![]() |
Pardon, mislio sam na lenovo p770. Taj 780 mi je tiha patnja al malo mi previše toliko dati za kineza.
|
CUBOT P9 5 Inch 4G ROM Android 4.2 Dual Core MTK6572W Smartphone Black kupujem od najbolje ponude tu u hr
|
Citiraj:
|
zato tražim tu kod normalnih ljudi i dajem naknadu jer nemam ni kreditnu pa nemogu otvorit paypal a neznam kak drugačije naručit , imam 60 godina i nisam za neke ekzibicije
|
Aha. Pa onda zamolite nekoga da vam kupi, uplate se pare na tekući, mob dođe, plati se PDV poštarui i to je to. I sam bi vam to mogao riješiti. Na banggoodu vidim da je 80-tak EUR-a.
|
bok svima,
gledam malo za kineze (strašno kak vole velike mobitele) ali nemrem naći mob manjih dimenzija, tipa alcatel idol mini 127x62x7,9 mm, pa ak je netko našao nešto slično, jedan od kandidata je THL W100 i dimenzijama/izgled i cijenom/performanse je stvarno povoljno pošto mob ne koristim za igranje nisu mi potrebne neke lude performanse |
Sta mislite o ovom http://www.pandawill.com/zp820-smart...ch-p82080.html
|
Citiraj:
No za ove pare je to relativno OK. |
Slaba rezolucija za tu veličinu ekrana.
|
Citiraj:
|
Ako je mogao proci u8650 ovaj ce biti strasan. Npr. frend ima S2 i iako ima 217ppi i slika je odlicna...
|
Citiraj:
|
koliko obično bi vam (oni koji su naručivali sa pande) stalo "processing" na naruđbi?
|
pozdrav,dali može savjet oko kupnje ? kopka me između LENOVO a820 te ZTE v967s,dali netko ima iskustva s navedenim mobitelima pa da mi kaže kakva im je kamera,kakve su slike i videa i tako to,dali je display koliko toliko kvalitetan..trenutno imam LG optimus 2x kojeg namjeravam prodati pa uzet jedan od navedenih..više me vuče prema ZTE...još me zanima zašto negdi za ovaj zte piše da je kamera 8mpx a negdi 5 .. i dali ima ko iskustava sa kupnjom preko focalprice.com jer je tamo zte 128$ ... unaprijed hvala
|
Citiraj:
sve ti to ovisi kako brzo nabave model koji je kupljen |
Citiraj:
|
Potpisujem od riječi do riječi. Lenovo nije baš neko sretno rješenje. Bio je dok nije bilo konkurencije na cijeni od cca 100 eura, pred 4-5 mjeseci. Sada je malo drukčija situacija.
|
Citiraj:
|
Carine nema u svakom slučaju, na mobitele je 0%. Plaća se PDV 25%.
Teško da ćeš proći bez tog troška, u zadnje vrijeme velika većina plati pdv. A s banga pogotovo. Meni do sad s banga i geeka naplatilo pdv, čekam s focalprice kaj će biti. |
Citiraj:
P.S. Pod ovim nema carine predpostavljam da si mislio na PDV, jer carina na mobitele je 0%, a PDV će ti vrlo vjerojatno biti naplaćen pa preporučam da ga odmah uračunaš u cijenu. Nevezano za kolegin post, stvarno značajno veće količine pošte iz Kine dolaze u posljednjih 2 mjeseca, pa mislim da će situacija s naplatom PDVa biti samo gora i gora(po nas naravno :D). Tako da je topla preporuka svima da si budžet usklade s tim. Dakle cijena puta 1.25 je ono što ćete platiti, vrlo vjerojatno. Ako prođete bez toga super, ali to je sad već vrlo teško i potpuna lutrija pa treba imati na umu kad je budžet nategnut. |
Citiraj:
a kažu da je in stock, ma ko im vjeruje šta, i jel ti stigao mobitel? |
bio je in stock i tada u 7 mjesecu
thl w100 je u pitanju stigao je i ja zadovoljan,osim baterijom |
Citiraj:
http://www.aostrade.com/huawei-xiaom...dmagsm-145.htm |
Ili biti dovoljno glup
ako ti se piokusava, mozes i ovdje probat. javi rezultate ;) |
Citiraj:
|
S takvim cijenama su obadvoje vrlo uvjerljivi. Pametnome dosta.
|
Citiraj:
|
Na pandi sam uzeo ZTE 27.10, gledam danas i pod "order status" stoji "Processing". Jel to shipano ili nije? Pretpostavljam da nije.
Kako mogu pratiti paket? |
tako i meni stoji jer ih nemaju, sinoć kontaktirao mariju sa pande...
|
Panda ima 90% proizvoda "in stock" dok od tog postotka eventualno ima 30% stvarno in stock. Na chatu uvijek pitajte prije narudžbe imaju li proizvod, ako ne kada će dobiti. Inače postoji mogućnost da čekate tjednima
EDIT: Što je ovo, 112$ http://www.pandawill.com/w450-smartp...te-p82218.html |
Evo mene opet vezano za "THL W100" koji nije orginal THL-ov proizvod kako sam i mislio vec OEM mobitel na koji se lijepe naljepnice.
Koliko sam uspio naci "pravo" ime mu je Changjiang OEM W100 link i sta je najbolje kosta 138$, istina nikad nisam cuo za http://china-made-wholesale.com/ stranicu ali su jos jeftiniji ako nemaju THL oznaku. |
Citiraj:
Ovako ispada da ako dođe do nove godine, dobro i dođe. Gdje da ja pitam za svoj ZTE V987 kada ce biti raspoloziv. |
Citiraj:
|
mislim da zaba avenue mall poklon kartica ne podržava refund, jer meni pise send only na paypalu, a i jos uvjek imam onih 1.95 dolara koju su se trebali vratit na karticu nakon mjesec dana
|
Citiraj:
|
Listam HAK reviju i naletim na Zopo C3 za 2249 kn za članove kluba :) 12 mjeseci garancija
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Forum im je naravno u banani, registrirao se ali nisam dobio link na mail za potrvdu pa ne mogu otvoriti topic. |
Citiraj:
Svi oni nabavljaju sa istog mjesta. Jedino vam svima ostaje čekati ili uzeti dr. mobitel.... |
treba pričekat tjedan dana...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |