![]() |
Citiraj:
Pa reko sam koji mi se komadi svidjaju i da bi ih rado vidio u svojim rukama...hm... :D btw, ne znam jel netko vec vidio ovu stranicu o ST serijama, ali cini mi se jako dobrom -> LINK |
Citiraj:
|
Jel zna ko kak se zove ona stvar koja svira na introu Enterprisea
|
Citiraj:
|
OT
kaj mislite o seriji Stargate SG1 ? Gledao sam par epizoda na janezima prije neku godinu i smetnuo je sa uma. Naletio sam neki dan na torentima na dvd rip svih osam sezona - 75 GB- ,do sada sam skinuo pola i jedva čekam godišnji da se bacim na gledanje:D
|
Citiraj:
|
Meni je pjesma odlična. Umirujuća je.
Slušam ju svaku večer :D |
meni se inače dobapa celi uvod od tog enterparadajza .... neznam zake ... ali mi je baš fora .. onak kaj pokazuje ko kratki blic ljudske povjesti itd itd
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se.
Uvod je prejeben,barem meni. Nekaka se zamislim kaj su ljudi sve postigli do sada i kaj još budu! |
Citiraj:
NHF, ali mislim da se Goldsmith okreće u grobu kad krene uvod Enterprisea. A kad čujem uvod TNG-a dođe mi da uzmem fazor i marširam po kući : goood : : goood : : goood : |
Citiraj:
TNG ima odlican intro :) Voyager je nesto osrednje... moglo je i bolje... :mad: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvarno je pisalo chieftec. Jer malo prije nego sam radio sig sam gledao malo chieftecova kucista i sve mi se zmjesalo. Rendula me na to upozorio na Linksu pa sam svugdje promjenio. |
Inace bolje mi pjeva Russell Watson nego Rod Stewart.
|
...ma ta pjesma je tako jadna....:p , tj. jadno je to sto je stavljena na pocetak star treka...
kad to cujes a ne vidis sto pocinje na tv mislis da je neka sapunica...:D |
Citiraj:
|
Po meni je najbolja špica,uvod kako vi to već zovete od Voyagera,onako mirna,zanimljiva...a najgora mi je ova trenutno u Enterpriseu:rolleyes: Inače,se sjeće netko starog TOS uvoda lol:clap:
|
Upravo sam pogledao Voyager 5x22 - "Someone to Watch Over Me" , valjao sam se po podu od smijeha :D: evil :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
SOMEONE TO WATCH OVER ME
Director: Robert Duncan McNeill Story: Brannon Braga Teleplay: Michael Taylor and Kenneth Biller Cast: Scott Thompson (Tomin), Brian McNamara (Jack Lansing), Ian Ambercrombie (Abbot), David Burke (regular guy) To broaden her knowledge of human behavior, Seven of Nine gets lessons from The Doctor on socializing and dating rituals. When they enter a holodeck simulation in Sandrine's nightclub, Seven not only learns the art of small talk, but how to slow dance and sing a song. Eventually, she makes a date with Lieutenant Lansing but it's The Doctor who falls in love with Seven. Meanwhile, during a tour to help facilitate a trade agreement with the monastic Kadi colony, Neelix unwittingly provides their ambassador, Tomin, with forbidden food and drink. |
@SniperWolf - Znači ipak si popio Bananka :D :D
|
Nešto mi slabo pišete ;)
Jaki ste mi kad niste primjetili promjenu termina sa podne na 19:15. :p |
konačno neki bolji termin:D ajd sad mi ide lakše snimanje svake epizode na DVD*
* imam DVDpržu ali ne u kompu već kao samostalan uređaj koji je spojen s telkom i funkcionira kao VHS ali prži na DVD:D |
Ne mogu vjerovati da su na HTVu uslisili molitve. Nego sto je onoj prevoditeljici? Gledao sam sinoc samo prve dvije reprize. Da se nije zarazila nekom vanzemaljskom spolnom bolescu:) (kad je bila s onim tipom)
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:45. |