![]() |
Citiraj:
Izgleda dobro kad je spojena na struju :D Al nakon skoro dva miseca čekanja nije mi do ljepote :D Igre u 2 k rade savršeno na ultri a temperatura 65 stupnjeva prosjek :D |
proudcroat koje napajanje imaš i kako se ponaša 8700K sa tom karticom? ima li uskog grla?
|
Citiraj:
Nema za sad sve klizi :D Corsair 750. |
Citiraj:
Thx |
Citiraj:
Put dole je okrenuta pa mi je teško sad uslikat al kad budem moga bolje uslikam :D https://i.postimg.cc/hj210Q76/124912...66441220-n.jpgscreen shots |
Gainward 3070 za 4800kn u linksu... To trenutno nije losa cijena?
|
Citiraj:
- Palit RTX 3080 GameRock OC Review ..... za Advent umjesto lampica idealna :D |
Znači jedan od luđih dizajna što sam vidio. Čestitam kolegi na istoj na prošloj stranici. :D
Tehnički gledano cooler je zvijer, no i mora biti kad pocucla do 399w kaže stevica |
"Your RGB has a bit of GPU in it." :roller:
Komentar na YT-u :D |
Citiraj:
|
Evo i glasine za 3050.
Kaže dole u komentarima da bi po količini shadera trebala biti ala 1660 Ti, samo će imati i RT....koji će vj biti potpuno neupotrebljiv. |
Citiraj:
Snaga je ono što je ovdje važno i 3070 koliko vidim je gotovo 60% jača od jedne 1080Ti koja još uvijek guta 90% igara u Ultra detaljima. |
Citiraj:
Mnogi se žale kako su današnje top tier grafičke 3x skuplje nego nekada ali zaboravljaju da je nekada jedina rezolucija bila FHD, sada je mainstream postalo 2k 4k 144hz 240hz i top tier grafičke su za to stvorene. |
Citiraj:
|
Bok ekipa, imam GTX 1080 i potencijalno sam zainteresiran za upgrade.
Privlačno mi izgleda 3080 pa me zanima kakva je vaša preporuka, isplati li se uzeti sada ili pričekati AMD-ovu ponudu? Isto tako, da li kupujete kartice u Hrvatskoj ili ih uvezete iz neke EU države? Pretpostavljam da su cijene u Hrvatskoj dosta skuplje kao i s većinom hardvera. Lp, Thomas |
Citiraj:
Pričekaj AMD do bar 18.11. Iovako je tesko da ces nac RTX-icu dostupnu. |
Citiraj:
preporuka, garancija brdo godina, cijena ok, samo da dođu na stanje |
A evo još malo i o 3080Ti.
|
Citiraj:
sto je 40EUR razlike na cijenu od 710 EUR bez poreza. |
|
Citiraj:
I vidim da je 13€ dostava. Kada si kupio, i koliko je cca trebalo da ti stigne? |
znaci ipak je 21%, ne znam zasto sam mislio da je 19%
p.s. Citiraj:
stvar je da sam u njem do kraja godine tako da si gledam upiknuti 3080 FTW3. imam opciju u HR preko firme tako da si ne racunam PDV, ali sve ovisi kolika je inicijalna cijena/ druga opcija jednostavno kupiti u DE i platiti porez pa je nositi u kuferu doma :D |
disko, 2018/02/14, kak misliš 21% našeg? to je njihov
stigla je za par dana, 2-3 |
Šta nebi trebao PDV u DE biti sada 16% radi pandemije ili su ukinuli to?
EDIT: da to 31.12.2020. |
Citiraj:
Ili si ti isto naručio u Njemačku, pa je to cijena dostave i njihov porez? EDIT: Neda mi se radit račun na EVGAinoj stranici samo da bi vidio koliko je što. :D |
naručio sam sa stranice evga eu, dal je to italija, njemačka ili austrija, nemam pojma, nigdje ne piše
al otkud 21% da bi bio naš pdv? koji naš pdv je bio 2014. godine 21% da bi to uopće povezali? plaćaš pdv u državi di je, ko da si tamo kupio ak si fizička osoba, firma 0% |
Citiraj:
Bacio oko čisto reda radi na najjeftiniju verziju 3070, i sa svime ispada 4480kn(ako je poštarina 13€). |
Citiraj:
|
s obzirom da nemaš čekanja a u slučaju garancije odneseš bez slanja i zajebancije u EU, cijena je ok
|
2 privitaka
Ugrabio u Uziju jednu u zadnji čas.....Meni fakat jedna od najljepših 3080....Čak nije natrpana ni s rgb-om što meni nije ni minus....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |