![]() |
boduli su qurac za njega :D
|
Citiraj:
Jos mi je najdraze citat ove nabijam postove svakodnevne likove i pitam se ma kako samo neko ima volje doci pisat kako mi kmecemo a on u topicu kmece bez razloga . Znaci komedija zesca od BF ali nema veze nije mi izbilo 8 keka iz dzepa a niti ce spomenuti shop 1 kunice ubuduce. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
da barem stave 20% na sve pa ajde, ali ovo nema smisla
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja bi ove skuplje da su malo jeftiniji. :D Tipa neki Fractal, NZXT i tak to.. ali cijene za njih se nigdje nisu ni pomaknule. |
Ja bas nista kupio nisam. Gledao malo graficke kartice... kad ono nista...
Pred par dana otisla ona ponuda u instar informatici za 1660 Super... A nista, bit strpljiv. Ako netko vidi dobru priliku za graficku do 2000 kn, slobodno inbox. |
Otvorio ja maloprije mail i u promocijama stoje dvi narudžbe od chipoteke. Obje za gopro, kontaktirao ih odmah i jednu mi stornirali. A za drugu mi još nisu dali 100% potvrdu.
|
Citiraj:
|
Znači što se tiče BF ove godine u HR, barem što se elektronike tiče, sve se svelo na 19 robota usisivača i hrpe jeftinih kabela iz firme u stečaju... Vrh :)
|
ne zaboravi zvučnike za 35kn! :D
|
Samsung 970 EVO NVMe 1TB ispod 100eura, jedino mi je žao što sam to propustio.
|
Citiraj:
|
Dodjem tu i tam, cisto da vidim jel agi skinuo rekorde u 2020..vidim da je. :chears:
|
Citiraj:
https://images2.imgbox.com/ca/78/D52VpgIy_o.jpg Bilo ih je na dvje-tri strane po toj cijeni. |
Citiraj:
Hvala na infu, ali gledam Philips Sonicare jer mi i cura ima, pa da možemo zajedno glave uzimati za njih :D |
Bok ekipa. Ima li kakvih Mall.hr kupona u opticaju?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Ovo i mene zanima..imam 2200 kn u košarici pa ako se može koja kuna ušparati bio bih zahvalan!
|
Citiraj:
ne znam koji model trazis, ja bas nedavno uzeo ovdje 4500 (gum care) za 550 kn, besplatni shipping, doslo za par dana http://www.novodent4smile.hr |
Samsung T7 Touch 1TB
na OTTO.de
https://www.otto.de/p/samsung-portab...nId=1241557411 uz Guttschein - 15EUR ukupno 104.99 EUR i slanje preko mailboxde.com još 11.97 EUR dakle ukupno 116.96 EUR tj. cca. 885kn kod nas najjeftiniji oko 1540 kn jedino isporuka krajem 01/2020 :hitthewal: |
Citiraj:
Da. Ali ih više nema ili ih ja ne mogu nać ? |
Nigdje dobrog popusta na high end stvari (gtx 3080, novi ryzeni, 144hz monitori, iphone 12, samsung s20).... Jebes ti black friday na jeftinjaru koja se ionako ne prodaje :/
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Dobar popust na amazonu za 860 evo, uzeo sam si 2tb model preko mailboxa pa sam platio samo njihov pdv:
https://www.amazon.de/Samsung-MZ-76E...81&sr=8-1&th=1 |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW jel hoće tko ovo: Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Pa dobro al di si našo 3080, nove ryzene i iphone 12, 3080 teško naći i po višoj cijeni od regularne, a tek po nižoj, ryzeni tek izašli, a iphonima valjda nikad ne padaju cijene.
|
Citiraj:
Ili zdravoseljacki imas trgovinu, imas bademe 90kn i orahe 80kn. Orah se rasproda prije nego sta napuniš police, badem prodas kesu misecno. Sta ces stavit na black friday, orahe? |
Uostalom čak su i bile Ampere RTX u Instaru na BF - o tome koliko je cijena spuštena ili realna ne bih raspravljao, u najboljem slučaju kao i ostatak BF ponude kod nas :D ali ako si očekivao vrući hardver u pola cijene mislim da si omašio kako BF funkcionira...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad koliko je bilo primjeraka :D Recimo Viper Ultime u Linksa kome je napet je bio 700tinjak kuna, G502 za 370...da se ubost nešto periferije koji SSD, napajanje, ovo ostalo je smiješno, pogotovo ako se prate cijene i ide nešto ciljano kupit. Kad pogledaš standard vani i cijene (i van ovog BF ludila), da imaš free dostavu i za čunga lungu dođe ti slabo gdje živimo. |
Ima kakvih dobrih Cyber Monday popusta? Pogotovo za mehaničke tipkovnice, hvala!
|
Imaš u HGu dosta tipkovnica još uvijek u sklopu BF akcije s time da je danas zadnji dan akcije.
|
Eto neznam više ko je stavio tu da se prijavim na mousera za beagleboard ...
Zahvaljujem mu još jednom,danas stigao board,koji sam dobio od mousera kao jedan od 500 ... |
Kakvo je opcenito misljenje o tom Ivacy VPNu? Vidim onu akciju tamo, to je vise nego povoljno.
|
Citiraj:
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Uzeo ovu, sviđa mi se ta ideja sa optointeruptorima umjesto klasičnih prekidača, to bi trebalo trajati 100 godina : https://www.links.hr/hr/tipkovnica-r...-usb-101200407 |
Citiraj:
Inače imam loša iskustva sa lifetime ponudama jer obično "lifetime" znači godinu-dvije, a onda promijene uvjete da usluga postane neupotrebljiva. Što se IvacyVPN tiče, uzeo ga prošle godine isto na BF tako da se nađe ako zatreba. I radi uredno, što mi je najbitnije ima OpenVPN opciju, iako nema baš nešto puno servera u toj opciji. Preko aplikacije ima više. Drugi koji često bude dosta discountan i trajni account je VPN Unlimited, taj mi je ispao bolji od Ivacya, isto ima OpenVPN mogućnost, ali puno više servera. Za kvalitetno rješenje najbolje je uzeti ExpressVPN ili ProtonVPN, ovo sve ostalo je ako-radi-radi. |
Citiraj:
Sretno :D |
Citiraj:
Mah, znam, prošle godine uzeo Logitech G512 i za pola godine je počela ispucavati po dvaput slovo iako se stisne samo jednom. Pa rekoh idem probati nešto drugo. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Prvo si suzite izbor na pouzdane i stvarno privatne VPN pružatelje, a onda među njima gledajte tko je bolji u cijeni, broju servera, nekim posebnim uslugama ili akcijama. Mislim da su gotovo svi dali neke akcije za BF i CM. Nemam pojma tko su ti IvacyVPN, ali imate hrpu smeća i prevaranata na tržištu. A te lifetime usluge su vrlo upitne. Oni moraju platiti nekako svoje troškove održavanja kvalitetne usluge i zaraditi. Da ne bi bilo prodali su krpu lifetime pretplata, pokupili pare i otišli na drugi posao. |
Citiraj:
To je nemoguće. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |