![]() |
No comment.
Sutra vec zovem lika da mi sredi Skysport. Ovo je vec previse za nase standarde. |
čitao sam malo o tome ranije, zapravo je jedini adut nove tv i htv-a bila činjenica da imaju milijunski auditorij, za razliku od arene, a to je uefi bilo važno zbog promidženih razloga. očito je ipak ponuda arene zadovoljila apetit krovne organizacije.
srećom, ne ovisim o (ne)milosti htv-a/nove/rtl-a šta se lp tiče. od par ljudi koji su prije imali sat tv i međuvremenu prešli na max dobio sam pijat, lnb i receiver gratis, uložio još 50-ak kuna u kabel i konektore, pronašao turksat i imam prijenose 4 od 5 liga petice (fale francuzi) + kupove, nba nekoliko puta tjedno, ligu prvaka u nogometu (u ovoj fazi mogu se pratit sve utakmice), euroligu u košarci etc. dakle, manje od jedne pretplate mjesečno. i nema brige hoće li naši prikazivati ili ne, nema zarađivanja dioptrije po streamovima...gg šema. trenutno ide arsenal - newcastle. |
Arsenal-Newcastle 2:1 :)
|
ma za gledanje , stavite 5 € da vam bude stalno na računu na recimo bet365 i fino streaminge ko čovjek od Premiershipa , Lige Prvaka pa do tađikistanske 3. lige.
|
Vidim da je arsenal zabio u 94. :) Opet se krumpiraju.
|
Vidim da si gledao utakmicu :)
tottenham na -1 :D |
Nisam gledao. :D Samo flejmam. :p Obožavam te golove tipa m.united u sudačkoj nadoknadi. :D
|
Citiraj:
|
Aha. :D
Prognoze? Ja se nadam: Byern-Basel (0:1) 1 Inter - Marseille (0:1) 1x Real-CSK (1:1) 1 Chelsea-Napoli (1:3) 1 |
O daa..Jelavić "iz in d madfaking haus" :D
:lol2: a još je Liverpool ko neki favorit u kladama Citiraj:
|
|
LOL :D
Taj čovjek nikada neće u chelsea proigrati. Samopouzdanje -10. :D |
- Manchesrer United condemn Suarez not shaking Evra hand...but in the 90s around 3/4 Manchester player's refused to shake the hand of Patrick Viera -
- Nani,Rooney can dive whenever they want and it's ok,but when Drogba does it ...he should be contemned as a cheat for years.. - - Ryan Gigss can sleep with his brother girlfriend and its ok,.but John Terry cannot sleep with friend's EX.. - - Ferguson says Suarez should be sold for this..But it is ok if Cantona assaults a fan on live TV,that is perfectly OK. - - Evra can celebrate infront a Suarez and that is ok..but Balotelli does it in FA up semi and that is incredibly disrespectful.. - - Ferguson says Kevin Davies foul that put Cleverly out for four month's was a disgrace...yet Roy Keane can foul and injury a player and finish his career and thats fine - - Manchester United can buy whoever thay want and be in 353 M of debt and its considered allowed and they earned it..Chelsea and City cannot spend same despite having less debt levels - Zanimljivo... EDIT: ROBBBBBBBBBBBBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ok, možemo mrzit bayern ili ga volit, ali Basel nije uopće na istom nivou s bayernom. Basel je ustvari dobro I prosao prvo poluvrijeme. Nadam se da onaj konj sir Ferguson gleda utakmicu..
EDIT: kako igra Inter? Jel imaju prilika? Čekam Intera još. |
Citiraj:
|
Bogme dobra golijada glede Bayern-Basel:D tekme...
|
Sada mi je žao Basela. Šteta, ima puno lošijih ekipa u LP s kojima bi Basel lako!!
|
Neman volje pisat niti pisen bas u ovoj temi. Ali bas mi je drago da su ih razguzli, inace prosa mi f+2 na kladari, ali san pa tenis :smoke:
Edit Gomez ima priliku neka stisne :) |
Gomez 'ko Messi! :D
|
Citiraj:
Nek bude bar 7:0 da Dinamo nebude najgora ekipa LP :) |
Kako Bayern masakrira Basel, 7:0:D
|
Heeheeh čuli su te.. ma nije dinamo izgubio, dinamo je još I zaradio za taj rezultat. :) Basel je najgore prošao do sada u LP.
EDIT: Dobio sam na kladusi vece novce! Inter pobijedio! Nemoram govorit sta sam prezivio od 93 do 97 min. :puke: |
Fajrunt, 7:0! :D
Odlična tekma... sad samo da NE dobiju Barcu u četvrtfinalu :D |
Kaj veliš ivane X2 na basel? :D :D
MA chelsea dobiva barcu i ubija iz osvete za onu tekmu kaj je barca dobila na racun sudaca. :p |
Citiraj:
Ajmo Bayern! |
Gerrard - Everton 3:0
Nadao sam se da će Basel proć. Ovako finale Napoli - APOEL. |
Napoli danas ispada od chelsea. Finale su Chelsea - Milan. :p
Kak bi to bilo fino..i naravno da chelsea osvoji. :D |
Danas oni engleski krumpiraši konačno ispadaju:p
|
Toliko o najjačoj ligi na svijetu u četvrtfinalu najjačeg prvenstva na svijetu neće imat ni jedan klub. :lol2:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas Chelski nokautira Napoli i prolazi dalje.
Drogbu očekujem u perfektnom izdanju |
Samo da ne prime rani gol i to je to. :)
|
Citiraj:
|
Napoli danas trpa ko gomez jucer!
Drago mi je da su cigani talijanski ispali. |
Napoli dobija danas :D
|
Chelsea večeras ubija. :) Pazi kaj ti velim. :) Prva tekma nije bila mjerodavna. :)
|
Napoli ubija baš kao i Bilbao, pazi kaj sam ti ja reko:lol2:
|
Kakav Chelsea ,kakav Bilbao , pa zgazit će ih Napoli a United će sad igrat sa 100% snage i Bilbao nema šanse
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |