![]() |
Evo ja, prije 2 sata, dobio 115kn ili 2,35 DOT
|
Citiraj:
ozbiljno, daj da ti uplatimo. da nisi podijelio, ne bi znali za to :goood: |
Citiraj:
Ne vrijede pitanja isti iznos. To jest nisu vrijedila. Meni se pop up pojavio u svibnju i bilo je 0.03 coina po pitanju. To su sada digli kako mi se čini. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
jer je on već bio ulagač pa razumije osnove i algoritme. Tak nešto mi je objasnio da mu je došlo kao obavijest. |
1 privitaka
ha ha, evo vam qr code. Za kavu samo. Hvala
|
Imate i ostale sekcije kad zavrsite prvu. Ja sam prije sat vremena, dobio 114 kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eo i ja dobia 112kn ,top , thanks
|
Ja riješio i dobio oko 115kn, kolega riješio 5 minuta nakon mene i dobio 35kn. Nakon tog on poslao frendu i frend dobio 35kn. Jedina razlika - njima je Revolut i Android na hrvatskom, meni sve na engleskom, sad ako je to u pitanju...
|
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
|
I žena i ja po 115tak kn. Da li rijesavate oba kviza?
|
meni se jedino logično čini da ovi koji su dobili manje para, da su već ranije rješavali slična ili ista pitanja pa je to razlog
|
meni je 24 + 50 a ženi je 12 + 25 ona nece rijesavat, naljutilo je :p
|
Revolut
Ja dobio 105 kn
Sve sam prepisao sa odličan 5 Valjda dobivamo tokene a sad pricamo o cijeni istih Zato je razlika u kn ili?? Upravo sad kad pisem imam 117kn 2,35996941 polkadot |
Meni je dao 2e za prvi test i 5e za drugi nemam pojma kako to funkcionira.
Hvala kolegi. btw: ova metalna kartica je bas top... tezak mi nesto novcanik, a para nigdje :D |
ja sam dobio 12kn za prvi test i 25kn za drugi test. Ukupno 0,75 polkadot-a
|
Ja dobio 1.43 polkadota, odn cca 71kn..za minutu posla i nije losa zarada:D
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Citiraj:
Da se nadovežem na ovo, al čini se da to više baš ne prolazi. Frend je uzeo i nije otkazao u roku 14 dana kak piše i naplatili su mu otkazivanje 110 kn s tim da nije ni uzeo karticu |
Citiraj:
During the Free Trial, you don’t have to pay for the subscription plan and you have the right to cancel it free of charge (but you may have to pay a fee if you ordered a card). After a Free Trial ends, normal cancellation and billing rules will apply (see further details below). Sent using Tapatalk |
Revolut
Mjesec, isto ono kaj su meni ponudili. Kontaktiral je support i vele da su mu naplatili i otkazivanje i karticu, a karticu nije ni naručil.
Eto čisto da neko zna kaj mu se more desit ako ne pazi. Nije da nije i njegova krivica :) Edit: prebacivaju ga s agenta na agenta i ispostavilo se da mu nisu naplatili otkazivanje i karticu već 2 mj. premiuma, a to je tek nemoguće jer mu je prvi trebao biti free trial. Sad chata već s trećim agentom 😀 |
Citiraj:
|
Hvala
Napravio. Dobio cca 75kn Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Nakon dugo vremena sam dizao keš iz bankomata, čini se da u otp više nema džaba :/
|
Jeli vama aplikacija ima meni za "Add money automatically" Mijenjao sam karticu i sad vise nemogu uc u taj menj, kao da ne postoji.
|
Ja danas nisam mogao dic lovu na RBA bankomatu. Dobivao poruku da je zahtjev odbijen od banke. Placanje u ducanu par minuta nakon toga proslo bez problemA
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |