PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

hammer_of_thor 30.11.2011. 23:10

Mali osvrt na Walking Dead epizodu 7 - daleko najjača epizoda sezone, a i generalno jedna od boljih uopće u seriji.
Konačno akcija, konačno galama, konačno puknuti živci!

Ni zadnja epizoda nije bila toliko loša, ali ovaj je odlična.
Možda ipak ispadne nešto dobro od ove sezone.

Shane je lik i pol.
Šteta što je malo "psycho" ali ima muda "when the shit hits the fan".
Digne frku i reagira.

Mr.Ex.President 01.12.2011. 02:29

SOA

I koja pisma je uklonila? Rekla je posli Unseru da su čisti, čisti od čega?:D Prvo mi je palo na pamet da su to ona pisma o lažiranju nesreće, ali tih pisama nema, jer ako je on poginuo nije ih mogao ni napisati:D

na kraju će još ispast da ga Clay nije ubio, nego njegova žena da može bit s Clayon:D

A Clay...nekako iman osjećaj da će i iduću epizodu preživit:)

Mad_Duke 01.12.2011. 02:43

SOA

Naravno da će preživjeti. SOA je poznat po onim umjetnim smeche cliffhangerima koji su sami sebi svrha. Umjesto da jednom završe story arc i onda ako su sposobni nastave sljedeću sezonu :)

jan994 01.12.2011. 12:14

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2038545)
Mali osvrt na Walking Dead epizodu 7 - daleko najjača epizoda sezone, a i generalno jedna od boljih uopće u seriji.
Konačno akcija, konačno galama, konačno puknuti živci!

Ni zadnja epizoda nije bila toliko loša, ali ovaj je odlična.
Možda ipak ispadne nešto dobro od ove sezone.

Shane je lik i pol.
Šteta što je malo "psycho" ali ima muda "when the shit hits the fan".
Digne frku i reagira.

slazem se za Shane-a, on i Daryl su meni odlicni likovi dok recimo u stripu Daryl ne postoji a Shane je mrtav jos dok su u onom kampu bili na pocetku prve sezone:)

Gemmy 01.12.2011. 12:14

skuzio da se opet pocinje snimat red dwarf s orginalnom ekipom, jedva cekam da ih vidim ponovo :)

hammer_of_thor 01.12.2011. 12:41

Citiraj:

Autor jan994 (Post 2038879)
slazem se za Shane-a, on i Daryl su meni odlicni likovi dok recimo u stripu Daryl ne postoji a Shane je mrtav jos dok su u onom kampu bili na pocetku prve sezone:)

Yupp, Daryl je isto fora lik u rangu sa Shaneom, samo što očekujem da će i on uskoro puknuti.

Strip nisam čitao, tako da neznam.
Nadam se samo da će serija krenuti uzlaznom putanjom, zadnje epizode obečavaju.

JuXo 01.12.2011. 12:46

bit će i 3. sezona

Burko 01.12.2011. 13:18

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 2038882)
skuzio da se opet pocinje snimat red dwarf s orginalnom ekipom, jedva cekam da ih vidim ponovo :)

jep, citao bas nedavno negdje, valjda na jubitu kad sam gledao scene sa snimanja :). kad bi snimili film o kojemu se prica 15-tak godina, e to bi bio posao :goood:.

Mad_Duke 01.12.2011. 14:05

Ne znam ak ste propustili pred dvije godine sezonu?
http://www.imdb.com/title/tt0094535/episodes#season-9

Burko 01.12.2011. 21:47

uj, back to earth! odgledao jos onda, bas nedavno ponovljeno gradivo, opet :).

Zmaj000 01.12.2011. 22:15

Vidim nitko nepise, no Chuck je vani , se5 eo1-4 :)

Fatal 01.12.2011. 22:38

Gledaju se Prosjaci i sinovi :)

ivan77 07.12.2011. 14:26

Koji prevrat na u SOA ...jedva čekam sezonu 5. Sudeći po svemu bit će!

GT3 08.12.2011. 14:17

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2043607)
Koji prevrat na u SOA ...jedva čekam sezonu 5. Sudeći po svemu bit će!

pa ne znam bas, meni se cini dosta prisiljeno... nekak umjetan nacin da ga zadrze...

Mr.Ex.President 08.12.2011. 14:33

Šta vbam je problem stavit spoiler? Ako ste vi pogledali nisu svi, a vaše postovi koji se daju čitat između redaka kvare gledanje;)

Uglavnon, SOA

...je završila više manje kako san i predvidio par stranica unazad.

Clay je prvo preživio, a onda i ostao u sedlu. Čisto sumnjan da i dalje neće bit bitan faktor ekipe, jer ne vjerujem da će kad ojača pomirit se s tin da je samo običan član:) Moga bi se brzo vratit u igru, em im treba, em će Jaxu spomenit pisma koja fale...

Jax je morao ostat, šta je i očekivano, čemu priča i radnja o MCu, ako glavni lik ode sa ženom u drugu državu:D Jedino šta me iznenadilo je kartel sa značkom:D Al aj, bar su se rješili RICO, za sada...

Sad triba dočekat 5. sezonu:( I umeđuvremenu nać novu zanimaciju... iman par zanimljivih kandidata :)

Mad_Duke 08.12.2011. 14:33

Joj dajte!

To da Irci samo sa Clayom hoće posla imati je toliko smiješno :D Fuj!

Mr.Ex.President 08.12.2011. 14:40

Pa svaka izlika da ostane, nakon svega šta je napravio je smiješna.
Al smo isto tako svi znali da ostaje:D

iako slažem se, mogao je scenarij bit malo manje naivan.
Iako, meni su uvjerljivo ove zadnje epizode serija koje se nastavljaju očajne, jer očajnički se potrude ostavit sve otvoreno na 10 horizonta i to onako baš na silu. A za to napravit obično sklepaju neki scenarij koji je primjereniji meksičkim sapunicama...

Juice 08.12.2011. 21:07

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2044443)

Joj dajte!

To da Irci samo sa Clayom hoće posla imati je toliko smiješno :D Fuj!

Scenarij je naivan i pomalo SF, ali ovo je uredu. Ipak je on First 9 i ovi mu vjeruju najviše.

hammer_of_thor 09.12.2011. 00:32

Sad me nervira što Walking Deada nema do 2. mjeseca :fuming:

Zadnja epizoda je bila stvarno "wau". Ono kad se sve otme kontroli pa konačno pucaju živci i ide se sve razye...! :care:

Vjerujem da će se serija naglo popraviti na bolje!

Mad_Duke 12.12.2011. 00:14

Moj komentar na Walking Dead je taj da sam sanjao san prije 2 dana koji je uključivao mene, frendicu koja je zombie nasred random ceste i tupu lopatu u mojoj ruci. Nakon što sam se probudio imao sam osjećaj koji je bio bolji nego nakon kaj sam pogledao bilo koju epizodu iz ove sezone.

Pogledao sada Chuck. Malo mozak na pašu i uživancija :P

Ivo_Strojnica 12.12.2011. 01:49

Warehouse 13:
Na pocetku malo childish, no kasnije ti se zavuce pod kozu (ali opet, i Esmeralda mi se zavukla) , tako da je preporucujem, za odmoriti glavu uz malo vedrog humora i neozbiljne tematike.

Fleks 12.12.2011. 08:22

Zadnje epizoda terra nove - preporuka. Efekti 10x bolji i napokon bolja radnja.

Roberto 12.12.2011. 10:50

Citiraj:

Autor Fleks (Post 2047167)
Zadnje epizoda terra nove - preporuka. Efekti 10x bolji i napokon bolja radnja.

Pa di si ju već pogledao, kaj ne ide tek večeras?

M.U.P. 12.12.2011. 13:55

zadnji community je lol..

Feyd 12.12.2011. 14:07

Citiraj:

Autor M.U.P. (Post 2047418)
zadnji community je lol..

Meni je zadnji community doslovno mučan za gledati.

Prva epizoda za koju sam razmišljao da je ne pogledam do kraja. Posljednja sezona sve više izlazi iz okvira mog ukusa (namjerno ne govorim o kvaliteti).

Što se mene tiče, ako ovako nastave, neću žaliti ako ne bude četvrte sezone.

M.U.P. 12.12.2011. 14:36

da, i meni je lagano losije nego prije, ali i dalje ima epizoda i scena koje su lude..
zadnja je meni bila oke.. iako nikad nisam gledao glee, dobro sprdanje istog.. a poslozili su super..

Mar 12.12.2011. 15:28

Citiraj:

Autor Feyd (Post 2047427)
Meni je zadnji community doslovno mučan za gledati.

Prva epizoda za koju sam razmišljao da je ne pogledam do kraja. Posljednja sezona sve više izlazi iz okvira mog ukusa (namjerno ne govorim o kvaliteti).

Što se mene tiče, ako ovako nastave, neću žaliti ako ne bude četvrte sezone.

Modern Family i BBT su 2 najbolja sitcoma na TV-u trenutno.
Community se previše trudi biti cool, ali im to baš i ne polazi za rukom.

Zadnja epizoda Modern Familyja kad Manny šokira Phila, a ovaj se počne grčit jer genijalna :goood:

Mad_Duke 12.12.2011. 15:32

Mislim da onoliko koliko se community trudi biti cool da se isto toliko bbt trudi biti geekast. Na kraju je jedno i drugi najjobičniji mainstream.

Modern Family zadnja epizoda je fakat bila trgaona. Ty Burrell je zaslužio taj emmy definitivno!

Ordem 13.12.2011. 14:25

evo za sve koji nisu citali "A song of ice and fire" novele, trailer da se nabriju na novu sezonu Game of Thronesa:

http://www.youtube.com/watch?v=sBrsM...&feature=share

dobar trailer, jedva cekam vidjeti kako stannis izgleda..

ExtremePower 13.12.2011. 20:27

Ima li netko da je gledao seriju Suits, dal se možda zna kad starta 2. sezona?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56.