![]() |
Citiraj:
Ovo protiv Brazila je bilo tek vraćanje za ono što su suci pokrali Italju u Japanu pred 12 godina :D |
Nisu suci, nego kreten Graham Poll ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Činjenica je da je Italija onda teško pokradena. Kakav Nišimura i ostala bagra kad je Italija onda izgubila, a trebala je pobjediti s par golova razlike :D Sad je protiv Brazila bilo samo vraćanje :kafa: |
Ovi Brazilci su smijesni. Pazite izjavu:
''Zbog Hrvatske smo ostali bez čistog penala protiv Meksika'' :lol2: |
Ma bit će i danas i protiv hombrerosa plitak potok, takve kaubojske repke samo dobro vezat lasom i nemaju šanse.
Europski nogomet je za njih viša matematika. |
Citiraj:
|
Mene više plaši taj Kamerun (vlaga/ozljede/psihol.status i pristup naših) nego Meksiko, iskreno...:(
Nadam se da će danas na travnjak istrčati najžilaviji i najzdraviji, ovu utakmicu treba odigrati i ostati živ, sve druge karakteristike mi se sada čine manje bitne...ja mislim da je ovo danas "pitanje klupe", tj. tko šta ima "u rukavu". Ako ima tekme gdje bih poštedio Modrića i ostale načete ozlijedama/umorne/vremešne...to je ova tekma. Je, kocka je, ali ne vidim svrhu da se syebemo dodatno pobjeđujući Kamerun i onda plačemo kako smo izgubili od Meksika jer smo se iscrpili/obnovili ozljede/zaradili nove ozlijeđene... Po meni, vidjeti će se večeras je li Niko "igrač za jednu utakmicu" u kojoj će kupovati alibi izvodeći "najbolje" na travnjak, ili ima mud@ pucati na viši ulog, pri tome riskirajući da ga razapnu ako stvar već noćas krene po zlu. ;) I da, po meni ovaj remi, a još više odlična igra Meksika od sinoć, najbolje je što se moglo dogoditi našima, bez obzira na razno-razne kalkulante i njihove kalkulacije. Hvala Bogu da Meksiko nije jučer podbacio, pa da nas tresne svom slinom po nosu ovakvom igrom, kao protiv Brazila jučer, pa da se svi skupa češemo po glavi:"WTF??":stoopid: Vidjeli smo im pravo lice, krasno su pokazali su zube, i naše je da ih- polomimo. :D |
Prvo neka naši povedu u najačem sastavu pa kasnije neka mjenja koga treba. Do 23 imaju vremena polizat sve rane.
Kamerun je jako nepredvidljiva ekipa i može biti svega. |
Nadam se baš obratnome scenariju: da će "ranjenike" uvoditi kao zamjenu, i to samo ako baš mora :)
Nakon završene klupske sezone, za dobar dio njih i s obzirom na godine same, 23. neće ništa bitno značiti u oporavku, ako preforsiraju danas. Danas trebamo 11 Forrest Gump-ova u areni :D |
Mene samo strah nonšalancije u zadnjem redu naših.
Kad vidim kako sporo dodaju loptu noge bi im odrezao. Što se tiče kompletne momčadi, naravno da smo puuuuuno bolji i neki realan rezultat bi trebao biti 2-0 za naše. Ako nam Kamerun bez Eto-a zabije gol, nemamo kaj tražit na prvenstvu i protiv Mexica. |
Dobivamo Kamerun i igramo x sa Meksikom
|
Citiraj:
Koji kua vodimo klupu ako neće dobiti priliku barem protiv Kameruna? Kako god okreneš, dokle god mi dogurali (i "ako"), sa lošijom ekipom od Kameruna se nećemo križati, to potpisujem :D A sada nam baš klupa treba, i (valjda) jedino sada... Da ne spominjem šta bi za sve njih značilo da dobijemo Kamerun sa polovičnim sastavom...:goood: |
Kamerun nas gazi ko plitak potok. Poderat će na ko peder Playboy. Razbijam si Kameru[N] u glavu :D
|
Citiraj:
|
kakva panika, gazimo ih ko plitak potok
|
Pokidat ćemo kamerun i meksikanjo ko pedofil dječji vrtić :D
|
Ko branitelj zahvalnicu domovinskog rata!
|
Ko siroce napolitanku :D
|
Ko Ingrid Anticevic radnu biljeznicu iz ENG. :D
|
Satrat cemo ih ko Suker kredite :D
Ma, ko seljaci poticaje :D |
Razorit ćemo ih ko HDZ državu, ko crnčić vrećicu od Unicefa
|
zgazit cemo ih kao sto sam se ja zgazio i dosao pijan na posao i dobio zuti karton :D
|
|
Robbenu bome ide. Lud je, lud lud.
EDIT: O majko mila Australci. |
Prekrasan gol,imho najljepsi na prvenstvu do sad.
|
Kakva golcina Australije. Bomba!
|
Kakvo je govno taj Robben....fuj. Dao bog da zbog njega ispadnu
|
Citiraj:
Da ispadnu zbog trenutno najboljeg strijelca :care: |
Ma kakav je ovo penal?!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:33. |