![]() |
.... opet nema reprize na prvom :(
|
Ljudovi, primam donacije za kupnju snajpera da mogu pucat po hrt-u jer zivim 200m od njih
|
Koliko god pucao po njima nacice nacin da ovo jos pomjere u noc.
Mozda ce u 23:15 pustati reprizu zasjedanja sabora pa tek onda Star Trek:D |
kaj je danas bila galaktika ? ili kaj .. ili vi to govorite kaj je bilo ovu sredu ? .. najte me plašite da je danas bila .. sad sam celi program spregledal nigde ne piše da je bila .. nadam se da nije
|
LOooooooooooooooooooooool ma nije danas bila, nego gundjamo zbog termina i sto jedne srijede ima repriza na prvom kasno u noc a druge nema...
Ne kuzim HRT, idu im na zivce gledatelji SF-a sa svojim mailovima i postovima, i nakon nekog vremena se smiliju i puste SF seriju. ALI nakon toga krece osveta HRT-a sa neodredjenim i neprikladnim terminima, bez repriza... kad se samo sjetim sto su nam radili sa zadnjim ST, malo ima malo nema ovisno o saboru, pa repriza u nedjelju od 3 ujutro.... |
steta kaj RTL ne otkupi to pa prikazuje , kak god bi nam nutra dosta reklama ubacili barem bi imali fiksni termin
|
Citiraj:
Prije su se neke serije uredno i reprizirale a sad kita.... |
Nije da ih reklamiram ili volim ali cini mi se da se Nova jos najvise drzi termina, barem prema ono malo sto gledam.
Najgore mi je kad nesto pocne ranije, sad kad nesto snimam, snimam pola sata prije i sat kasnije. |
Citiraj:
|
OT: Bitno da ti imas reputaciju na 16 :D
OT2: Ovo je 3450 post!!!!!!! |
Citiraj:
Kaj te pere??? |
Citiraj:
Nista. : lol2 : Ajmo obrisat ove postove? |
jao mama, nabavio sam 47 DVDova punih STa, sad se neodvajam od kompa godinu dana dok sve ne pogledam :D :D :D
|
O pa ti si blizu :) Ali 47 DVDova!? To su divxi?
|
Idemo ga opljackat...: giljotin :D
j/k :) |
da, na svakom ima bar 10 epizoda, tu su Enterprise sa Archerom, DS9, Voyager i TNG :D
al pola nije kod mene nego kod tete, jer je i ona treki isto ko i ja :D :D |
23:10 Galactica 1., serija
.. nema reprize kolko sam uspel videti |
danas malo ranije nego inače
22:05 Galactica 1., serija nema reprize ... P.S. dal ima ko da bi mi poslal pršlotjednu epizodu , ja tikva ljepo snimal sve napisal ime snimljenog fajla i umesto ok kliknu cancel : bonker : pak mi nije spremilo .. |
Argh, to je malčice prerano. Ne da mi se vec u 10 bit doma :(
|
Citiraj:
|
pogledo prve 4 epizode bsg, season 3. PREDOBRO!!!
|
Citiraj:
|
Battlestar Galactica..
|
Evo pošto je naslov Star Trek, da dam informaciju onima koji primaju FTV ( Federalna Televizija - BiH ). Vrte se od ponedjeljka do petka serije Voyagera
http://ugly.plzdiekthxbye.net/large/l999.gif |
Citiraj:
|
|
kapt. picard ni pije ovo tursko smeće.
On pije twinings Earl Gray - bas kao i ja :D |
denes opet u starom terminu
23:15 Galactica 1., serija ali opet nema reprize |
Citiraj:
|
Citiraj:
... odvrti par stranica unatrag ovaj thread pa buš i sam videl : evil : |
Te prve su reprizirali valjda jer su duze trajale, a ove normalne misle da ne treba.
|
inace jucer mi i nije bilo bas nekaj ... a i smuci iz HRT-a su mi prekinuli uvodnu pjesmu s reklamom: wtf : ....
.. ma morti ko tu uvodnu pjesmu u mp3-u ili tak nekaj ? |
LJINK:
http://rapidshare.de/files/34866236/...arNew.mp3.html I riječi: :D Siulaigi a chairde, siulaidh liom Mar cheo an tsleibhe uaine ag imeacht go deo D’ainneoin ar dtuirse leanfam an tsli Thar chnoic is thar ghleannta go deireadh na scrib’. |
A cija je to stvar?! Nekako mi bas dobra :D jos je bolji ovaj uvodni dio.
|
Znam samo da su to rijeci na irskom, a u prijevodu na engleski:
Walk my friends, walk with me Like the mist on the lonely mountain, travelling eternally Despite our weariness, we’ll follow the road Over hills and glens to the end of the journey |
HRT 2
22:55 Galactica 1., serija a za sve nočne ftičeke HRT1 02:45 Galactica 1., serija (kod. na sat.) |
Nemam rijeci! Otkuda sad repriza? Nije moguce da su poslusali glas jadnih gledatelja? A sto je sa prethodnim epizodama koje nismo mogli gledati jer nije bilo reprize? No dobro bolje ikad nego nikad. Vidim ima i slijedece srijede.
|
Ja nabavil prve dve sezone, i par epizoda iz trece :)
Taka ako i ne pogledam veceras nije mi bedara :D |
23:10 Galactica 1., serija
i pak mate reprizu vu 03:00 Galactica 1., serija (kod. na sat.) na prvom |
Legendo :) Nesto nam je zamrla tema, da nije tvog tjednog pregleda programa nebi bilo postova.
Nakon par odgledanih epizoda cini mi se puno bolje od ST-a, realnije, mada ST ima vise fancy fore. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |