![]() |
ovaj TheOne, mi je malo sumnjiv... na statistikama je daleko prvi, a par navrata sam ga valjda 3 puta pogodio noobstickom i njemu niš :?
|
Citiraj:
staro. i veoma lagano za napraviti. nije cheat, već exploit: sweating znam sve trikove, samo mene pitajte :D |
Citiraj:
Šalji:smoke: |
pa dobro, kome da dam novce ili gdje?
ostali iz Zagreba? jel tko gdje nosio novce ili što? |
koverta+pinka=Bakina kuhinja >za Mitzeka... dat baki da spremi,ja pokupim...
|
Citiraj:
|
čvarak?
Kaj znači ovaj čvarak s lijeve strane mojeg nicka a ujedno i kraj nicka najboljeg u timu?
http://img301.imageshack.us/img301/6...shot0053pc.jpg |
znachi da si u trenutku pokazivanja rezultata bil DEAD :)
|
chvarak. :D :D
samo hrana na pameti... :D ;) |
Citiraj:
|
Evo bio sam kratko na dozi...Igrali smo T-bred i ja protiv nekih tarantula...Ajme koji su to debili...to je nesto nevideno.Prvo psuju sve i svasta, al dobro, to jos ispada smijesno, nego se jos jedan od njih hvali da je nabavio aimbot i wallhack...al nadam se da je zajebancija...makar sumnjam.
I to je hrpa jeftinih čitera(te tarantule)...I još pogledajte kako su završili...S time da ih je 2-3 pobjeglo pa su na kraju ostali ova trojica. http://img102.imageshack.us/img102/4259/cod4xq.th.jpg |
Citiraj:
Jucer smo igrali Zule, ja i jos par ljudi, i taj lik je skidao ljude iz nemogucih situacija. U pocetku nisam, ali kasnije kad sam gledao killcam, on sa rifleom kad cilja, nisan mu bude 1-2cm lijevo ili desno od mene, a ipak me pogodi :confused: Ili u trku sa rifleom, niti ne clja, skine me sa prekticki pola mape, mdaaa : stoopid Da ne pricam o "cudesnim oporavcima" nakon 2 pogotka iz riflea (kar98) :rolleyes: |
Citiraj:
Pitanje: do kad mogu uplatit na banku ovih 20kn? Mitzek poslao pm :beer: Ne da mi se sad opet do grada u raiffeisen :) Al ako je nuzda, onda idem!! |
Meni je isto bio sumnjiv,kada smo igrali 2 na 2 u rusiji samo sa pištoljima,bilo ga je skoro nemoguće ubiti...a tko če ga znat...ako je...zato cemo mi lagano na svoj server di nece biti takvih chitera...jedva čekam
|
Citiraj:
|
Ajmo na dozu !
BTW kaj je sa serverom i onim parama?!? |
potrošil mitzek za gablec i još je falilo......
šala,sve 5 Rak i Mister M su preuzeli sve u svoje ruke jer su moje prezaposlene..tak da sve ide dalje, oni su i platili ,ja samo moram im pare i spisak prebacit i to je to.. btw,mislim da bu i Rakonja skoro dal kakav glasek od sebe o tome... |
Jel radi Baka sutra u subotu, neću stići donijeti novce danas?
|
PCEkspert CoD2 server je krenuo sa radom od dana današnjeg. Razlog kašnjenju su problemi s plaćanjem. Glupi Ameri ne znaju pročitati adresu sa kartice (valjda zato jer je ni nema na kartici).
Server ima 30 slotova, nalazi se u Niskozemskoj (Amsterdam), ima vrlo dobar ping, razne dobre fičure, web site i sl. Plačeno je solventno 45$ pa molim da se ostali koji su se javili za plačanje jave Mitzeku glede podmirivanja računa. Može mi se netko i javiti za izradu te proklete web stranice. Besplatna je pa bi možda mogli iskoristiti mogućnost. Isto tako mi se možete javiti i sa prijedlozima, iako ih je bolje staviti ovdje na glasovanje. Plačeno je 30 dana što se može nazvati i probnim periodom. nakon toga demokratskim putem odlučujemo o nastavku plačanja. Kada ne platimo, server se gasi. A to je poznato. Za prvo vrijeme će biti gotovo defaultna postavka i igra Capture the flag. U svakom trenutku možete glasati za promjenu igre i mape. Može se glasati i za kickanje igrača i sl. Sve što je dogovoreno i napravljeno je. Nema dimnih bombi i nema noobsticka (pumperica). Tako je glasovala većina igrača i mislim da ne treba o tome previše raspravljati. Još sam dodao i coocked nades na opće oduševljenje dijela ekipe. Ostale promjene koje su izglasane (dim i prašina) doći će na red malo kasnije. To su modovi koje treba potražiti, postaviti, provjeriti, a baš nemam vremena to danas raditi. Strpite se par dana. Glavno je da se možete igrati. IP: 213.19.130.144 Port: 28960 Password nećemo javno objavljivati i molim da ga ne objavljujete i ne dajete onima koji nisu na popisu platiša. Za dobivanje passworda se možete javiti Mitzeku. Većina ima njegov broj telefona ili zna nekog tko ga ima. Naravno, mogu se i meni javiti oni koji imaju moj broj. Samo pozivom jer na SMS iz principa ne odgovaram. Razlozi su poznati. Nota bene, pravila ponašanja na serveru su poznata i svi se moraju pridržavati istih, or else... : CoolRamb |
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: goood : : CoolRamb
Let the game begin.:D |
Veceras postrojavanje PCex tima, semper fi: DualWiel : sniper : : CoolRamb :rambo:
EDIT: Sistem je isti (All seeing eye) ili? |
Jel mogu ja to uplatit sa uplatnicom?
dajte mi neki žiro račun ili nešto plz... |
Citiraj:
Server - New server - IP - Port Server properties (F4) - Pass i to je to. @Sam Fischer Citiraj:
Ako neko sa popisa nije još uplatio nije greba - napisal sam več prije o tome - skupit će se lova i naknadno. |
aha, da vidiš kak stižu poruke, gdi ,kad ,sad da platim, a pass kad bum doobiil??
ajde veceras prvo okupljanje i postrojavanje bojne ,te zajedničko fotografisanje te dodjela činova i podjela opreme te naoružanja...jel jasnoo,vojsko?? |
Istina je, nisam još platil jer nisam stigel al nažalost nemam broj ni od Mitzeka a ni od Raka i kaj sad?
Ne bum gejmal? Pa bu mi valjda neko na PM poslal taj pasword? Pa na kome se bute izživljavali? Gemmy, kaj bu kundak ostal suh? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lol!!!
sad kuham večeru....al posle 2130 ste svi mrtfaci.... |
Daj kad vam pase sutra ovaj tjedan bilo kad samo da vam dam lovu. Imam sad pare u đepu, a pare lako nestanu.
PS. Daj nek mi neko posalje pass na mail |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57. |