ima li Futura-it RX 470 od Microlinea ili Asbisa?
|
Od asbisa
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.computerbase.de/2016-08/...rx-470-test/3/ Citiraj:
|
duplić
|
mislim da HCS definitivno treba kupiti jos jednu rx470 i sloziti crossfire :D
|
Ili je stavit u prodaju ako mu propadne reklamacija :p
Nema smisla bit mazohista, i mene je mučila gtx 780 s driverima (kao i hrpu drugih korisnika na netu). Popljuva sam je par puta i ajmo u prodaju (novi vlasnik igra samo Dotu 2 i sve mu radi ok) |
Citiraj:
te probleme s grijanjem takoder i ove sa nekim bugom da vent zaljepi na 100% sam imao na staroj nitro koju su mi reklamirali al sam mislio da je to samo do trixxa i drivera. razlog zas sam ju odnio jer je whine-at pocela , steta sto nemam info iz servisa po kojem kriteriju su je proglasili neispravnom. sveusvemu zamjenska 470 nitro ko da nije ista , hladna , malo trosi , nema bugova :care: 60c mininga sa svim stock postavkama , vent 40% |
Citiraj:
|
Ne nije u tome fora.
Na onoj sam imo otvoreno kuciste bez obe stranice. A i ovu novu sam imo koji dan u kucistu s istom temp ko i na otvorenom sad. Sent from my Xperia Z3 |
Oh, blago ATi-u s ovakvim userima :chears:
|
Citiraj:
"MSI gtx 1060 ,Stock settings, running ethminer, fans set to 45% and 40%, temps are 55c for each card" polaris ima 60c u istim uvjetima , not big deal za soma kn manje evo sad sam probo na 45% fan http://www.igreklik.com/slike/images...2768_thumb.png |
Citiraj:
Vrlo iritantno za Alt-tab kad se pojavi taj ruzni interface smuči mi se momentalno. |
Nije u taskbaru stalno, vidis ju samo u hidden icons .
Sent from my Xperia Z3 |
Planiram kupit RX 460 4gb. E sad, postoje vise vrsta te kartice. Dvojim između Gigabyte i XFX verzije. Gigabyte se samo spaja na maticnu a XFX-u je potrebna i pin konekcija. Sta bi bilo bolje kupit? I ako se ova druga spaja s napajanjem, jel to znaci i nesto vecu potrosnju struje od ove prve?
|
Citiraj:
|
Sapphire nitro ili bez? :D Jer koliko sam vidio, nitro treba skoro duplo vise struje od ovih ostalih rx 460...tako da vjerojatno XFX uzimam onda.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |