![]() |
hvala, taman imam vremena da stignem uplatit na karticu i kupit večeras :)
|
Kupljen BF4 Premium preko Mexica...sve uredno prošlo... kupujte dok ima :D
|
|
Hvala, dodano u kolekciju!
Šteta što ta igra više ni besplatna nije vrijedna igranja. :D |
|
|
Citiraj:
Poklanjam ključeve za Imperial Glory i Praetorians. |
Počela zimska rasprodaja na Steamu
|
Rome II na 75% o.O
Znam da su se svi raspričali da je igra žešći fail bila pri izlasku (ne znam dal' se šta promjenilo sa patchevima), ali ovo je brutalis :D |
Ak se hoće sve od AC4 - Black Flag onda se treba kupiti uz deluxe verziju i season pass, jel? Sad je 75% na popustu pa hoću sve od nje :-)
|
trenutačna verzija rome2 se vrti super na mom kompu. i da patchevi su popravili čudaaa
|
BF3 za 1$ na originu.
|
Jaooo, pazi sad navalu cheatera :D
|
Mislim da su svi već došli kad se davao besplatno :D
|
dok bude premium 1$ onda ću uzet :D
standard već imam :rolleyes: |
Burnout Paradise Ultimate box trenutno za euro i pol na steamu. (Meni inače odlična igra)
|
Gledam rasprodaje po stranicama i nema nijedne igre koja je sad na popustu a da me zanima.
Hell, one igre koje želim kupiti se ne mogu kupiti (NFS: Porsche Unleashed, Freelancer) :D |
Uspio ovo uloviti za 6,29€ (igra + 6 paketa)
http://store.steampowered.com/sub/51149/ Do maloprije je bila ta cijena, sad vidim više nije nažalost :( |
Odigrao pred par dana The Talos Principle, novu igru od Croteama koju dobio za rođendan, i igra mi je definitivno GOTY 2014. Kome nije previše dati 18€ mogu samo preporučiti, stvar je na razini Portala 2.
Evo moj "kratki" review za Talos Principle :D Steam review |
Na greenmangaming imate The Orange Box za 4.74, a sa ovim promocodom(WINTER-SALE20-GROGRE) ga dobijete za 3.80 tj. još 20% na prvotnu cijenu :) Kod naravno vrijedi i za ostale igre !
|
Imam kopiju viška od igre Lovely planet.
Ako netko želi igru,javite se na pp :) |
solidan deal na originu ako još netko nema ove naslove
|
Pozdrav narode može mala pomoć. Situacija je slijedeća mali buraz je kupio Paysafecard da si kupi igru garrys mod preko steam-a međutim tamo nije imalo opcije plačanje psc. Ja sam malo guglao za tom igrom cd keyevi i našao stranicu https://www.g2a.com/ i tamo sam preko PSC-a kupio cd key za igru . Dobio sam link na mail kojime reedemam na steamu međutim steam mi javlja slijedeće:
An error was encountered while processing your request: There was a problem redeeming the gift. Please try again later, or contact Steam Support for assistance, Sada dalje razmišljajući i guglajuči pretpostavljam da je to zato jer mi je steam regija htvatska a kod nas nema opcije paysafecard plačanja? ili je do stranice s koje sam kupio? Probao sam naći neki proxy us pa da registriram novi acc kao us međutim bezuspješno :( Može pomoč neki savjet? Hvala. |
Ako si uspio kupit key na g2a sa PSC-om onda to nema veze što ti je steam regija hrv i ako kod nas nema opcije plaćanja sa PSC-om.
Stranica je legit i jedna od najpoznatiji i najpozdanijih tako da stvarno ne znam koji bi mogao biti problem. Kontaktiraj i G2A i Steam Support u vezi problema. |
Poslao sam im mail odmah, budem sada i sa steamom vidio. Hvala na odg.
|
Vjerojatno si kupio ruski key, a kolko znam steam je imo neke parade da ce to zabranit.
|
|
Ništa mi ne odgovaraju ni jedni ni drugi lol. Sjebao sam znači :S
Jel zna neko dobar proxy us da prek toga probam napraviti novi steam acc ? |
Hola add on za Chrome. Al mislim da ti to nece pomoci s tvojim problemom
|
Ali čekajte malo kako sam onda mogao tamo kupiti zar nebi trebalo biti neko upozorenje ili nešto slično meni tamo nigdje nije navodilo da ja to mogu koristiti samo u USA ( to jest u zoni di je kupljeno).Smatram da sam u neku ruku prevaren. Mala je lova u pitanju ali nebi tako lako htio odustati od toga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13. |