![]() |
Citiraj:
sala... nego sta fali tvojoj sadasnjoj grafi ? |
Vratio org bios, stock taktovi..i opet nece :S Ima ko kakvu ideu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni trebli bi otvovriti poseban topic: GTA4; da nekvarimo dozivljaje oko igre, jer i jedan i drugi topci ce biti prepuni, to garantiram... |
Citiraj:
planiranje u buducnost :D |
Citiraj:
|
ploča ti mora bit winrar ready ili full winrar
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
car cannon radi brze i jeftine redizajne automobila,
http://pce.hostili.com/images/Untitlediqo7.jpg LOL ovdje je lokacija, prvi otok http://pce.hostili.com/images/Untitled2jv4v.jpg |
Citiraj:
jeftinije mi slozit CF i da nebude sve ot.. Na mojoj 9800GT nikad nije niti jedna tekstura otišla! Ni na stock taktovima ni na OC-u.. taktovi su bili 800/2000 i mema na 2320 imao sam od 25 do 35 fps-a, ali u zoru i po noci s dugim svjetlima fps-i su znali past i na 19.. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|
OK, samo bez uzrujavanja i živciranja, pls... :kafa:
|
Prestao sam ju igrat cisto zato sto nemogu prebacit savegame, tj nisam kopirao i xlive folder i eo vec 10 dana ju neigram.... fuck the rockstar games !
|
a jel netko pokusao na vistu instalirati?
|
Citiraj:
|
zasto nebi islo?
|
ja sam preso 55% igre i digo sustav ponovo i nabavio 100% save game i radi dobro ak netko treba nek se javi na pm
edit: svoj nisam mogo vratit neznam zasto |
trebao bi vašu pomoć:
uglavnom, moj buraz ima komp koji čak odgovara recommended zahtjevima GTA IV. No problem je što u igri teksture jednostavno izgledaju čudno i premračno. Ono u šta sam bio siguran da problem stvara je njegova ATIjeva grafička, no i uz updejtane drajvere (na Catalyst 8.12) skoro ništa se nije u grafici promjenilo...što da učini? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni pocele pucat texture na 9600GT neznam koji joj je bog
|
ja sam takoder imo uzasan problem sa pucanjem tekstura, rijesio sam ga uz pomoc programa systweak cacheboost. probajte i vi, mozda uspije.
Btw. Sretan Božić svima! :chears: |
yep, nakon nekoliko sati igranja, mogu potvrdit da igra bolje radi bez social cluba uključenog, nećete dobit fps-e ali će 100% biti stabilniji, pa probajte
|
Citiraj:
Problem je taj ako imaš oriđiđi, ne možeš pokrenuti igru bez da prvo ne upališ social club. Citiraj:
EDIT: Sretan Božić!!! |
Alt Tab pa ga ugasis, jedino je on potreban za MP
|
Citiraj:
EDIT: Problem sa teksturama riješen. Novi BIOS i sve radi OK! :D |
Sretan Božić i sve najbolje kolegama sa pce foruma:D
|
Stavio onaj mod da nema intra i vise se ne pali gta...jojjj
neda mi se vise instaliravat... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:30. |