![]() |
Citiraj:
Nikad nije bilo jednostavnije napraviti prijavu, uzme doslovno 2-5 minuta vremena, a dovest će se ovakve fejki akcije u red. Jedno je zdravorazumska greška koja se događa pa onda da neko ide goniti vodu na svoj mlin, kao u slučaju koji sam gore napisao, gdje bi se dalo raspravljati o nekoj moralnosti odluke inspektora, a drugo je ovo što oni rade. To spada u obrazac ponašanja. Ne možeš ljudima govorit da artikli više nisu raspoloživi u količinama u kojima oni govore, a držati ih dalje na webu po xyz višoj cijeni. To je čisti primjer zavaravajuće poslovne prakse. Mogli su barem "ugasti" navedene artikle ili staviti "rasprodano", ovo je čisti ciganluk. Makar sad vidim da su Linksovci, očito nakon nekoliko prijava, krenuli gasiti sve rasprodane artikle. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li tko screenshot na njihov web kako su prodavali mis po punoj cijeni iduci dan [ako je bio plavi] ? Tehnicki gledano, trenutno se prodaje samo mis koji u nazivu ima "graphite", a na akciji je bio plavi :p
U obrazcu sam najprije zatrazio advice, ovo su odgovorili : Citiraj:
Citiraj:
|
Dan poslije akcije, u utorak prijepodne je plavi još bio dostupan ali po punoj cijeni od 660kn, a navečer je već bio nedostupan.
|
Meni kad odgovore na pisani prigovor onda šaljem na mingo. Takva i jest procedura, prvo dućanu, a onda ovima.
|
Podignuo danas drugu i treću narudžbu, od 9 naručenih artikla, kupio 7 (izbacili display port kabel i eksterno kučište za disk), al sve u svemu, ja zadovoljan, dobre popuste sam ulovio...
|
Citiraj:
prodati, ugovor je sklopljen kada ga obje strane prihvate a ne samo jedna... pod "nema tu kruha" se misli da nisi ostecen tako da nemas sta ni izganjati sudski, sam kao pojedinac osobno. Sasvim druga stvar je nepostena trgovacka praksa koja te navela da im ostavis lovu kako bi istu nakon par dana dobio nazad... dakle tu ih se moze ganjati da eventualno dobiju kaznu pod opcenito. Osobno za ovaj slucaj ih nemam za sta prijaviti jer sve sto sam narucio za sada je u kosarici i ceka se prikupljanje tako da bi moja prijava u ovom slucaju bila neosnovana kao prijava pojedinca a pogotovo jer mi je kod nacina placanja navedeno - u poslovnici. Inace do sada u zivotu sam na inspektorat prijavio sljedece subjekte: Total Tv Optima Links HT Telekom ( fixna ) Vemil Iskon Policijsku stanicu u Beliscu ( voditelja ) - na minstrastvo. Voditeljicu HZMO u Osijeku - na ministarstvo, zvao me osobno Mirando Mrsic da se izvini. Kotromanovicu sam jeba majku telefonski radi njegove odluke o uskracivanju materijanih prava iz kolektivnog ugovora dok je bia ministar, dobio ga nakon 3 dana zvanja ministarstva. Nakon 3mj. mjenjali su onda cjeli zakon... i neke stavke su vracene nazad pod drugim imenom samo. Dakle od operatera koji me nisu htjeli iskljucit ili ukljucit uslugu do trgovina koje su mi osporavale garanciju, prijavio sam i HEP Plin jednom jer je korektor za koeficijent izracun plina bio jedan mjesec preko zakonske granice i dobio sam racun veci za 15kn pa sam i to ganjao i dobi nazad tih 15kn... dakle nije mi ljeno kada imam se za sta uhvatiti, u ovom slucaju nemam. |
Odlično da ima nekoga tko se bori za sebe i jebiga ti konkretno nemaš osnove, ali dosta ljudi ima i umjesto da kukaju ovdje - klik na web :)
Svaki dan dok se okrenem oko sebe, svi kukaju, ali niko ništa ne poduzima. |
Meni su odgovorili klasično ispričavamo se bla bla bla ako ste platili izvršit ćemo povrat, ništa konkretno, copy paste. Zanima me trebaju li oni meni poslati i uputu o pravnom lijeku?
|
Citiraj:
Poslano sa mog C106 koristeći Tapatalk |
Meni upravo potvrdili narudžbu, ali kad vidim ovo šta se ljudima događa, kvalitetno su zaje s ovim "akcijama"... Moram priznat da mi je već u 8i10 ujutro u pon pokazivalo da nema mugen max hladnjaka, ne znam kako za druge artikle ljudima nije pokazivalo...
enihau, stiže kodati za htpc i par katana za "nek se nađe" :D |
Narucio SSD na akciji i jos neke sitnice. Uredno su sve naplatili i onda dobijem mail da je sve rasprodano i narudba otkazana.
Ne sjecam se kad sam nesto kod njih kupio da nisam imao neki problem. Naravno novac na racunu jos ne vidim. |
Citiraj:
Pa oroče lovu na par dana :D Kao svojevremeno davor šuker novac od ulaznica utakmice za poplavljena područja... |
dobio danas mejl da je roba predana dostavnoj službi i u privitku maila račun u kojem je samo 1 od 3 stavka, za ostale 2 očito nisam imao sreće kao i većina ljudi...(plaćeno preko kartice)
pitanje je sad ako podignem paket sa ovom jednom stavkom, kad mogu očekivati povrat love za ostale 2 stavke a ako ne podignem paket i da im se to sve fino vrati, kad mogu očekivati povrat za sve 3 stavke? |
Da li se diskriminacijom kupaca, nepoštenom poslovnom prkasom ili nečim sličnim može smatrati odluka da se roba sa popustom (BF) prodaje isključivo na jednom prodajnom mjestu i bez mogućnosti online kupnje? Pogotovo ako se uzme u obzir da oni imaju poslovnice u svim većim hrvatskim gradovima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ok, links se sada stvarno sramoti - mislim da će im šef morati održati par sastanaka s marketingom jer imam osjećaj da bi mogli popiti zanimljivu kaznu. :lol2: |
Citiraj:
|
Nego šta nego je prevara, navlakuša ljudi. Zadnja rečenica u članku govori što trebaju ljudi učiniti. Ali mi nitko nije odgovorio kako to da mall.hr kad je imao black friday dugu akciju oglašavao recimo artikle i kad bi se otvorio artikl bio bi podatak koliko je još artikala raspoloživo.
Recimo ja sam uzeo xz1 po 1939kn. I kako su ljudi naručivali tako se pojavilo još 50,40,22,9,5,3,2,1 i nakon tog se više nije moglo naručiti. Kako jedan mall.hr to može, a links koji je dao možda par artikla ima obraza držati akciju čitav dan i primiti 2-3 tisuće narudžbi za mx logitech miš i ne micati i govoriti kako je došlo do zagušenja i sličnih bajki ? |
Citiraj:
Citiraj:
Nemaju pojma što imaju na skladištu i nemaju veze s web-shopom, tvrde da je to kompletno zasebna "firma unutar firme". Plus toga, rade kompletno nesposobni ljudi na radnim mjestima gdje im nije mjesto. |
Možda da im ponudimo:
https://downloadmoreram.com/ Nego - ljepo od njih da se uspoređuju s Amazonom. |
Citiraj:
|
Evo mene upravo nazvali da mi otkažu narudžbu. Riječ je o Asusovom WiFI USB sticku - AC54.
5 dana nakon što je naručen. Koliko god mi je prije Links bio jedna od dražih (web) trgovina - toliko ću ih sada izbjegavati. Bome su se pokvarili unazad koju godinu, a ovaj Black Friday & Cyber Monday su samo šlag na kraju. O antireklami da i ne govorim. Lijepo su si zatvorili vrata mnogim kupcima, mnogim. Hvala Links i doviđenja. |
Ja mogu samo reći, prije 10 godina, kada još web-shop nije bio tako živ kao što je danas, Links u Varaždinu mi je bio najdraži.. Ali danas, zadnjih 3-4 godine, nema ni jedan razlog za to biti.
Što je dobro? Cijena? Kvaliteta usluge? Ažurnost? Web-shop? Ama baš ništa. Uzmeš bilo koji drugi ozbiljniji dućan i imaš bolje. Uzi shop (ne reklamiram, samo iznosim činjenice), naručiš danas, isti dan dobivaš potvrdu ili ponudu, za dan-dva je kod tebe doma, sve radi, nikad problema. Nedugo sam na firmu naručio robe za 7000kn, povlačili iz 3-4 poslovnice, dobili 5 različitih paketa kroz 7 dana.. Žalosno. |
iz clanka : "Razumijemo nezadovoljstvo korisnika, ali ovo su izazovi koji se događaju i znatno većim platformama kao što je Amazon."
Jesu to oni upravo sebe s Amazonom usporedili ???:lol2::lol2::roller: |
Jasno da jesu :D
Ljudska glupost je fascinantna stvar :D |
:roller::roller::roller:
|
Šta se vi čudite, lik koji dok sam ja radio tamo prije 4 godine, koji mi nije znao zapakirat 3 naručena artikla u paket i poslati, danas je regionalni voditelj. Pa od tamo je pobjegao svatko tko je iole bio dobar radnik.
|
@pupo Možda brzo uči, šta ti znaš, više te nema tamo. Orjunaš jedan i opstruator!!
|
Citiraj:
Od sad Links zovem "Hrvacki Amazon". Kako dobro. Bwuahahahahahahaha :D Sent from Usreo Mobara |
Povećalom treba razlike tražiti.
|
a vedrana puškarića nadam se da u firmi već oslovljavaju sa Jeff, umjesto šef :D :D
|
Žefren :D
Sent from Usreo Mobara |
vidi ove miline, šta 10 godina uradi..
https://profitiraj.hr/zadovoljan-kup...a-nasoj-firmi/ Pojedinac i njegovo zadovoljstvo prilikom kupnje informatičke opreme bili su glavni motivi jer odnos s klijentom ne završava nakon prodaje, već tek tada započinje dio posla koji isto treba kvalitetno odraditi :care::care: Najjača reklama je zadovoljni krajnji korisnik, odnosno kupac. Nije u novcu sve, a u tom smjeru idu i želje vlasnika „Linksa”. Većina do tada specijaliziranih dućana za informatičku opremu, proširili su svoju ponudu na bijelu i sivu tehniku što nama nije cilj :care::care::care::care::care::care: |
a pohlepa ostalo :):
Većina do tada specijaliziranih dućana za informatičku opremu, proširili su svoju ponudu na bijelu i sivu tehniku što nama nije cilj. Smatramo da ljudi to ne vole jer se time gubi prepoznatljivost i kvaliteta usluge. Kupci vole prilikom kupnje s nekim i popričati o proizvodu, a to je nemoguće ako u svojoj ponudi uz informatičku opremu imate hladnjake ili mikrovalne pećnice, – smatra Puškarić. Nije u novcu sve, a u tom smjeru idu i želje vlasnika „Linksa” |
'zadovoljni krajnji korisnik'. Sve pršti od njihovog zadovoljstva. Toliko jako da su se i mediji raspisali o tome. Mi nemamo pojma o marketingu jer za njih očigledno važi ona: i loša reklama je ipak reklama. :D
|
Sjećam se svojih početaka na forumu, Links je uglavnom bio maltene forumski dućan. DFI, Abit, Thermalright, GSkill, Western Digital i da ne nabrajam što sve je bilo za razliku od Vemulja i njihove Gigabyte/Kingmax/Maxtor politike i HGšrotovog svaštarenja. Stvarno sam tamo finu lovu za 2007/2008 ostavio što privatno što preko firme.
I onda naravno, da ne ponavljam opet je bilo što je bilo. Pa nakon svog primjera i gro tuđih, za mene ne postoje. Od onda, well... hrvacki amazon je no go. Sent from Usreo Mobara |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |