![]() |
Into the trees...it's tight... - al ne usporava niti malo :)
i da, sve to sa 130 rear travel, i 140 vilicom :) |
Citiraj:
"there's nothing you can do here but hold on realy..." Kakav kralj. Od kad sam ga vidio prije godinu dana kako taj dio prolazi nisam vidio luđeg od njega!:care::care::care::care: |
|
Hoćeš iskreno ili da ti kažem da nisi pogriješio :D
Zeka-peka, dobar je, uživaj. PS: Sic ti je prenisko osim ako si kepec. |
Molio bi preporuku što kvalitetnijih žbica za XC..
Gledam i čitam da su DT Swiss Alpine III vrlo dobre.. I onda nalazim Njuška oglas za po 3kn/kom. klik.. Također prodavač ima još poneke modele, npr. Competition.. Dužinu još ne znam, u dolasku su mi obruči i nabe. Nevezano za ove navedene, napište svoja iskustva, hvala.. Što, kako, gdje.. :) |
Pricalo se je vec o pletenju custom kotaca i svega sta ide uz to.
Malo pretrazi temu pa ces i nac nekaj zanimljivog. Uhlavnom te dt 3 zbice su dosta jake. Mislim da ih i Nik fura na Jekyllu. Dodju oko 6kn sa niplom. Samo kaj uzalud ti sve ak das nekome ko ne zna kak splest kotac. Jer to se ne moze naucit iz knjiga i videa sa yutuba neko sa iskustvom i praksom. Cvrstoca kotaca jako puno ovisi o tome kako je kotac ispleten pa moras nac i dobrog majstora koji zna kaj radi. Jedino ne kuzim cemu zurba sa svime time, a nemas niti bicikl? Kaj ak te zajebu za bajk? Kaj bus sa tim dijelovima onda. |
Za pletenje preporucam uvijek Bizmark ;)
Ide ko sutra ujutro na Sljeme? |
Znači preporučate ih kao dobre žbice.. Ok.. Thx :)
|
ja nikad teže nisam složio tubeless... ali sam ga uspio složiti :D
(nije da mi je prvi put :D ) ako se netko pita... chameleon ne prima deblje gume od 2.4 otraga :D hahahhaaa već mi se sviđa minjonka naprijed :D wooohoooo u zavojima je ko na tračnicama :D (znam da ću požaliti sa ovom izjavom kad mi prokliže prednji i kad ostavim cajca negdje :D ) :beer: |
Danas polumasovka na Sljemenu, bilo nas je preko 10 iz različitih grupa ;D Dole su neki otišli na 52ojku, neki na čistu 9ku, neki na Krvarić. Ja sam malo zaplivao, pa sam malo snejkbajtao, ali najvažnije šta sam danas naučio da je Darko (Crocus) jebeni car. Stisnuo je dva tri whipa da sam htio produžit dole po cesti i plakat doma kao curica od muke. Svaka čast.
Neloš video : http://www.pinkbike.com/news/Video-C...rt-2-2013.html @Sile, ovaj bajk je jeben, vidi se da lik pazi na svaki najmanji detalj i da drobi suludo brzo. I Smith je opet pobjedio na toj trci, BL je bio 4. mislim sa 3 sec zaostatka. |
Decki u kakvom stanju je gornji dio 52-ojke? Sutra oko 3 popodne idem na sljeme ak se netko zeli pridruzit nek mi se javi
|
52ka je, iako sam ju prvi puta vozio, u super stanju.
I jako interesantna staza, if I may be so bold! |
thx, hoćeš sutra samnom?
|
Mene vuče da odem s tobom, najvjerojatnije budem, javi kad si na tunelu ili gdje već.
Ima li netko za prodati FF kacigu L veličine do 1200g, što lakša to bolja, ne padano u njoj? Cijena do 100€ ako je nova. BTW, što se tiče izleta na Zavižan, ja definitivno idem, makar na HT-u. Staza je genijalna i jedva čekam. Isplati se penjati 20km+ :D |
Sto se tice Zavizana cekam vikend da mogu preciznije snimiti kakvo vrijeme ce biti od pon.-sri. Za sad je bas u utorak nekakva nestabilnost, samo je to po meni daleko za precizniju prognozu, tako da ce odluka koji dan se tocno ide vjerojatno padati u nedjelju.
Javim u nedjelju tu na forum, cilj mi je da bude lijep i suncan dan a ne da se ne vidi Zavizanska kosa, jer kad u ZGu padne malo kise, na Zavizanu padne temp. na 5°C :D |
Citiraj:
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...679&start=1926
ovo sam sada vidio na dropu pa čisto da vidite ako znate tko je to da ih se upozori...... |
jučer onaj papaluk od nas nisam očekivao... ali ok :D
mislim, lik je došao i skoro nam jebo majku što mi imamo problema sa njima koji se voze lojstekom, a mi svi muk i tišina... ono, rekoh, falio nam je Nik u tom trenutku :D |
Daj malo pojasni, neko se spustao i jos vam srao ili kaj.
|
Nik, tko ide sve? Opet ti i ja samo?
|
Ma kad smo sjedili na vrhu smo pitali nekog lika jel se spuštao prošli tjedan na Lojsteku, i on onak sav ponosan veli jesam, kaj me boli kurac kaj drugi misle, mogu se vozit di oću... I svi su zašutili ko pice, i lik je otišao se sjest sa neka 2-3 lika za stol. I onda još na kraju, u maniri najvećih seljačina u svemiru, dok smo se penjali prema Činovnićkoj, lik veli kao kaj glumite koji kurac, brži sam od svih vas nizbrdo, ajmo sad dole, tak neš. Uglavnom ljakse žešči...
Darkos stavi one vražije slike s kojima si ubio flow, gade jedan :D |
Kakav Nik ( ;) ) trebao vam je desto ! da mu objasni kako će mu oči izbit :D
hahahahhaaa :beer: |
Ma da mi digne živac pa oči ću mu izbit :D
neego, jed2i vidimo se kod tunela ;) |
Citiraj:
Tko ce na kraju ziher ici jos se ne zna pouzdano, ali sastav zainteresiranih timova bi za sada bio slijedeci: Skuli, Sanda, Sasha, broj 1., mic, ti i ja...i mozda tko jos uleti. U nedjelju se moramo definitivno dogovoriti - koji dan, kad se krece i tko s kime ide...nisu svi skroz ziher da ce si moci osloboditi dan u tjednu pa bumo videli, ja znam da idem na Zavizan pa kud puklo :D |
vidim da se svi pomalo vozate :) ja natukel 540km na moru, dopi... la mi guzva i osel u gorski kotar, jos sutra gustam i onda povratak u usrani zg :(
|
Nik, ako bude srijeda i uspijem se dogovorit s prijateljem možda i mi iz ST prihajamo :)
|
Citiraj:
evo sličica: https://www.dropbox.com/s/0bs8f3xmaa...2012.03.28.jpg https://www.dropbox.com/s/ob2dxafs55...2012.03.41.jpg https://www.dropbox.com/s/euzhvuyuqn...2012.12.05.jpg https://www.dropbox.com/s/1rpeamw8jk...2012.12.27.jpg https://www.dropbox.com/s/udttyd1svg...2013.09.13.jpg edti: gle zlayu na zadnjoj baca tri faze. |
Citiraj:
lat. P, F & SS engl. F, S & HS :D |
Dal bi netko narucivao nesto s bike-discount.de da podjelimo postarinu?
Imam 10ak E narudzbe i skrt sam platiti na to 15E postarine. |
mi (destro, jedi, onix i ja) danas odrapili sljemence :)
gore klasika, s tim da smo svi bili truli i da smo se vukli do gore. gore klopa i gas po 52-ojci dolje. ja sam na njoj prvi put i sviđa mi se, prošao sve elemente bez problema, išao iza destra (koji je imao sranja sa zlobom) koji se malo više štedio pa sam ga konačno mogao pratiti i disati mu za vrat :D osim toga, staza mi se u globali sviđa, posebno ona singlica pri vrhu kada puca pogled na desnu stranu (a i šuma je lijepa tu) tu se da uhvatiti "flow" pa je još ljepše. ona nizbrdica kod brane... je pitoma iiiii, danas sam prvi puta provozao minionku i definitivno je preporučujem. zbilja dopušta svašta. na usponu je uteg, ali prema dolje.... wow ! ardent joj nije ni do gležnja (ali služi na stražnjem kotaču :D ) :beer: |
Ma mene više mučio manjak inner flowa, danas mi bio dan zakurac, uvijek je tak kad gladan dođem na Lugarnicu. Napucam se ćevosa ko idijot pa onaniram nad mirisima čim ubrzam disanje, jebiga :D
|
Night Rider is back and he rides again! :D
Sutra 9.30h Manduševac (Broj1, Sasa, Destro), pa via Lonjscina.. oko 10.15h smo kod klupica i spajamo se s ekipom "tunel 10h". |
Kolega i ja smk sutra u 10 kod tunela! Zivili :)
|
1 privitaka
Došao danas neki dečko do mene sa nekim tak-tak xc biciklom, samo je u torbi imao fox talas 140mm (od Flipa sa db-a), i sat i pol kasnije:
Privitak 12287 Bergamont rides again :) Uglavnom sam ostao sretan i tužan u isto vrijeme, jer smo puno toga prošli ja i bergi a sada ga vozi neki drugi programer. Uvidio je da će morati mjenjati pogon, kočnice, gume a možda i lulicu, ali jako je sretan kako se biciklo ponaša naspram obične rame koju je do sada vozio. |
Jao kakav ružan cockpit. :D
|
Citiraj:
|
|
bravo Nik, jebački report!:respekt:
@Deda, u južnim krajevima:D Kod mene sve spremno za jutarnju vožnju! :) -gume napumpane -caliperi i pistoni očišćeni WURTH Bremsen Reingerom :beer: -stavljene nove pakne, G01A Resin -lanac + kazeta skinuti, odmašćeni i očišćeni Ivasolom -lanac nauljen. (eksperimentiram s Castolom 5W-40 : doziranje po valjku lanca kap po kap s obje strane.. ostavljen cca. pola sata da se toča pa višak prebrisan krpom. zatim provozan 10ak min po kvartu da se fino rasporedi ulje + dodatna tura brisanja viška) :D Ok, možda pretjerujem, ali nikako dočekati jutro i vožnju!:zdero: |
Citiraj:
|
Itko zainteresiran za popodnevnu voznju danas?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |