![]() |
Push - ukratko, ako niste, ni nemojte pogledat
|
Citiraj:
|
home - gledati isključivo u hd-u i gledati obavezno... nevjerovatne snimke raznih lokacija na zemlji + edukativna nota.
|
a mogel bi si pogleda jedan dokumentarac.nisam već dugo.btw jel je ko gledal ovaj noć u muzeju drugi dio?
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian |
Citiraj:
|
a bum pogledal svejedno.pa ću onda dati svoj dojam i komentar.prvi sam gledal u kinu i tak sam se nasmijal da me poslje trbuh boljel.mislim da sam se čak jednoj sceni najdulje smijal pa sam se prestal jer mi je bilo neugodno.svi su se okrenuli prema meni:D
e btw. najavili su još snimanje 2 dijela |
Underworld:Rise of the Lycans i Evolution
pogledao,predobro,dobro malo su monotoni u pocetku,ali kasnije kada zapleti dolaze ali,oprez nasilne scene,s mnogo krvi:) |
blava kad vec gledas filmove, daj si pogledaj Babylon A.D ponovo i snimi ime glavnog lika:D
|
A koji UNDERWORLD nije dobar....predobro!? A tek vampirica...
|
Citiraj:
Kate Beckinsale:rolleyes: |
Citiraj:
@tech sto ne valja...pa valjda glavni lik se zovi toopok,kojeg glumi vin diesel sada,jel sa dva o,ili sa tri,ne bi znao:D EDIT:yebiga sad,u filmu razumio Toopok,promijeniti cu sada:D |
|
Prekjuce pogledao Ocean's 11 (na telki) , te mi buraz spomenuo da postoje jos 2 nastavka pa reko idem pogledat. Danas pogledao Ocean's 13 a jucer 12.
Preporuka za pogledati sva tri, ali obvezno po redu. Ocjene: 11- 10/10 , 12- 8/10, 13- 9/10 |
Citiraj:
|
evo pogledao napokon Dark Knight,nemam rijeciđ
hancock,zadivljen filmom i sex scenom u kamp kucici:D |
ja pogledao noć u muzeju 2.film mi je fora.nemogu reći da sam požalio pogledavši ga.a ona amy adams ima lijepu pozadinu u filmu:D
|
sta preporucate od filmova, a da ima veze sa ono, andeli, demoni, raj, pakao etc? pogledao sam constantinea, exorcizam emili rouz, exorciste... za ono angeli&demoni cekam da izade pa da kupim blu-ray/dvdr... ;)
takoder, el ima nesto dobro tipa underworld? vukodlaci, vampiri? (ne mora oboje bit) samo da nisu zombiji, njih ne volim... |
Van Helsing?
|
Devil's Advocate :D
|
Doubt - odlični Phillip Seymour Hoffman u ulozi svećenika kojeg sumnjičava časna (Meryl Streep) svim silama nastoji optužiti za pedofiliju.Jako dobar film.
Ocjena 7.6/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad mi je sinul još jedan, ali mu ne mogu smjestiti ime nikako a solidan triler (radnja se vrti oko jednog knjižničara, sakuplja iz više kopija crne biblije prikrivene tragove za jednog kolekcionara). |
deveta vrata, johnny depp naravno
|
Citiraj:
EDIT: Forum opet malo hebe, treba mu preko nekoliko minuta da objavi post :D |
Citiraj:
Isto preporučujem ako tko nije gledao Ravenous (1999), dosta dobar film zanimljive radnje :) |
joj e, to je jeben film,
kad baja okuha gulaš, lol |
Citiraj:
|
Pogledao body of lies,odlicna kombonacija akcije,trilera i drame,bas po mom ukusu;preporuka svakome:D
|
iako sam gledao i davoljeg odvjetnika, van helsinga i the ninth gate (ovo vise puta, dobar mi je film :zdero: ), nabavit cu i pogledat jos jednom... ^^ a na ravenous i angel heart cu isto bacit oko... ;)
sto se tice serija, pogledat cu supernatural dok pogledam do kraja "the office" (predobra je, US ofc ^^ )... thx na preporukama, ako se iko icega sjeti, neka samo napise... ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |