![]() |
|
Meni paypal nikada nije prosao na crcu tako da od tamo narucujem karticom.
@max i kod 135x10 isto mozes razlicitom silom zategnuti kotac tako da ti to ne pomaze. |
Citiraj:
Meni nije bitno da ju vozim na 1.5 bara, neg da mi se ne buši na glupostima, tak da me tanka stijenka i slične kerefeke ne zanimaju. Zapravo, više je stvar u tome da mi je na obručima rupa za francuski ventil koju ne bih htio bušit baš zato jer TL ventili jesu francuski i imam ih doma. A zračnica s francuskim nemam doma, samo auto :D |
Citiraj:
mavic UST ventili se konvertitaju na autovenil ako ti je tako lakse pumpat :goood: ja tako imam na svojim ust kotacima odavno i vejtvinisi me uvek prcaju da zakaj to imam, povecava masu kotaca, bla bla... :kafa: |
@deda - trebao bih neki jaci konac nac jer je poderotina skoro pa nasred gume
@destro - ja bi prije rekao da je to do obruca. Kod mene su sve gume koje sam imao sjele odlicno i vjerujem da bi tubeless slozio vrlo lako. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kod mene obruci imaju neki unutarnji rub koji izgleda bas odgovara gumama da fino sjednu. Da stavim mlijeko unutra mislim da bi ih nemoguce bilo skinuti :D
|
Treba netko možda SLX M660 shiftere 9 sp ?
Stigli mi xtr-i pa ću ove utopit...ako ima zainteresiranih nek mi se jave na mail...:) |
Citiraj:
Al koliko mi se cini princip kot 10mm zadnje osovine je isti kao kaj ima i RS na viljama, ja zasarafim osovinu do kraja i stisnem clamp i imam mali sarafic sa kojim podesavam silu clampa? Barem je tak na mojoj vilji. |
Citiraj:
Imam ga ja skroz malo doma, ali par metara bi ti trebalo biti dovoljno da zasijes tu gumu. |
Ako ti ne treba voljan sam ga otkupit :)
Dosta mi je i pola metra, metar. Ionako nije velika rupa. Treba mi samo da zasijem zakrpu za tu vanjsku gumu. |
ako koga zanimaju magura mt2 kocnice http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=77591
|
|
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
Uglavnom, kad sam trazio taj konac po ducanima nije ga bas bilo, dok mi jedan prodavac nije donio svoj od doma, onak 3 boje namotano na karton. Ali eto, godinama meni to traje i sluzi pa sam odustao od potrage po ducanima...ali zaliha je pred izdisajem. Ako netko nadje/zna gdje ima za kupiti nek javi, a tebi sam cuks odrezao jedan komad pa krpaj. |
Citiraj:
Evo da i društvo vidi Žacovih ruku djelo :cool: :offtopic: |
Hahhaaa bolje da si dao drugu sa manje svijetla, ova izgleda flekavo :D :D :D
:beer: stari ! Duzan sam ti par komada !!! Bolje da sam slikao danasnji rad :D produzivanje steerera :D savrseni var :) (skoro) :D :beer: |
Citiraj:
http://www.mustapic-trade.hr/product...cat=262&page=1 |
Baš sam štel reć da pogledate u ribolovnim dućanima ali me Mitsuoka pretekao :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako ne nadjem u Zagrebu onda cu te zicat da mi kupis taj konac dole pa posaljes postom ;) |
kocnice prodane, ako koga zanimaju rotori: http://dropbike.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=77591
|
Citiraj:
|
Malo sam se jucer za vrijeme tekme poigrao s neuvrstenim i izbacenim scenaa i slozio:
Tour de Psunj - OUTTAKES :D Tu su dojmovi o voznji, cuksov road gap trip, murinino dropanje koje ni sam ne znam kako sam preskocio kod editiranja, izlijetanja, destrov pad, mali razgovori i naravno moje sabijanje kao secer na kraju. To bi sad bilo sve od Psunja ;) |
Koliko je trajala voznja po Psunju?danas ide moja ekipa gore,pa da nas ne uhvati mrak.moze netko malo objasnit smjerove kojima da idemo te imaju li gore markacije?
|
zlayo, sad mi je ipak malo lakse..
vidiš da i nisu bas tako veliki jebači:amen: anakonda se ne prelazi iz prve i sam tak... ak su niku trebala 4 pokusaja, mogu si misliti koliko bi meni trebalo... uh.. pad ni malo nije zvucao ugodno.. a komentari su najaci: "aha.. nije mi niš, samo sam si rebra spucal" "ne boli, al imam kvrgu jebote":respekt: sve u svemu, ovo je definitivno falilo u prvom filmicu. |
Ja uspio napraviti CRC narudjbu i sad da vam kazem di sam bio glup da i vi to izbjegnete.
Stavio sam na racun taman tolko love kolko je narudjba kostala i naravno da to ne prolazi, jer paypal radi 2 puta konverziju valute (iz valute koja je na deviznom, pa u kune, pa u valutu u kojoj se placa) i to digne jos 3-5% ukupnu cijenu. Kak sam ja bedak, zaboravio sam da sam kroz isti qrac prolazio kad sam sektora narucivo i isto pizdio zasto transakcija ne prolazi, a imam "dovoljno" love. Et, tek tolko da si neko zivce ustedi. edit: Citiraj:
|
linkaj paypal na devizni račun, umjesto na žiro
|
Ja imam ziher dovoljno love jer su rukavice koje naručujem još jeftinije od onih prvih za dolar. Tak da nek me ne jebu s tim i njihovim glupostima jer je to mutavo.
EDIT: prošlo sad, naručio ko iz p. |
Citiraj:
Uzmi u obzir da smo umorni ko psi jer je Anakonda na samom kraju voznje, bajk vise ne slusa kao na pocetku dana - to je jako bitan faktor, ne samo na Anakondi, nego bilo gdje gdje uspon traje 5 i vise h i gdje se bajk nosi pa se jos treba i spustati (nije nas kombi tamo iskrcao). Cuks to najbolje prolazi, on se onako suvereno zaleti i bok, ima sigurnost. Kad svratimo slijedeci puta osobno ocekujem od cuksa da ju zgazi iz prve s vjerojatnoscu od 90%, za sebe recimo 80% Nije ta Anakonda problem, najveci problem ja glava :D...psiha je uvijek problem. ...sinoc sam se i ja cerio, sam sebi svojim komentarima...pogotovo onom: "Jesi se jako?" - Jesam... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |