![]() |
ma meni je onaj termin prije išo na jetra pa nisam pratio....stvarno,kaj joj se desilo? u ovoj sad maloprije epizodi koja je bila kaže doktor da ima potres mozga...:confused:
|
Citiraj:
BTW ni ovaj termin mi nije posebno dobar. Najbolje bi mi odgovaralo oko ponoći, možda malo ranije. Krši se sa dnevnikom. :rambo: |
meni isto ovak ne odgovara ..... ja sam u to vreme več dobra 2 sata na igralištu :mad:
nego je počela sezona koju nisu prikazivali ili je još uvek ono kaj smo več gledali ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Počela je druga sezona prošli tjedan. Danas je bila treća epizoda 2. sezone. :beer: |
Onaj Reed mi nikako neide,nekako je sav ukočen,nervira me taj tip,najradije bi mu (izbio zube) reko da se skulira i da ne sere/piša u vlastito odjelo (epizoda jučer)!!!: Machineg : DualWiel
|
Meni sad paše svaki termin , jedini je bed kaj zaboravim pogledati,ne gledam na sat i onda ga promašim al zato se u nedelju dobro odmorim i imam nočni maraton i onda imam dozu ST-a za cijeli tijedan!
Sad je počelo zanimljiviji dio sa Sulibanima i tim kurcima. JUPI!!!! Onaj novi termin je malo čudan to je skoro pa primetime. Na ralja nije počela masovno gledati ST? Vidimo sam neki dan glumicu T Pol(Bablock il kak več) e kako ženska zgleda, ružna pun kurac,toliko je gadna,barem meni da mi se u želucu zmučilo nisam je mogao gledati. |
:D je ako joj gledaš facu:D znam ja neke klingonce ovdje koje nervira ovaj termin sada jer kaže ''kakva su ovo sranja na televiziji,neki vanzemaljci pričaju'' odma ih otpilim u fluidni svemir kod vrste 8472:D
|
Citiraj:
|
Nebi je odjebao no stavio bi joj škarnical na glavu i deri,htio sam reći da joj je faza užasna ko da nije jela 5 godina no tijelo joj je ta prste polizat!
|
OMG ROFLMAO:D ajmo jedno pitanje: koja je the best hot chick u ST ever?:D
|
Meni je 7of9 i onda kaj je došla poslije Dax u DS9,ona mala,barem za sad.
Budemo vidjeli kaj nam sprema Enterprise! |
:) e da možd i u Enterpriseu uleti neka kao sedma:D koji vam je najbolja vrsta broda? Meni intrepid....a fora je isto onaj brod od cap. Picarda imao je tanjur pa je mogao pucati sa svih strana:D
|
Meni je nekak najbolji Defaient klasa brodova mali a nabrijani do jaja
|
je Defiant je cool ali je nekak jadan jer nema ni kabine za posadu i malo ljudi stane u njega btw. naštimavam si mob (nokia 3120) da mi zvoni za početak ST-a jer ću zaboravit:D
P.S. je se meni to samo čini ili mi je nestao avatar??:confused: |
Ima kabine za posadu samo kaj su u jednoj 2 ljudova.
TO je prvenstveno borbeni brod. I kaj će ti na onak malom brodu 100 ljudi treba to hraniti. Čini mi se da ima mjesta za 43 člana posade i to je dosta takvih par razjebe Interpid klasu brodova! |
je:) Defiant je jači od Intrepida:) ali je Intrepid bolje opremljen (pripremljen) za sve npr. da se jedan Defiant odjednom nađe u Delta kvadrantu teško da bi preživjeli:D
|
Pa Defiant je borbeni a Intrepid istraživački brod, jelte. ;)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije slučajno da ST ide kad i dnevnik :rambo: Citiraj:
Citiraj:
Jolene 1 Jolene 2 |
Te su slike dobre kakva je bila na telki.
P.S. Bubba od kud nabavljate one prejebene slike na UFP Croatia,gledam one brodove kaj imate kore u okviru pa na forumu onu pozadinu i jednostavno su prejebene? Jel ih sami radite ili? |
Citiraj:
Sviđa ti se, ha??? Ružno, umjetno, ograničen broj grimasa i čudne uši... Možeš onda slobodno skočit i na Aiba:D :D :D Još ako je tranu neki okljaštreni RISC-gdje ćeš veće sreće:D :D :D |
|
Citiraj:
[Rojs_mode_ON] Nema ruzne zene. Ja, bogami, za ni jednu nikada nisam rekao da je ruzna. [Rojs_mode_OFF] Sto se mene tice, Marina Sirtis u mladjim danima je way to go... Citiraj:
|
Današnja epizoda je bila predobra. :beer: :beer: :beer:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas je bilo dobro da, ono s postajom.
P.S. Bubba nerade vam linkovi za fontove pod rubrikom Download. Gdje nalazite one prejeben slike? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |