![]() |
Ren odkud Žile zna za chiteve koje PB nemože otkriti, a nismo mu ih mi prodali? :wtf2:
|
ne znam, valjda imamo konkurenciju, onaj moj GL tracer radi super, danas sam bio glavni "GL njub", a padaju im direkt na glavu, divno. jedino čekam novu verziju za P90, još uvijek previše rasipa...
|
to mi je najbolja stvar.
Dođem kao njubara sa lvl1 i nije im jasno kak ih tak rasturam sa GLom. Jesi probal sa onim novim upisat r_draw_blackon ? |
nisan, ovako sa par tweakova mi radi super, ne bi htio da me registrira :)
|
@Zile
Igraj na PAM serverima,tamo su te stvari dopustene..to jedino na ovim "divljim" serverima nemozes imati iskljuceno. Ali si bindaj to kao sto je Renesis reko..ako neznas slobodno pitaj :) |
AMD i Ren nemojte se ljutit ja sam mu rekao... :D
Jučer sam probao bacanje 3 bombe odjednom, radi ok ali u isto vrijeme puknu. :( |
Kakav GLtracer?Ne treba meni to.Ja imam knife aimbot :D
|
Citiraj:
Mislim malo sam šlampav pa mi uvjek jedna ispadne i raznese me. I vidim gdje je pala, ali se nemrem tak brzo sagnut niti mogu bežat. :D |
AMD ja sam siguran da ti imas neki aimbot na onim claymore-icama, uvijek me pronasle :)
|
Citiraj:
|
Kad koristiš 2 čita a ne ko mi, jadni, jedan. :D
|
OK, kad se već hvalite, mogli bi i podijeliti te tajne s ostatkom naroda.
|
A ne, ne ide to tako, teškom mukom, krvlju i znojem se do tog došlo...
Tako da, to ostaje samo za nas pojedince i njihov osobni fatisfekšn. :D |
Znači samo je u pitanju trljanje soli na ranu :D Odsad izbjegavam servere di vas trojica igrate :D
|
Bez brige, ne buš naletio na nas tak lako, mi trljamo sol pegejima, koji onda whinaju samo tako. :D
|
Amd kad nasije claymorica onda ispunjava kladionicu ^^
|
Mine su zakon. Ali treba ih znati postaviti tako da se ne vide, a kad ju vidiš kasno je. :D
Šteta da ih nema više. MM daj stavi na server da se može postaviti barem 5 komada. Hodali bi po mapi ko po jajcima. :D |
looool!
mene clay u zadnje vrijeme manje nervira nego GL i ove teske strojnice! nakon sto sam se nagledo njubova na jubitou sa mombotovima i ostalim multihackovima !svi furaju strojnice i stalno sam sumnjicav! |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Morat ću poboljšat minesquad haxozr :D |
kakvi haxszori :lol2:
nego, htio sam ja pitat, šta znači "dedicated server" pri filtriranju? lako ga je prevesti al šta on stvarno "radi", "znači" (whatever) i koja je razlika između običnog i "posvečenog" :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sa onim dodatkom kad se stavi u main folder u konzolu se upiše: set scr_one_player_maxclaymore "5" i radi. PB niti da pisne. :D |
ali bi moglo bit sranja ako ljudi skuze ^^ stavis 3 kvalitetne pa dosta :D
meni je GL tracer ipak najjači, stavi se offset 50-80 i majka |
|
vidim, dobro smo te opskrbili :D
|
Moze mi netko dat IP za onaj PCEx server COD4 ako je jos uvijek u pogonu, ja instaliro igricu nakon par mjeseci neigranja :D
|
Citiraj:
Ako misliš na C2Y (cod2you) info ti je u mom sigu. |
aj pod kojim nickovima igrate? meni je isti nick svugdje..
o kakvim vi hackovima tu pričate? i aj preporučite još koji dobar Hardcore server.. :) |
Hmmm, dobar, to je malo subjektivno i ovisi o ekipi...
Server Name[G] CRO 1.5 c...... HC PB (kresina kuja) Server IP 217.14.222.114:28960 Server Name.:. HARDCORE TDM FRIENDLY FIRE Server IP 195.190.136.163:28960 Server Name[SGT] COD4 Dedicated LinuX Server [WAR][HARDCORE][NL] Server IP 145.120.9.132:28960 Server Name=OK= CLAN {TDM}[HC](Pro) Server IP 82.193.208.204:28971 I evo 2 sa mod: Server Name24/7 TDM ONLY NEW MAPS 1.5 Server IP 217.163.26.47:28960 Server Name Pljuc Masina Server IP 213.191.134.125:28961 |
Evo za varalice :D jedno pitanje:
Kako da se riješim da me PB neizbaciju "d606de88" iz svakog servera, počeo sam ponovo igrat nakon havarije sa HDDom. Prije me nije izbacivalo sa istim CDkeyem! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |