![]() |
Citiraj:
Postoji li način da saznam čiji je? |
Baci kašikaru na box sa elektronikom i čekaj koji kombi će doći u sanaciju :D
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Citiraj:
Dakle: Ti ne mozes se otarasiti t-coma ( prebalav ) Ti ne mozes uzeti tele2/a1/iskon/etc... ( prebalav ) Za bilo kakvo sklapanje bilo kakvih ugovora moras biti punoljetan ! Dakle ono sto mozes: Nadji si curu i pitaj oce ti dati ( kondome mos kupit sa 17g ) a posalj vamo tatu ili jos bolje mamu :D pa sta mi dogovorimo takav internet ces imati. |
Citiraj:
...Bas zato i jesam editirao dio posta, jer sam prebalav da se petljam u sudske postupke i slično, samo sam ostavio drugi dio koji nema veze stim. Moje duboke isprike što sam uopće pisao o tim stvarima prvi put jer je to jako važno za vas iako tada niste ni odgovorili :) |
Citiraj:
|
Pozdrav,
Je li ima netko da je u Ivanić gradu i koristi pokućni tele 2 internet? Ako biste mogli navesti kakvu brzinu imate, u popodnevnim satima. Hvala! |
Ovo je situacija koja traje od petka. Sluzba za korisnike moli za strpljenje dok tehnicka sluzba proucava slucaj. Zg, Trnje
http://www.speedtest.net/result/7935873498.png |
Ja ne znam kaj se desilo ali već par dana ne pada brzina ispod 60. Svaku veče oko 18 je padao na 3-4. Možda sam poludio.
|
Otisli klinci na skijanje, uzivaj dok se ne vrate ;)
|
Možda nova bazna. Koji kvart?
|
ma pula isto sranje, imao 70-80 svaki dan u svako doba upload uvijek 50, sad jedva 15-20, nekad ide i ispod 10, ista bazna sa sjeverne str brzina super. ne znam sta se desilo al nesto su zajebali, mjerio u vise navreata oko 4-5 ujutro i brzina isto losa.
|
Jarun. Ustvari Staglišće, preko puta crkve.
|
Pozz,
Kao ostali u zadnje vrijeme, 3-4 tjedna, brzine Tele2 su mi užas, 1-2mbita download jučer i 20mbita upload, i tako malo malo. Tek oko 2-3 ujutro se popelo na 5-8mbita, jutros isto 5-8, sada 25-30... i tako varira stalno. Čitam da dosta ljudi sa A1 mobilnim ima stabilnije brzine, te poznanik tu iz Daruvara ima 15-18/7mbita većinu dana pa čak i u večernjih satima. Isto tako kvaliteta signala mi padne do -100db, dok je sada -79db što je super po onome što sam čitao, bez antene, ruter je pod crijepom. Zanima me da li mogu u B525 ruter staviti A1 karticu? ili je zaključan, da testiram drugi mobilni internet... nisam na pretplati, uređaj sam platio jednokratno. Hvala. |
Citiraj:
http://www.speedtest.net/result/7955779786 |
Citiraj:
Još ću malo testirati ovih dana, no čisto da znam da li mogu iskoristiti ovaj ruter za A1 ako bude bolji. Ili da ga prodam i uzmem njihov. Jučer od 4 popodne do ponoći 1-2mbita, od ponoći do 3 ujutro, 5-8mbita, jutros ista priča, sve do 11h, 25mbita i sad opet 9mbita. Mjerim svakih 20-30min. |
Ja imam ovu praksu - preko radnog dana 4G (tada mi je signal uglavnom oko -83 dBm), predvečer se prebacim na 3G i za vikend isto (tada mi 4G singal naraste na -95 do -100 dBm, pa je nepodnošljivo). :D
|
Citiraj:
Ugl. samo da saznam ako mogu koristiti ovaj B525 za A1 ako se ispostavi da mi je to bolja opcija tu u DA. |
Ma prešao bi i ja na A1, punica i punac ga imaju (i to na moju preporuku :D), i daleko su bolji što se tiče tih fluktuacija, barem na ovom području gdje sam ja, ali meni je 100 GB premalo (radim velike uploade radi posla). :(
|
Citiraj:
Taj router je otkljucan pa u njemu rade sve SIM kartice. Pitanje je samo jel A1 radi nekakvo ogranicenje, iako sumnjam... |
Citiraj:
|
Jesu oni crni huawei (s tele2 logom) prijenosni modemi zakljucani na tele2 ili se moze ubaciti bilo koja kartica unutra?
|
Citiraj:
Trebaš navesti model rutera, ima puno huawei crnih rutera da biš dobio adekvatni odgovor. Uglavnom nisu zaključani. . |
Evo bit će promjena na brzinama i zagušenosti 4G kod Tele2 i A1
https://www.ictbusiness.info/telekom...ijskog-spektra Kako izgleda prva dva bloka(2x5) dobit će A1, a ostalo Tele2(2x5 + 2x5) Ovo je sadašnje stanje podjele spektra i blokova https://i.imgur.com/XnLaIPT.jpg |
Ne radi mi jutros mi 3g ni 4g. Ima još netko problema ili da gledam što mi je sa ruterom?
|
Citiraj:
|
U Umagi isto riknuo, probudio se na crvenoj lampici nakon duze vremena. Ali restart uređaja i radi normalno.
|
Uzeo sam tele2 pokućni i ZTE 283+ router.
Antene koje sam dobio mi spanje brzinu. Je li netko ima neki savjet oko postavki routera da se izvuće koji Mbs/s više? Speed mi je od dl: 5-25 i up:15Mbps edit: Jačina signala-96 dBm dl: 10, up: 15Mbps |
počni od 73 stranice čitati i začas ćeš naći što te zanima i odgovor naravno. Da nije zte 286 ?
|
Citiraj:
Okey, bacim pogled na te stranice |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |