![]() |
Osobno se nerazumijem previše ali vidim deore i to mislim da preko 1500kn sigurno
|
Citiraj:
Rekao bi moj frend, ni premalo ni previse ;) Prognoza je odlicna, bit ce to sutra super voznja. |
bravo! samo oprezno.. Destra obavezno pozicionirati na začelje, inače si fasovao od gđe. majke Destrove:D
|
za noćne ptice: klik
|
kako je staza krvava :D
volio bih to uživo doživjeti ! :D ona kamenčuga mami :beer: |
Ja sam pak jucer odradio jednu cestovnu turu. 115km u nogama. Malo me srce boli kad vidim kako mi centralne ripne nestaju, al ajde. A i cestovnjaci mi se cude, kazu da sam lud :D
|
heto i mene da se prijavim, opet sam na pedalama. Jutros na poso, ide ko nekada. Još par dana jačam ruku levu, opekotina ide lagano ali sigurno kraju, fali mi još onaj momački stisak u šaci levoj pa nisam još za šumu, ali bit će kad bude :chears:
jupiiiiii, živi bili pa se vozali! |
|
Oce netko ko nije na velebitu na grmu navratiti danas? Oko 4 - pol 5 bih bio gore, ak nes ne uleti
|
Ja se oporavljam od Pohorja, ali mozda sutra?
Javi ak ce ti se dat.. @ Irvin Drago mi je da si opet na bajku. Samo polako :) @ Nik, Destro i ekipu..samo NN i vratite se svi u komadu doma ;) |
Eh, ipak mi se neda danas, sarafim po novom bajku :D (osim ak se netko ne javi da mu se vozi)
Ak nebu kise sutra, dalo bi se. Idem rano ujutro na Sljeme, pa cemo vidit za Grmu popodne |
Lepo Shoshy, drago mi za novu vozilicu. eXtra, daj neku slidžu :chears:
|
Imas na dropu u garazi. Jbg, samo rama, jer bajk jos nije slozen, fali djelova. Ko zna kad ce se to skupiti..
|
Đeste Velebitaši.. kako je bilo?
Neko raspolozen sutra ujutro - dopodne za Sljeme ili Dotku (moze i oboje)? ;) |
Daj kaj izvodiš, jedino kaj ti treba je headset, ostalo su sve sitnice. To ak ne složiš do vikenda fakat si u kurcu.
319 obruči su recimo povoljni. :D Sic štangu nabaviš za 100kn, seatclamp još manje, chainguide ti ne treba, prednji mjenjač ti ne treba da bi se vozio, prebaci rukom jebote. |
Citiraj:
Nego jel ima ko u planu do aleša sutra-preksutra? Da napokon odem po normalnu kazetu :hitthewal: |
e to bi fakat trebao sredit!
al smo te se nacekali u subotu... boli glava |
Sile, headset narucim sa superstara i nema boga da ce to doci do vikenda, tak da ne kakaj ;) Kad budem imao sve potrebne djelove cu slozit bajk kak spada, dotad voltage ko dosad i GG.
Kad bi mi santo prodao onog equilizera bio bi sretan ko malo dijete Nocni, ja ti radim sutra ranojutarnje brzopotezno sljeme. Znaci da sam 8 i 20 max na tunelu a dole picim po 9tki (eventualno krvaric ak ga pogodim) da stignem prije kise doma. |
Citiraj:
Bit će bolje drugi put..valjda |
Ramu si dobio u subotu, već je headset mogao biti na pol puta.
Slobodno baci previše novaca na obruč od 550 grama. Od ta dva obruča uvijek se uzima ZTR, ali uvijek. Nije da si me pitao ali kako mi je dosadno, Zee naba ima 350g, stavit ćeš gore obruč od 550g, žbice whatevs, centerlock adapter, opet ćeš imat sidro iza, ko Funn. Ova sad rama ima daleko više potencijala od Fluida a već po tome kaj ostavljaš sidro od Lyrika vidim da opet ideš u tom nekom smjeru izmišljanja tople vode, podignut ćeš BB, produžit wheelbase, učinit od odličnog trailbike-a ne znam kaj. Chainguide ti ne treba, imaš mjenjač s clutchem. Osim toga možeš stavit bb mount, šta ima veze, imaš vanjske čašice pogona. |
@Šošonja
ako se uspijem probudit, žemo! idem prek lonjscine, sretnemo se kod klupica. ak me nema do 8.40h produzi solo. btw, nisam nikad bio na krvaricu (iliti kako bi dario12 rekao "kvarkicu") pa bi to volio odvozit. zasto mislis da nebi pogodio stazu.. komplicirana skretanja, ili? edit. sibni za svaki slucaj broj na privat, jer dhmz najavljuje ujutro pljuskove a meteoinfo veli tek popodne. @Capitano ma bit ce bolje! samo treba cesce vozit ;) |
ovi velebitaši ili su ubili neko janje putem ili sebe :D
:beer: |
Nisu valjda :nono:
|
Pozdrav..promjenio sam zadnji kotac..sad je ravan i opet kad se pogleda sa volana recimo sic stanga i zadnja guma nisu u istoj ravnini?jel je to dobro?..i na foxu floatu rebound je zasteko..nejde ni sim ni tam..probo sa kombinirkama i isto nejde..zasto?..imam tko kakvu ideju...
|
|
|
Shoshy je siledzija ;)
|
Dokazao moc Funn kockice ;)
Sad treba to izravnati :D |
Evo dečki ako će tko na XC trku u Karlovcu:
http://www.bbk-t-rex.hr/xco_dubovac.html https://www.facebook.com/events/349580791839586/?ref=22 Vama koji ste iz Zagreba je pod nosom :) |
Citiraj:
KOji si ti papak! Čujemo se na mob, pitam te jeli se ideš vozit, ti kažeš ne jel moraš radit ali kad budeš mogao da ćeš se javit i onda napišeš post kako ti je super bilo na "Krvariću" iliti "Kvarkiću" kako bi ja rekao....Pihhh, koji papak. p.s. onda se ljutiš što neki kreću s Tunela, neki s Lonjšćine a neki s Dione u isto vrijeme? |
Alo Dario.. o cemu ti pricas???
Ti si me zvao u ponedjeljak u 16.40h poslije svog posla, dal mogu na voznju s tobom! Ali radio sam to popodne (kao i skoro svaki dan u to vrijeme). A sa Sosijem sam isao na voznju u utorak ujutro (kad ti radis). Daj prati malo pozornije forum... btw. ehehe, a bas smo ko mala djeca :D |
deda.. žena mi nije dala!:amen:
|
Citiraj:
p.s. Shosy je majstor za spizdit gumu:) |
ili ramu xD
|
Nadajmo se da to nece postati trend. Ide ko ovaj tjedan do zmijoljubca?
I usput, sutra opet ranojutarnje sljeme. Ko mi se namjerava pridruziti nek ponese ekstra zracnicu :D |
Idem ja danas.
|
Fala Nik, nece ipak trebati
|
Lidl od sutra ima dobre stvari u ponudi!
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:51. |