![]() |
Pa to sam i ja zakljucio vec davno, a nisam psiholog. Mentalni stadij mu je ko klincu od cetiri godine i IQ max 80. I drago mi je...imho trebali su ga na vise iskljuciti.
|
|
A jeste li primjetili koliko je reklama manje na HTVu otkako su nashi doletili kuci. Sad u poluvremenu utakmica pustaju golove, a ne 10minuta reklama u poluvremenu.
A i prijenos utakmica je postao koma, narocito ovo sad kad su dvije utkamice istovremeno, pa koji klinac HTV ima 4 kanala ako nemoze na 2 kanala da pusti istovremeno obje utakmice pa da mi biramo ocemo li gledati jednu ili drugu, ili nijednu. Koliko godina vec pratim SP na TVu ovo mi je jedno od losijih, a ona emisija, Brazuca iliti tako nekako, pa ko je smisli da mi je znati. |
Müller :goood: :goood: :goood: :goood:
|
Treba im ukinut pretplatu pa da vidiš kako bi kvaliteta porasla.
|
Portu-gel :D GNJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D :D :D
|
Citiraj:
Jenkiji su bolji od njih u njihovom domaćem sportu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ameri su bolji u njihovom sportu od njih :D |
Zato i je bio tajni krizni sastanak u FA. Moraju se dogovoriti oće imat najjaču ligu ili najjaču reprezentaciju. Jer ovako dok su vlasnici klubova razno razni šeici, oligarsi, tajkuni i ostala mafijaški potkovana ergela, pola reprezentacije im je nekakvih levih klubova. A ovi iz top klubova, nisu top igrači u tim klubovima.
I zato im ga evo. Edit: ajmo Zbornaja :D Toooooooooooo, Kokorin... Idemo :D |
LOL
Citiraj:
Sad kad im jos i upali ovo...trebali su i nasi tako protestirati nakon utakmice sa Brazilom. :D http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...---341803.html |
Kovač je doktor nogometa za ovog klauna Kapela... Koji kreten.
|
Citiraj:
|
Otišli drugovi i majčica Rusija kući... :goood:
|
|
PAROVI OSMINE FINALA:
Brazil - Čile (28. lipnja, Belo Horizonte, 18 sati po hrvatskom vremenu) Kolumbija - Urugvaj (28. lipnja, Rio de Janeiro, 22 sata) Nizozemska - Meksiko (29. lipnja, Fortaleza, 18 sati) Kostarika - Grčka (29. lipnja, Recife, 22 sata) Francuska - Nigerija (30. lipnja, Brasilia, 18 sati) Njemačka - Alžir (30. lipnja, Porto Alegre, 22 sata) Argentina - Švicarska (1. srpnja, Sao Paulo, 18 sati) Belgija - SAD (1. srpnja, Salvador, 22 sata) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Francuzi u zadnjoj tekmi....poludio sam, da je golman površine 1 cm2 mislim da bi ga pogodili
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ukratko- bolje da ga nema. |
Joj da barem još nekolicina žohara ode skupa s Oggyem iz "repke"
https://www.youtube.com/watch?v=jvv8ywbgFYM&feature=kp :D |
Misliš Darijo? :)
|
Citiraj:
http://www.index.hr/sp2014/clanak/sm...je/756289.aspx |
Zoki Mamić novi izbornik? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ih čekao za malo veću siću :D četveroznamenkastu (€) al dobro neću se žalit, ide dobro za ovo svjetsko nego, druga runda ekipe koje prolaze bi po meni trebale ići ovako Brazil Kolumbija Nizozemska Kostarika Francuska Njemačka Argentina SAD |
Citiraj:
tako da u kladuši budu sve jedinice :D |
Dok se čeka osmina finala, jedan kvalitetan osvrt na naš nastup. Slučajno nabasao, pa rekoh da podijelim:
http://www.lopta-online.net/index.ph...n-s-novinarima |
Canibal (Zubo, Gricko) has landed.
SP je upravo nepovratno izgubio na okusu. |
ovi Liverpoolovci koji seru da je kazna pre "oštra" su već postali odvratni
:puke: |
Ma zubo je zaslužio godišnju kaznu iz nogometa, najmanje. A i brnjicu za iduće nastupe bi trebalo uvest pod mus.
al neki što zubu ovdje simpatiziraju su "od sto glasa, glasa čuti nije"... |
Danas se nadam prolasku Cilea i Kolumbije. :)
|
Citiraj:
|
Kolumbija lako preko Urugvaja bez Suareza, uz prekrasan poklon
koef. 2 |
Fino vam ga je varan uvalio :)
|
Citiraj:
|
svi su ga osudili zato jer mu ovo nije prvi puta. A sad je opet dobio nikakvu kaznu (13 PL utakmica. Zadnji puta je bilo 10 :lol2: )
Mislim, koji kreten moraš biti da pred 3 milijarde ljudi i milijuna kamera ovo napraviš, i onda još ideš glumiti nevinašce ?:stoopid::stoopid: Ajde da je priznao i ispričao se, ali bokte on se još pravi k'o da ništ nije bilo i veli da je to takav sport :roller: I da. Pepe je kažnjen za ovo na videu. |
Citiraj:
Zelio sam reci da je bilo puno brutalnijih startova od istog nogometasa ( Pepe ) koji je prosao liso a zasluzio je izgon iz nogometa. S koliko utakmica je Pepe kaznjen? Znam da je dobio crveni... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |