![]() |
Citiraj:
Uzeo sam isti ovakav sa ful opremom u Island Grey boji. https://www.youtube.com/watch?v=QfgVM_0ZoD0 |
Oooo pa ovo uopće ne izgleda loše, dapače.
Čestitke na kupnji! |
Thx, u svakom slučaju kako god ispalo sjeo mi je nekako po svim kriterijima koje sam imao prilikom kupnje.
|
Čestitke na kupnji, ali iskreno.
Sve mi se ne sviđa na tom autu, ali najviše mjenjač koji je toliko velik i krut da sam se uplašio da će ga supruga često koristiti i za previše postotaka mi uskratiti seksualne usluge. |
Da mjenjač je baš ono :D samo mrvu da su se potrudili ali čovjek se pomiri sa time a i žena :D
|
|
čestitke i od mene, super vozilica i vjerujem da će te dobro služiti unatoč zlim jezicima :D
|
Netko mi je pricao, ne znam vise je li zajebancija ili ne, ali u osiguravajucoj kuci kod ugovaranja police ili kaska je faktor na kradju dacia vozila = 0 :) Neka vlasnici demistificiraju ovo, nekako ne vjerujem da je čru
|
Dobro baš sad da je 0... :)
Meni stiže insignia danas, pokupim ju u popodnevnim satima. Morat ću se i ja pohvalit i opalit koju sliku :) |
Citiraj:
Nisu ni svjesni kolko je to dobar auto cim ga se NE detektira. Ko da kazes da je F117 los avion jer ga ne vidi radar. Nesto ti ipak moram reci - sve je sve ali 110 kila kuna za Daču, brateee... :D :D :D |
jel ima neko preporuku za gumu 185/55/R15?
vulkanizer preporučio Uniroyal RainSport 3. kakve su te uniroyal?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam čuo dosta pozitivnih iskustava oko Uniroyala. Na kraju sam prošle godine upak uzeo Goodyear jer su mi bile skuplje samo 15kn po komadu.
|
Citiraj:
|
http://autoweek.com/article/diesel/d...x-its-possible
Ak bude nesto od ovoga, pocet ce benzince zabranjivat. :D |
Citiraj:
evo kaj si mogao kupit za te pare, jos bi ti ostalo... https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-24629378 |
Kad smo ko Dačije, upalite subtitlove :D
https://youtu.be/3sREXn04bvs?t=64 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakve veze ima njegova nova Dacia sa tim polovnim BMW-om? (osim što imaju 4 kola) Čovjek je kupio auto s kojim točno zna što dobije i to mu odgovara (veličina, potrošnja...) a ti mu linkaš auto koji skoro duplo veći, troši duplo više, treba uložiti nepoznatu količinu novca za održavanje, nema garanciju... Mješaš dvije totalno različite stvari. |
Ne kužim taj hate prema dačiji. To je više manje reno sa "starijim motorom". Za te pare ta klasa i još novo s garancijom uopće nije loš deal. Ja osobno bi uzeo rabljeni star 3-4g ali ne Dačiju ali to je moj osobni izbor kaj mislim da je bolje. Ali daleko od toga da je dačija smeće. A one krame iz 2000g ne bi ni gledao bile one bmw ili kaj god.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Taj Black&White je zapravo stari Freedom ili? Inace, Sandero mi najbolje izgleda u ovoj boji. |
thx, da to je nasljednik freedoma kako su mi rekli.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nema tu hejta već zdrava logika. napiši mi koje uređaje imaš u kući a ja ću te u čudu pitati kako to da nemaš ništa od najjeftinijih mogućih već si kupio nekakve brendirane i još poznate? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači, ta Sandero je zapravo više manje Mercedes s Mercedesovim motorom. :D
@SaleFFS - Čestitam, glavno je da si ti zadovoljan, sve ostalo je sekundarno! |
Upravo tako :D
A očito voli i ponarančastit ko Mercedes :D |
Cestitke na autu Sale!
Diglo se vise buke oko dacije nego oko ulja za kocnice i diskova i pakni |
thx, budem svakako stavio slike čim stigne :)
|
:chears: i od mene :)
|
Citiraj:
kod mene su nakon par pročitanih preporuka još-uvijek-ne-cvile 2000... najbolje koje sam imao :D |
Nexen gume već kupujem zadnjih 6 godina. Odlične gume, a skoro pa najeftinije u hr i još kod furlana su sigurno 10% jeftinije. Ma sve te nove unknown gume nisu uopće loše, za normalnu vožnju
|
Citiraj:
btw što se tiče pakni i diskova only ATE a za doboš kočnice TRW odličan izbor |
jesi imao nekih spcificnih narudzbi sa stavki dodatne opreme, ili klasicni model?
to sa dostavom od 3 mjeseca mi je uzas, ako se ne narucuje neki spscifican model...\ ja sam atlasa imao u rukama drugi dan, kupio bi ga nikad da sam cekao 3 mjeseca.... 90 puta bih si promijenio misljenje :D |
Pa ne znam koliko je specifično ali uzeo sam sve što se moglo uzeti na tom autu od opreme. Prije nego je naručio rekao je da će vidjeti lager ali nije bio niti jedan takav raspoloživ. Inače sam nestrpljiva osoba po prirodi ali ovo mi je ok čekati s obzirom da vozim preko 12 godina pol, tih 3 mjeseca ispada onda ništa :D
|
Citiraj:
|
pa i ja sam čekao na glupi clio isto neke mjesece ako se dobro sjećam, baš takav nisu imali i imalo je slagat po željama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |