PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Renesis 24.02.2006. 10:24

ovaj TheOne, mi je malo sumnjiv... na statistikama je daleko prvi, a par navrata sam ga valjda 3 puta pogodio noobstickom i njemu niš :?

Hrconja 24.02.2006. 10:50

Citiraj:

Autor scorpio_007
Jel netko danas osim mene primjetio da Facelessone ima spiderman moći penjanja po zidovima :confused: ?! jel to neki trik ili cheat :fuming: ?
ovo primjer :
http://img158.imageshack.us/img158/8...02709yz.th.jpg

staro. i veoma lagano za napraviti.

nije cheat, već exploit: sweating

znam sve trikove, samo mene pitajte :D

MisterM 24.02.2006. 11:21

Citiraj:

Autor mitzek
ovak:

sjelo 100 +100 cuna=200.. Haligonja,Uzelac... to je sve sto je zasad doslo...a kaj se tice servera, bil bi vec gore da mi hoce kartica proc...te mu nevalja broj, te ovo ,ono....a i cekam da mi izbrise zaduzenje i racun za 20 playera od kojeg smo odustali i da platim samo ovaj sa 30, jer, naravno ,oni su zbrojili 1+1 i plati sve!! aha.... e onda kad sam ja za kompom, radi samo automat, nema humana koji bi obrisal stari racun i smanjio zaduzenje,nemrem platit 75$ bezveze ak nam je racun 44,95$, a oni sistemom narucio20,narucio 30 traze sve da im platim, a nema lika da to rijesi... ili nema mene(poslovno Sibenik 2 dana..mrmlj..) ak ima koji dobrovoljac(mister mmmmm) ili neko drugi sa Zlatnim AmExom il sl., da hoce veceras obavit placanje , posaljem mu login accounta i pare koje su dosle uplatim kod njega, meni se isto ne zajebava u 23 navecer nakon 750 km voznje.... tak da.... racun je napravljen,login radi,samo se nemrem uskladit sa support sluzbom...tj, kad prode uplata,server je up and running...

ajd piva svima i brusimo sapice...
eto...

Šalji:smoke:

Gabre 24.02.2006. 12:12

pa dobro, kome da dam novce ili gdje?

ostali iz Zagreba? jel tko gdje nosio novce ili što?

mitzek 24.02.2006. 12:28

koverta+pinka=Bakina kuhinja >za Mitzeka... dat baki da spremi,ja pokupim...

Gabre 24.02.2006. 12:38

Citiraj:

Autor mitzek
koverta+pinka=Bakina kuhinja >za Mitzeka... dat baki da spremi,ja pokupim...

ok. no problem. a tko je baka? ona "krupnija" žena? :eek:

panoramix 24.02.2006. 13:11

čvarak?

Kaj znači ovaj čvarak s lijeve strane mojeg nicka a ujedno i kraj nicka najboljeg u timu?
http://img301.imageshack.us/img301/6...shot0053pc.jpg

IceFisherman 24.02.2006. 13:15

znachi da si u trenutku pokazivanja rezultata bil DEAD :)

atha 24.02.2006. 13:18

chvarak. :D :D

samo hrana na pameti... :D ;)

panoramix 24.02.2006. 13:21

Citiraj:

Autor atha
chvarak. :D :D

samo hrana na pameti... :D ;)

Uz moju grafu, na prvi pogled to izgleda kao svinjska plućica s jetricama kad se na kolinju objese na neki klin da se ocijede...u stvari, dođe mu na isto.

Sam Fischer 24.02.2006. 15:34

Evo bio sam kratko na dozi...Igrali smo T-bred i ja protiv nekih tarantula...Ajme koji su to debili...to je nesto nevideno.Prvo psuju sve i svasta, al dobro, to jos ispada smijesno, nego se jos jedan od njih hvali da je nabavio aimbot i wallhack...al nadam se da je zajebancija...makar sumnjam.
I to je hrpa jeftinih čitera(te tarantule)...I još pogledajte kako su završili...S time da ih je 2-3 pobjeglo pa su na kraju ostali ova trojica.

http://img102.imageshack.us/img102/4259/cod4xq.th.jpg

vercetti 24.02.2006. 15:34

Citiraj:

Autor Renesis
ovaj TheOne, mi je malo sumnjiv... na statistikama je daleko prvi, a par navrata sam ga valjda 3 puta pogodio noobstickom i njemu niš :?

Malo previse je sumnjiv...
Jucer smo igrali Zule, ja i jos par ljudi, i taj lik je skidao ljude iz nemogucih situacija.
U pocetku nisam, ali kasnije kad sam gledao killcam, on sa rifleom kad cilja, nisan mu bude 1-2cm lijevo ili desno od mene, a ipak me pogodi :confused:
Ili u trku sa rifleom, niti ne clja, skine me sa prekticki pola mape, mdaaa : stoopid
Da ne pricam o "cudesnim oporavcima" nakon 2 pogotka iz riflea (kar98) :rolleyes:

Newbie Pro 24.02.2006. 15:53

Citiraj:

Autor shady
Malo previse je sumnjiv...
Jucer smo igrali Zule, ja i jos par ljudi, i taj lik je skidao ljude iz nemogucih situacija.
U pocetku nisam, ali kasnije kad sam gledao killcam, on sa rifleom kad cilja, nisan mu bude 1-2cm lijevo ili desno od mene, a ipak me pogodi :confused:
Ili u trku sa rifleom, niti ne clja, skine me sa prekticki pola mape, mdaaa : stoopid
Da ne pricam o "cudesnim oporavcima" nakon 2 pogotka iz riflea (kar98) :rolleyes:

Pa i je nešto malo sumnjiv..mislim, sa ful dobrim skillom je takve pogotke moguće radit..al par puta me okinuo onako bolesno..bio sam prezivcan za killcam :)

Pitanje: do kad mogu uplatit na banku ovih 20kn? Mitzek poslao pm :beer: Ne da mi se sad opet do grada u raiffeisen :) Al ako je nuzda, onda idem!!

Gemmy 24.02.2006. 16:05

Meni je isto bio sumnjiv,kada smo igrali 2 na 2 u rusiji samo sa pištoljima,bilo ga je skoro nemoguće ubiti...a tko če ga znat...ako je...zato cemo mi lagano na svoj server di nece biti takvih chitera...jedva čekam

Thoroughbred B 24.02.2006. 16:43

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Evo bio sam kratko na dozi...Igrali smo T-bred i ja protiv nekih tarantula...Ajme koji su to debili...to je nesto nevideno.Prvo psuju sve i svasta, al dobro, to jos ispada smijesno, nego se jos jedan od njih hvali da je nabavio aimbot i wallhack...al nadam se da je zajebancija...makar sumnjam.
I to je hrpa jeftinih čitera(te tarantule)...I još pogledajte kako su završili...S time da ih je 2-3 pobjeglo pa su na kraju ostali ova trojica.

http://img102.imageshack.us/img102/4259/cod4xq.th.jpg

: lol2 :

Fleks 24.02.2006. 16:53

Ajmo na dozu !

BTW kaj je sa serverom i onim parama?!?

mitzek 24.02.2006. 17:26

potrošil mitzek za gablec i još je falilo......

šala,sve 5 Rak i Mister M su preuzeli sve u svoje ruke jer su moje prezaposlene..tak da sve ide dalje, oni su i platili ,ja samo moram im pare i spisak prebacit i to je to..

btw,mislim da bu i Rakonja skoro dal kakav glasek od sebe o tome...

panoramix 24.02.2006. 17:54

Jel radi Baka sutra u subotu, neću stići donijeti novce danas?

RAK 24.02.2006. 18:13

PCEkspert CoD2 server je krenuo sa radom od dana današnjeg. Razlog kašnjenju su problemi s plaćanjem. Glupi Ameri ne znaju pročitati adresu sa kartice (valjda zato jer je ni nema na kartici).

Server ima 30 slotova, nalazi se u Niskozemskoj (Amsterdam), ima vrlo dobar ping, razne dobre fičure, web site i sl. Plačeno je solventno 45$ pa molim da se ostali koji su se javili za plačanje jave Mitzeku glede podmirivanja računa. Može mi se netko i javiti za izradu te proklete web stranice. Besplatna je pa bi možda mogli iskoristiti mogućnost. Isto tako mi se možete javiti i sa prijedlozima, iako ih je bolje staviti ovdje na glasovanje. Plačeno je 30 dana što se može nazvati i probnim periodom. nakon toga demokratskim putem odlučujemo o nastavku plačanja. Kada ne platimo, server se gasi. A to je poznato.

Za prvo vrijeme će biti gotovo defaultna postavka i igra Capture the flag. U svakom trenutku možete glasati za promjenu igre i mape. Može se glasati i za kickanje igrača i sl. Sve što je dogovoreno i napravljeno je. Nema dimnih bombi i nema noobsticka (pumperica). Tako je glasovala većina igrača i mislim da ne treba o tome previše raspravljati. Još sam dodao i coocked nades na opće oduševljenje dijela ekipe.

Ostale promjene koje su izglasane (dim i prašina) doći će na red malo kasnije. To su modovi koje treba potražiti, postaviti, provjeriti, a baš nemam vremena to danas raditi. Strpite se par dana. Glavno je da se možete igrati.

IP: 213.19.130.144
Port: 28960

Password nećemo javno objavljivati i molim da ga ne objavljujete i ne dajete onima koji nisu na popisu platiša. Za dobivanje passworda se možete javiti Mitzeku. Većina ima njegov broj telefona ili zna nekog tko ga ima. Naravno, mogu se i meni javiti oni koji imaju moj broj. Samo pozivom jer na SMS iz principa ne odgovaram. Razlozi su poznati.

Nota bene, pravila ponašanja na serveru su poznata i svi se moraju pridržavati istih, or else... : CoolRamb

MisterM 24.02.2006. 18:18

Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: goood : : CoolRamb

Let the game begin.:D

nino 24.02.2006. 18:23

Veceras postrojavanje PCex tima, semper fi: DualWiel : sniper : : CoolRamb :rambo:

EDIT: Sistem je isti (All seeing eye) ili?

Sam Fischer 24.02.2006. 18:26

Jel mogu ja to uplatit sa uplatnicom?
dajte mi neki žiro račun ili nešto plz...

MisterM 24.02.2006. 18:34

Citiraj:

Autor nino5
Sistem je isti (All seeing eye) ili?

Yes of course.
Server - New server - IP - Port

Server properties (F4) - Pass i to je to.

@Sam Fischer
Citiraj:

Jel mogu ja to uplatit sa uplatnicom?
dajte mi neki žiro račun ili nešto plz...
Takvi ko ti nisu problem - sve buš saznal na vreme.

Ako neko sa popisa nije još uplatio nije greba - napisal sam več prije o tome - skupit će se lova i naknadno.

mitzek 24.02.2006. 18:47

aha, da vidiš kak stižu poruke, gdi ,kad ,sad da platim, a pass kad bum doobiil??

ajde veceras prvo okupljanje i postrojavanje bojne ,te zajedničko fotografisanje te dodjela činova i podjela opreme te naoružanja...jel jasnoo,vojsko??

panoramix 24.02.2006. 18:54

Istina je, nisam još platil jer nisam stigel al nažalost nemam broj ni od Mitzeka a ni od Raka i kaj sad?
Ne bum gejmal?
Pa bu mi valjda neko na PM poslal taj pasword?

Pa na kome se bute izživljavali?
Gemmy, kaj bu kundak ostal suh?

E.T. 24.02.2006. 19:00

Citiraj:

Autor mitzek
aha, da vidiš kak stižu poruke, gdi ,kad ,sad da platim, a pass kad bum doobiil??

Sta si ugasio mob? Daj mi onda authorization na icq-u da te mogu tamo gnjaviti :D :beer:

RAK 24.02.2006. 19:04

Citiraj:

Autor mitzek

ajde veceras prvo okupljanje i postrojavanje bojne ,te zajedničko fotografisanje te dodjela činova i podjela opreme te naoružanja...jel jasnoo,vojsko??

Jel se ti činovi, naoružanje i oprema dobivaju prek veze, po broju killova ili težini? Znaš, kod tebe to nikada nije jasno. Osim toga imam certifikat da sam osposobljen za narednika (neradnika), pa ak može...

MisterM 24.02.2006. 19:08

Citiraj:

Autor RAK
Jel se ti činovi, naoružanje i oprema dobivaju prek veze, po broju killova ili težini? Znaš, kod tebe to nikada nije jasno. Osim toga imam certifikat da sam osposobljen za narednika (neradnika), pa ak može...

Ak bu on narednik ja hoču biti Feldmaršal: roller : :)

mitzek 24.02.2006. 19:11

lol!!!

sad kuham večeru....al posle 2130 ste svi mrtfaci....

Fleks 24.02.2006. 19:12

Daj kad vam pase sutra ovaj tjedan bilo kad samo da vam dam lovu. Imam sad pare u đepu, a pare lako nestanu.

PS. Daj nek mi neko posalje pass na mail

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57.