![]() |
Walking Dead serija o svemu, samo ne o j... zombijima
aloooo, plavuša roka headshotove zombijima? |
Epizodu prije ne zna drzati pistolj ni relodati, a sad je postala rambo...
Zalili smo se na 1. sezonu da je losa, a druga je jos gora. |
Walking dead
Pogledo dio prve epizode 2. sezone. Svidio mi se jedino dio u kojem matori na kombiju kaže zašto nije rekao ostalima da je popravio kombi. Inače, ako se serijal ne promatra a priori kao zombi apokalipsa ima i donekle zanimljivih poludramskih trenutaka (dijaloga). Al zadnja epizoda prve sezone mi spustila očekivanja poprilično tak da nemam neku veliku želju za nastavkom. |
Black Books i Bottom, dvije odlične komedije.
Walking dead prestao gledati od 2e ep 2e sezone, užaš. |
Ja gledam Human target. I sad to počelo na TV-u, pih. Makar ovak je bolje, sama odredim tempo gledanja :D
|
samo jedan veliki WTF, na SOA zavrsetak 12 epizode
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hells on Wheels zanimljiv. |
Citiraj:
|
Ja sam u tjedan dana pogledao sve epizode od 1-4 sezone :D
Kad izlazi nova epizoda 29.? BTW: Koju bi jos seriju preporucili? |
Citiraj:
Nisam baš bio nagao da ju odmah skinem, ali na kraju sam ju odgledao i sad mi je jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnje vrijeme, tako da ju i ja preporučam. |
gledam generation kill onak nije loše....
|
pogledana i 7. epizoda Walking Deada, dosad u 2. sezoni po meni najbolja
vidim da 8. ide tek u veljači |
Citiraj:
|
|
pogledao i ja mrtvace, jer jednostavno nisam imao volje ista raditi u pol 11 nego zasjest i pogledati sto nudi nova epizoda :). i definitivno se slazem, napokon jedna prakticki cijela normalna epizoda, iako mi je blesavo bilo opci pokolj ispred stale (ko' da cu nekome pokvariti gledanje ionako srozane serije), ali sam generalno napokon manje-vise zadovoljan pogledanim.
da su ovako krenuli od pocetka, imao bi ih na kompu :). ovako cekam ponedjeljak, probavim i zaboravim sto prije :). |
Da najjaca epizoda sto se tice druge sezone. Napokon neka akcija :)
|
trenutno pratim:
Blue bloods S2- prilicno dobra serija o drotovima, po meni dobro izbalansirana prica oko policijskog posla i privatnog zivota. Revenge prva S1- ok zaplet i intrige vezane za glavnu glumicu. Person of interest S1- poceo gledati, gledljivo, bolje od tv repriziranja starih sezona. Hell on wheels S1- uzbudljiva serija, za sada palac gore. |
Blue Bloods ima OK glumce. Ali, previše je klišeja ovdje. (iako je natprosječno dobra serija te vrste). Jednostavno. Postoje serije koje se nose odlično sa klišejima (Justified, Luther...). Ona mi nije ta!
|
Pogledao taman dextera 9 nastavak i malo me zbunio kraj.
|
Citiraj:
I sad nista do drugog mjeseca :D |
Citiraj:
|
|
SOA, dobra epizoda :goood: |
SOA ubija , idući tjedan je krajj!!
|
Citiraj:
|
to i mene sad ...treba čekat 6.12 :D
|
ja sam tek doso doma i odma picim gledat SOA, no samo da nebude 6.12 e jbg jos 7 dana hahah :D
|
SOA
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |