![]() |
Citiraj:
|
Nema više tax free DHL-a s Alija...
|
Citiraj:
Znaš li zašto? |
Da, malo više informacija na ovu tužnu izjavu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A bila je ta neka shema sa Hong Kong+UK jer su kao imali neki tax dogovor, sta je supereasy jer su Hong Kong i Shenzen odma jedan do drugog. A sad sa brexitom jbg...
|
Goldway neće ni imati. Objavljeno na Facebook stranici Goldway Hrvatska. Goldway prolazi navodno još danas i sutra i gotovo. I to je jako upitno. Pitao sam ga za Realus store, ista stvar...
"Obaveštavam sve da DHL Tax free opcija neće raditi u narednim periodu. Goldway neće imati tu opciju u ponudi više. Ko želi, može da naruči danas ili sutra i to je to." |
Issss ovaj 8T nikad nece doc, svaki dan produlje za još 3 dana....izludzujeme me cekanje!
Eto sad mi je lakse :D |
Citiraj:
|
Odustao i uzeo oneplus 8 umjesto t modela. Prezadovoljan sam s obzirom da sam imao mate 20 pro. Baš znaju napravit telefon
|
Citiraj:
ako netko ima pitanja...za sad jos u setup proceduri Sent from my KB2000 using Tapatalk |
Javi kak ti se ponasa sa 4G signalom. Jer osim mene cini mi se da i kolega zalosnasova ima takoder taj issue.
|
Citiraj:
Edit: naravno da je hp nesposoban, dobili su jucer 3 moja paketa od dhl-a, jedne slusalice i dva moba, slusalice su dosle, mobiteli nisu, zovem ih i ne javljaju se, dosao u postu i ne znaju niti vide gdje je paket...rijesenje: cekaj par dana, mozda se pojavi |
Citiraj:
Sto se mreza tice, A1 sve kako je bilo, ali Bonbon mi nudi enhanced communications - VoLTE i Wifi calling sto prije nisam imao. E sad ne znam dal je do slota ili nesto trece!? Za sad mi je sve samo preporod kako sam bio na Xiaomiju pa sam zaboravio koliko stvari lete na O+ :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A1 moraš koristiti na pretplatu i zatražiti VoLTE. Neće ti ga sami uključiti.
Ja sam na bonovima pa mi nisu htjeli. Za Bonbon sam čuo da ga možeš koristiti automatski je on |
Stigao i meni 8T...ne kuzim razliku izmedu 120hz i 90hz...cak mi android 11 djeluje sporije nego android 10...i feel u ruci je cudan, djeluje dosta deblje, vjerojatno zbog rubova jer sam na op8 imao tanje rubove zbog zakrivljenog ekrana
btw mob je na indijskoj verziji KB05DA India KB05BA Europe osim u oznakama ne znam koja je tocno razlika jer navodno bi EU verzija trebala imati manje bloatware ali nisam primjetio razliku nakon sto sam napravio konverziju, a ujedno odmah sam i rootao https://forum.xda-developers.com/t/g...riant.4188491/ |
Koliko se sjećam, razlika je kod EU verzije bila u ograničenjima kod audio recordinga i na EU verzije ažuriranja stižu nešto kasnije. Tako je bilo kod 7T, pa sam se prebacio na global.
|
Moj 7T podržava audio recording od prvog dana. Općenito, problem je bio u Androidu 9 gdje je to bilo blokirano. Sa A10 ta restrikcija je uklonjena.
|
OP je objavio do kada će izdavati zakrpe za Nord i OP8 seriju - Nord do 07/23, a OP8 do 04/23. Za starije modele se (još) nisu izjasnili.
https://security.oneplus.com/mend.html |
Da, ali Nord samo dvije velike nadogradnje, a N10 i N100 jednu.
|
Svejedno te EOL zadnje nadogradnje su kaos, bolje da ih ni nema na OP5T su 10.0.0 i 10.0.1 sjebali do bola, po mobitela crklo kako pisu po forumima... Ja ga drzim na 9 i radi ko sat
|
Ma i stari iPhonei se useru i uspore kad dobiju najnoviji iOS, a da neće OP...Ne da se njima to raditi, zato sfušaju i natjeraju da kupiš noviji...
|
Iphone je "izumitelj" toga. U slucaju sa 5t ne usoiri mobitel nego se baterija pogorsa, uklonili su EIS i imali problema sa nebitnom stavkom u mobitelu-pozivima :D Mozda je jos nesto. bilo al. meni dovoljno da skippam update.
|
Uz 'običnoga' i Pro, OP planira izbaciti i OP9 Lite
https://www.androidcentral.com/oneplus-9-lite-snapdragon-865-will-launch-alongside-oneplus-9-9-pro |
Jel netko prelazio sa 7t na 8t, jel ima smisla? vacs?
|
A bas i ne, jedino ti je baterija i punjenje plus, sve ostalo isti drek, cpu neznacajna razlika, a kamere su identicne (stavi si gcam i xml za 7t i vozi)...jedino sto si na novijem androidu ali osobno mi android 10 bolje lezao...90hz vs 120hz mi gimmick, uopce ne kuzim razliku dok je 90hz vs 60hz osjetno bolje
Mozda bolje sacekati op9 ili op9t, sd888 bi trebao imati dosta poboljsanja i partnerstvo sa leica ce definitivno pomoci kamerama, samo se nadam da ce ici na foru kao samsung da stave isti setup u sve varijante a ne samo u pro model (zivo me zanima koliko je ljudi stvarno kupilo dosta skuplji model samo zbog kamere) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |