![]() |
e bas bi to bilo super da snime novu sezonu
|
Citiraj:
|
je, je slučajno :D :D :D
|
Citiraj:
Link sa finalgeara (ako smeta modovima sorry) |
uf... fino su ih natukli.
|
FWIW, that plate has been registered to a grey 4957cc (5.0L) Porsche since 1991. Jeremy also has a past history of choosing the 928 having done so for the "cheap Porsche" challenge.
Ispada da je stvarno slučajnost. Čak i da nije slučajnost, koliko su glupi ovi Argentinci, umjesto da su im rekli, gle, ako hoćete nastaviti snimati ovdje, to će vas koštati toliko i toliko više! Lova uvijek više boli od bilo kakvih ovakvih gluposti. Ma neandertalci glupi. Bez uvrede veteranima, ovdje sam mislio na vladu koja ih je protjerala iz države. |
Da srbi imaju auto show i dođu se vozit kroz RH sa registracijom VK-1991-BG :D???
Ovi iz TG su tipični egoistični britanci :nono: |
Izašo je Top Gear: The perfect roadtrip 2.
|
Vidim da nitko ovo ne komentira, a nakon što sam pogledao, jasno mi je i zašto.
Neznam, možda je samo do mene, ali ako nastave u ovom smjeru i sa TG emisijama, onda to nebu dobro nikako. Idu sve više i više u nepovrat. Mislim da ću opet početi gledati od prve sezone, da se barem malo nasmijem. |
toliko dugo ih nema da sam zaboravio da postoje....nisam imo pojma da izlazi emisija...
|
https://www.youtube.com/watch?v=0sAse6psM0o
Nadam se da nebude i ovo promašaj totalni! |
Meni se čini da će biti promašaj. Dosad su za speciale uzimali vozila karakteristična za određeno područje (motocikle u Vijetnamu, britanske aute u Indiji...) ili bar iste klase, ali kakve veze Porsche 928, Lotus Esprit i Mustang Mach 1 imaju s Argentinom? Ovo izgleda već u startu kao prenemaganje.
|
jos 4 dana :)
http://www.topgearbox.com/2014/news/...ings-spoilers/ |
Ehm...
top_gear.2014_special.patagonia_part_one |
danas u 21h part_two :D
|
Standardno.
Pa si protumačite kako vas volja! |
Pogledao sam sinoc prvio dio. Postali su bas predosadni. Bez ideje su, bez ikakvog cilja. Lose.
|
Pogledah oba, prvi je bzvz, drugi ima par smijesnih trenutaka i to je to. Na kraju Top Gear se sveo na to da im jedino valja "review" opakih autiju. Bolje da se više ne bacaju na ovakve puteve.
EDIT: Ponovno sam počeo gledati Bolivia Special i to je vrh, od početka... U usporedbi sa Patagoniom. |
Ako niste vidjeli.
|
Op op veceras 22 sezona pocinje :D
|
Nije loše, samo da tako nastave kroz svih 10 nastavaka ako sam dobro čuo da bude.
|
Dobra epizoda.. kako se Hammond razbija :D
Clarksonova isprika je bila jaka :lol2: |
A zastavu Čilea imaju na odjeći :D
|
Mislim da će Čile napasti opet :D
Dobra epizoda, za promjenu. Ali 800gr. bicikla!!!!!! Jebo majku. I onda frajer potrga i sebe i dio :D Dobra dobra. Svakako preporuke za pogledati. |
Ma kojih 800gr... to je 800ak grama rama bez vilice.
Pinarello Dogma - skupo ka Sv. Petra kajgana :D Cila bicikla ima oko 6.85kg jer je UCIjev minimum 6.8kg |
Solidna epizoda, no complaints :)
ako ih bude 10 ovakvih :zdero: nadam se da su uspjeli skupit 918 p1 i laferrarija na test tracku... |
Koja sprdanja na tablice u e2 :D
|
|
dobra i E2
stvarno im dobro ide zasad btw lip izbor auta |
Odlicna epizoda :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:34. |