![]() |
Need help,
Ako neko ima ili zna nekoga da prodaje gradCki auto do 2500eur, tipa clio,corsa,punto,twingo,206 itd, ta klasa Benzinac pozeljno,al moze i dizel ako bas mora :D Split i dalmacija igraju ulogu Moze na PP Trazim vec dva miseca, nema nista normalno. Bio danas gledat neku Corsu 1.2 twinport, fali litra ulja u njoj (od 3.5l sta prima), vlasnik,prvi, "nezna" on ništa. |
Citiraj:
Citiraj:
Isto tako ,moj serija 3 ,F30 ima sipku za ulje (ima i digitlani mjerac na idriveu ali ima i old school shipku). Tako da zavisi od modela/motora/modela a ne generalno ima/nema :). Dok recimo mercedes CDI 220 iz 2002 godine vec nije imao shipku za ulje :(. |
Citiraj:
|
Citiraj:
S druge strane moj F30 ima old skul kazaljke :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedina je mana što je toliko veliko da ti treba vozač :fiju: |
Citiraj:
A ovo za šipku u F30 mi je čudno, taj tvoj redni šestak u F10/11 ima samo senzor, ne i fizičku šipku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kilometraža da je do 150k, al glavno da mi meho kaže da je motor u ok stanju,da ne troši ulje,kakva je kompresija itd. Ne kupujem auto bez mehe ;) |
Citiraj:
Evo ima cak i rezervni dio ako pokidas "dipstick" :D https://www.ebay.co.uk/p/BMW-3-Serie...810/2134887776 |
Citiraj:
Osobno, nakon što su mi na Passatu u (ovlaštenom!) servisu pokidali futrolu dipsticka i zamjensku futrolu tako dobro stavili da su je slomili pri dnu pa mi je litra ulja istekla u par dana vožnje, fizički mjerač mi nimalo ne fali. :) |
Meni su na Audiju u ovlaštenom slomili šipku i zalijepili trakom, izvučem šipku van i gledam koji K
Koji mamlazi Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Cek to u Kanadi?
Primjetio sam i u Genevi da su im servisi kao iz 91 god. dok kod nas to dosta pristojnije izgleda. I vidio sam jedan dućan autodijelova, valjda su zadnji artikl isto prodali prošlo stoljeće, sve prašina i izgledjele kutije. |
Nama u ovlaštenom ukrali rezervnu gumu na Laguni i stavili od Meganea, col manja i sa 4 rupe umjesto 5.
Zabavno kad ti se zbuši guma 50km od kuća u 2 ujutro :fuming: |
Zakon, znači kod mileta u dovrištu ipak najbolje servisirat.
Jer su i po ovlaštenim servisima samo mamlazi ostali izgleda. |
Citiraj:
a bolje da ne poslikam kako su prednju sajbu zamijenili, sljepac bi ju bolje centrirao i da ne velim da su usput slomili plastiku za odvod vode ispod sajbe da mi je pri velikoj kisi napunilo auto vodom ispod nogu suvozaca... :hitthewal::hitthewal: |
Citiraj:
frend jednom pricao da mu je netko u ovlastenom dok je bio na servisu pobrao par audio CD-ova, mislim ono :lol2: :wtf2: zvao lik voditelja smjene, na kraju se ispričali i brijem da je dobio neki paket opreme vrijedan cca 1000 kn za đabe :goood: al ono, diš ić jebene cedeje krast stranci u ovlaštenom servisu, taj je isto neki genijalac majkemi :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Staro, ali možda neki nisu vidli. Servis klime u Opelovom ovlaštenom servisu (BG) :D
|
Ja sam nedavno imao epizodu u ovlaštenom servisu, popizdio sam.
Puno bolje je naći pouzdanog servisera koji nije ovlašteni. |
Evo prilike za jeftino dobiti premijum auto :D
http://www.index.hr/oglasi/audi-a6-2-4-v6/oid/1077097 |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupujem rabljeni auto kojeg bi htio negdje odvesti da se dobro očisti iznutra, obično čišćenje a ne kemijsko. Molio bih za preporuku autopraone na području Zagreba.
|
Citiraj:
|
Mozda je bio ipak stari(ji) A8... vidim da nisu ni slicni odozada kao gornji A6, a meni izvana gledano svaki stari audi isti. Ta 4.0 naljepnica mi je sevnula ko varnica :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko para, koji motor, stanje km? |
A6 allroad 2.7 biturbo
Haos! Cijenim odabir :) |
2001. 2.7 V6 Biturbo 286k km
1250 plus davanja aukcijskoj kući i porez, ispalo 1600 dolara. Reko aj uzet ću ga, treba mi zanimacija. ![]() Izvana je skroz ok, ima par kozmetičkih nedostataka, ali niš loše. Unutra je u odličnom stanju za kilometražu i to je ono što me privuklo. Ništa nije poderano ili izgrebano. Jedini veći problem je zračni jastuk na prednjoj suvozačevoj strani koji pušta. No to sam već naručio novo. (200CAD oba prednja) Više manje svima to ode s vremenom jer guma ili brtva postane porozna. Posebno suvozačev prednji jer on u pravilu i najviše radi. Glavno da niš ne kaplje ispod njega jer ti 2.7T motori su poznati po tome da vole curit. :D Ovo su fotke od prvog dana, kad ulovim vremena malo ga oprat i sredit. Ispolirat aluminijske felge i trim. Izgledat će puno bolje. Lak nije nigdje oštećen, getriba radi fino i glatko šalta iako bi radije da je manualac. No ionako ga ne mislim imat dugo :D Iznenadilo me kad sam u pretincu našao kompletnu dokumentaciju i promo materijal za auto. Također sav originalan alat je još uvijek u autu :D Ne znam kak je preživilo obzirom da je auto star 17 godina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za tu lovu kod nas ide loš Clio dizel :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:25. |