![]() |
Imaš pp da tu ne spamamo..
|
itko uspio postaviti vlastiti "kućni server" koji ide na Internet i da se može par frendova spojit? Radio po uputama koje našao na netu (proslijedio portove, ubacio .cfg fajl, poštimao, pokrene se konzola i kada se probam spojiti preko konzole u multiplayeru naredbom "connect moj_IP:28960" zablokira na Synchronizing game settings... i nakon minutu-dvije -> Timed Out, ako idem tražiti server pojavljuje se samo na Local, zašto ne pušta na Internet, problem portovi?)
EDIT: uspjelo na local preko Hamachija, sve radi :) |
jes stavio pod dedicated INTERNET :D
|
Kaj to nije namješteno v cfg fajlu? :stoopid:
|
imam jedno pitanjce
nekad davno kad sam ulazio u cod4 mi je istu sec uslo a sada moram cekat pol minute dok on ude. zna li netko u cem je problem i kako to rijesit? dali je mozda do defragmacije diska jer mislim da mi je tada pocelo to stekati |
@srle, croi1
da, bilo je postavljeno u postavkama "Internet" ali je ipak prikazivao pod local. nego, drugo pitanje, kako ubaciti custom mapu na vlastiti privatni server? gledao nešto sa usermaps folderom i tak nekaj al ne kužim skroz ili pak ne želi je učitati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
upravo to hammer, ako nisi spreman izdvojit 100 kuna za igru koji igras svaki dan (ajmo reci) bolje ju nemoj ni igrati
|
uspio pomoću ModernRcon-a ubaciti custom mapu ali uvijek javlja jedno te isto - "Couldn't load image 'loadscreen_mp_athena' "?
|
Citiraj:
ali on je spreman izdvojiti za curu 100kn iako je nema svaki dan :roller: |
Citiraj:
Citiraj:
To sto ti stalno visis za kompom igrajuci na svom sliju cod4 i to svaki dan nije moja briga. :D:p |
a onda uzivaj onda u moru citera :D
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nisam igral cod 4 već pola godine. prije sam imao složene servere u all seeing eye. sad krenem opet instalirat ase, kad ono ukinuli ga gamad. da li postoji kakva altrenativa za njega?
|
xfire ili HLSW
|
Citiraj:
vidim da sam izgubio i fajl sa listom "dobrih" servera, ima li netko volje dati mi uvid u svoju (barem ove tu bliže sa balkana) na pm? |
Citiraj:
|
Evo još 4 dobra:
85.190.9.210:28960 - H2k-Gaming.eu pam4 tdm 92.60.65.162:28961 - Cod4.iT pam4 sd 82.192.78.46:28960 - 9lives #1 pam4 sd 82.192.78.46:28970 - 9lives #2 pam4 sd i poslastica: 82.193.210.221:23456 - Croatian Rifle Playground rsm |
ovaj zadnji je tolko dobar.... skoro ko janjetina:Machineg:
|
Pozdrav ekipi. Noob sam u CODu pa molim preporuku za pocetak najlaksa mapa i mod igranja (Team, Domination, Search....) Thx
|
DM i samo naučiš mape za početak, ostalo će doć s vremenom.
|
This was some GG :D
http://pce.hostili.com/images/ggv073_thumb.jpg A server poludio, pola dana nam bio 999 ping, neki se žalili na lag, meni bilo jako malo laga, lag-o-metar savršen... |
Kako se rješava ono titranje kad ti bace flashbang na radeonima,bilo je neke priče o tome,sad neznam na kojoj je stranici bilo?8.6 i 8.7 isto rade,tj. ni jedna verzija ne pomaže.
|
titranje? ja sam na radeonu pa nemam nikakvog titranja
|
I ja isto nisam primjetio nikakvo titranje kod flashbanga
|
probaj s 8.1.
|
Pozdrav svima neznam dali je ovo pravo mesto za moj problem pa se zato izvinjavam unapred.
imam problem pri startovanju na PC COD4 javlja mi grešku - mssmp3.asi maoja konfiguracija je: AMD Sempron(tm) 2600+ 1,84GHz , 1,25GB of RAM NVIDIA GeForce FX 5200 Gigabyte GA-7VT600P-RZ |
Pozdrav momce..
Mislim da bi ti Google pomogao pri pronalasku odgovora na tvoje pitanje..ali ja ti mogu odma reci da ta graficka nije dostatna za igranje COD4. Zao mi je. |
ovaj konkretan error se desava na konfama s Athlon XP. ptrebno je preimenovat taj file (ili ga obrisat). time cesh se rijesiti errora, ali svejedno necesh moci igrati cod4 na fx5200.
|
Citiraj:
potraži na stranicama od IW-a .. izdali su popravljeni file |
Citiraj:
ajde @IceFishermane druže daj mi neki precizni link gde da potražim.:care::care::care: i molio bi vas sve za predlog koju grafičku da kupim za ovu moju konfiguraciju. |
Mislio je vjerojatno na Infinity Ward, izdavača igre
http://www.infinityward.com/ |
ok hvala @1v@n na brzom odgovoru
|
Citiraj:
http://www.eurodomination.net/downloads.php |
Ima li nacina da radar uvijek pokazuje stanje igraca jer me nervira kad ga nema,a i primjetio sam da me neki nadu iza zidova bez problema...
Ima li nacine da se to rijesi... Cuo sam da ima neki program-pach gdje mozes vidit kroz zidove pa mozes skakati ko skakavac... |
Ono što tražiš je hax, dakle zaboravi.
|
MK2 ostvario si veliki smiješak na mome licu :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:02. |