![]() |
Citiraj:
BTW ovo mi se jako svidja (prije je bilo u fb appu ako san ubra ok), sad radi system wide (?) http://fat.gfycat.com/DifferentYoungAmericanmarten.gif 12 hidden features in iOS 9 |
Citiraj:
Odavno :) |
Nema potrebe za UDID registracijom kad je 9.1 public beta. O cemu vi pricate?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i meni se sad pojavilo
da, stutter osjetim, al necu factory sada neda mi se btw. sta je drift king napravio? :D |
9.1 beta puno glađe radi od 9.0 beta i GM... tako da bi ja na vašem mjestu cekao 9.1 release ili bi instalirao 9.1 betu. A 9.1 beta radi ko zmaj. niti jedan problem.
+ baterija na 9.1 je dobrano popravljena naspram 9.0GM. |
Nisam baš zadovoljan kako mi radi iOs 9 na iP5s.
Osjetim nekakva sitna trzuckanja i štekanja u nekim momentima. |
i na 6 je tako, 9.1 kažu da rješava to, no do tada skoro 2 mjeseca ima
|
Također ista mišljenja, na ip6 to puno losije radi na 9.0 nego na 8.4 a i baterija je osjetno losija.
|
Decki,
I dalje mislim da se moze pristupiti beta testiranju. 1.Tamo se logirate. 2. Sa moba se instalira beta profil . 3. Trazi restart mobitela 4. Nakon restarta softwer update i nadje betu 9.1 5. Ne mora se raditi restore ( pozeljno backup ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas sam stavio iOs 9 no i dalje nam ne radi Airdrop, nikako. Ona je ostala na 8.4.1. Jeste se susreli sa ovakvim problemom? |
Takoder se i ja prebacio na ios 9.1 public beta 1, iphone 6. Mobitel sad doslovno leti, jutros skinut s punjaca, uz 3 sata usagea i 17h standbya, imam 68% baterije. Nema lagga ni stuttera. Kome steka 9.0 ode lijepo na https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome i tamo se rega,ostatak uputa je napisao ati freak.
|
9.0.1 je vani
9.1 beta 2 također |
Znaci mogo bi 9.1. poprilicno brzo izac
|
Ne bas, 11.mj s ipad pro
|
9.0.1 ispravlja neke bugove od 9.0
http://mobilesyrup.com/2015/09/23/ap...rating-system/ |
Ja imam problem da mi notifikacije ne zvone, tipa whatsapp mi zvoni i onda par poruka ne, samo zasvjetli ekran. To mi se dogada i s messengerom i sa viberom. Vama ?
|
Isto.
|
Navodno je to ispravljeno sa 9.0.1 koji je izašao. Nisam još nadogradio pa ne znam.
|
Bug na 9.0.1. Kad se lista screen prema lijevo (sada je tamo Search) nemože se više vratit na niti jedan screen, vec se mora stisnut Home tipka.
|
Citiraj:
|
Da ali si preskočio ovu nadgradnju u kojoj je to ispravljeno.
|
Citiraj:
Nije, i dalje whatsapp ne stigne notifikacija za prvu poruku, za iducu u nizu da Mozda wapp trebaju azurirat |
Citiraj:
Ja taman OTA upgrade radim. Problem je i da dalje animacije trokiraju, i spotlight jede govna. Ne trazi mi sve ljude, ne trazi sve appove i sl... Totalna debilana. Vidit cemo je li B2 ista popravlja... |
ma debilana, ja imam mini retinu i svako malo trzuckanje, stucanje u raznim djelovima OS-a, fakat iritirajuce... isprobao sam 9.1 public betu, jos gore od 9.0 i vratio se natrag na 9.0 pa sad na 9.0.1 ide mi na zivce sto vise paznje pridaju ajfonovima a ajpede ko j... od iosa 7 do danas od optimizacije softa nema pomaka... eh kad bi barem mogao danas instalirat iOS 6 eee to bi bio poso :D
|
Citiraj:
|
Katastrofa ovaj ios9 na iphone 6 plus. Steka al bas ono imam osjecaj ko da imam iphone 2g. Jedino sta pomaze je "Reduce transparency".
Settings-general-accessibility-increase contrast-reduce transparency |
da, čekaj 9.1 ili stavi public betu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |