![]() |
Slabo igrate vikendom? Vidim niko nista ne komentira...
Bacio nekoliko normala danas i jedan ranked s Voli-em. Dobio naravno, odlicno mi ide s njim u zadnje vrijeme. Naravno, dobio sam 19 bodova i dosao sam na 98 LP kao i uvijek, kao da namjerno namjeste da nemogu nikad do 100 odmah doci. |
Ja sam većinu vikenda pijan ko rit :D
Igral sam danas meč s dianom, izgubio. Bil sam 2 dana vani, a danas deda otišao u vječna lovišta, pa nemam baš volje igrati :( |
počel ja jučer malo opet, nakon cca 2 mjeseca, i trebalo je prvo dobrih 15 minut za updejtanje :D
odigrao par normal partija, i dalje je sve puno sa imbecilima, ali za čudo, igram sa jednim trollom koji je namjerno feedao - pobjedimo igram drugu, Ryze on top vs. Jayce 0/5 - 8:30, na 10:00 2-12 team score na kraju ih razbijemo k'o beba zvečku :D ranked još nisam, još ću se malo zagrijavati, ali vidim da sam pao skroz u silver V :p |
Moja sućut Alene.
Btw ja igram svaki vikend i svaki dan, samo nemam baš volje piskarati po forumu svaki gejm koji sam odigral :D npr jučer smo igrali gejm od vuru i pol. Zgubili smo. |
Citiraj:
Kakav je to game bil? Moj najduži je 57 min ja mislim. |
Nisam ulovil SS, ali po farmi se da zaključiti koliko je gejm trajal (ovaj zadnji game):
http://www.lolking.net/summoner/eune/37248831#history Kaj je najbolje uništili smo im sve turrete i sve inhibe. I onda smo se počeli zaebavati kaj nas je koštalo poraza zbog velikog respawn timea. Btw one shotao sam Caitlyn i Lux. I da, Renekton nam je od početka bio afk, znači ovo je bilo 4vs5 :) |
Dobar cs, nema kaj :) A mid si igrao s nidom?
|
Ne, Teemo je bio solo top, Lux mid, Ashe adc a ja do lvl 6 bio na botu, pomagao ashe da se farma, a poslije roamao...
|
Najs najs.
Tek sad vidim da je to na smurfu. :) Gj :) |
Bok ekipa,
evo pratim ovu temu već duže vrijeme i skupljam vaša iskustva jer vidim da ima znalaca. Trenutno sam silverIII i uglavnom supportam jer mi se najviše sviđa ta pozicija. Pa eto ako tko želi baciti game neka me slobodno doda, igram na EUNE i nick mi je SaleFFS. :chears: btw. mommistake, moje saučešće |
Citiraj:
|
Hvala svima.
EDIT: 4v5, ezrael je gold V. (Pobjeda ofc.) http://img94.imageshack.us/img94/2169/2o07.jpg |
Sutra rotacija:
Citiraj:
|
wut wut, dem final scorez....
|
Idem igrat normal i u protivničkom timu dobijem 2 diamonda, 2 platinum i gold, a u mom timu 3 silver i 2 gold. Jest da je normal, ali Riot koji kurac jbt
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali sad zadnji meč sam igrao ovako. Ja i još jedan lik Gold V, 2 silver I i silver III. protiv svih bronze. Moj bot 2:6 i 2:11 score u 20min. Majko božja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mommi, moje saučešće man, nisam bio napisao. |
Ako imate kakva pitanja šaljite mi u inbox, ja sam inače top 1 hrvatski igrač u sezoni 1 ( 2100 rating) sezona 2 2200 i sezona 3 2500 rating (ne zezam se).
http://oi42.tinypic.com/2qsw8j5.jpg http://oi40.tinypic.com/9tllbp.jpg |
Citiraj:
|
Ooooo K1, navratio na naš podforum?
Udobno se smjesti i pripremi se na masu pitanja. Naravno, nekolicina nas će te doslovce moliti da nam pomogneš u raznoraznim stvarima :) Dobro došao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
...opala, tema se obogatila masovno :) ako nije problem, da te radije ovdje pitamo. meni osobno pitanje koliko uživaš sada kada praktički non stop igraš s igračima koji se nalaze na LCS...da li su stvarno toliko dobri bolji od većine, ili otprilike ste tu negdje po skillu, samo njih krasi odluke/timska igra. I da li je svaki game try hard, ili ima ff do 20-25. |
Ja odustajem. Nema smisla bez ekipe. Pa jbte, sve dobro napravim i kita. Defeat, defeat, defeat. Nikad nisam vidio da je pobjedio bolji tim, pobjedi onaj koji nema leavera. :nono:
Evo zadnja igra je taman prelila čašu. 4:0:13 s WW imam, cijela džungla moja, svakog heroja pospremam 1v1. I naravno, Shen nam leavea a Ez počne feedat i zvat surrender. I nema šanse da se pobjedi. I sad bi ja trebao još pun racku igara igrat dok ne dođem do level 30? E pa neću. Ide ovaj EUNE račun u penziju. Neznam ni koji mi je racku bio kad sam ga pravio. Kad se ohladim EUW ima još jednu šansu, ali uninstall je blizu... |
Citiraj:
Već sam odavno rekao da je ovo aspolutno najgora igra koja je ikada postojala što se tiče zabave i sigurno posljednja F2P igra koju ću ikada dotaknuti. Community je doslovno katastrofa, a 90% igrača je monumentalno retardirano. Pretpostavljam da LOL postaje zabavan isključivo ako igraš ranked i uspiješ doći barem do Platinuma, jer tada uvelike (ne skroz) izbjegavaš ekipu koja se najčešće čini nesposobnom za osnovne životne fukncije, a kamoli za igranje kompetitivne PVP igre. Ja odigram jedan dobar meč u možda dvadeset, a ostatak se svodi na to da tim koji ima manje idiota, AFK kretena i flamera pobjeđuje. |
našao best build for ez nakon puno isprobavanja.
Situacijski, ali vrlo efektivan. |
Ovome sam se iskreno nasmijao: http://st.elohell.net/public/chill/7...701e48bc2e.jpg
|
Citiraj:
hahahahahahahahahahahaha :goood: |
Citiraj:
Misliš da BC može istinski zamijeniti LW? Nisam ga radio dosta dugo vremena na ijednom ADCu osim MF, zato pitam :stoopid: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |