![]() |
Citiraj:
Probao Erste i Zabu. |
Citiraj:
više ne može unutar app promijeniti pin. Kaže da se može promijeniti na odabranim bankomatima pa ti sad pogađaj kojima. :D |
Citiraj:
|
Pinove za Mastercard kartice mijenjam na OTP ili Erste bankomatima (koji su mi jedini u blizini). Za Visu se sad ne mogu tocno sjetiti gdje sam mijenjao.
Takodjer mi je ostao pin od stare kartice za obje nedavno izdane Revolut kartice (MC i Visa). Curve recimo salje novu karticu s novim pinom pa treba provjeriti u appu koji je. |
Citiraj:
Edit: otišao drugim putem, ali na pbz-ovom bankomatu se moze promijeniti pin na novoj visi. |
Citiraj:
Ali nakon zadnjeg koraka, javi nešto u smislu nije u sustavu banke ili tako nešto, nisam zapamtio. Znači, uredno prođeš sve korake na bankomatu, odabereš pin usluge, ukucaj stari pin, dvaput novi, i nakon toga kifla. |
OTP probajte, tamo mi je prolazilo.
|
Citiraj:
A nije vam to do toga što je šaomi nego jer je low budget šaomi hahah Iman xiaomi 12X i sve leti, nikad nikakvih problema. Inače ja sam PIN par puta na RBA bankomatu mijenjao. |
Citiraj:
i odmah požalio. iako ovaj moj drlog ima SD865, gore od žaomija mi je samo bio samsung i njihov exynos. zadnje 2 godine preskačem zbog sd888 i 8g1, čekam možda se vratim na iphone. |
Kolege,
Kakva su iskustva sa uplatama iz drugih zemalja na revolut acoount? Imam situacija da je provedena uplata iz Grčke na moj revolut acc, poslana mi je potvrdfa o uplati iz koje je vidljivo da je ista provedena, ali sredstva još nisu vidljiva na mom accountu? Uplata je urađena pred tjedan dana, znači svi mogući rokovi su prekoračeni...? |
a jel te pitalo, dal poznaješ ovu uplatu ?
klik klik ? jer ako ne klikneš, uplata se vjerovatno vrati ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da ti nije netko dužan pare pa sad šalje nepostojeće potvrde o uplati?
|
Ma nije ništa takvoga, radi se o kapari za neke dijelove
|
Citiraj:
|
jucer na RBA promjenjen pin, nova MC
|
nasao ovo na drugom forumu, ne znam da li radi
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim meni je to app sam ponudio. Dobije se Polkadot coin, a iznos ovisi o trenutnoj vrijednosti coina. To jest dobiješ coina u vrijednosti 24,5 kn kad riješiš kvizove. Ovako je bilo meni kad mi se to pojavilo. Ima dosta vremena. Danas kod žene je bilo 115 kn. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Evo ja sam upravo riješio kvizove i dobio 105 kn Polkadota, ali to se stalno mijenja, trenutno je 115 kn, tako da ću ostaviti, možda naraste puno više :D
Istu šemu je imao i Coinbase nedavno kad sam se regao. |
Citiraj:
|
+1
Radi, hvala! Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Funkcionira i kod mene. Sjelo £22
Hvala na info! |
Ja prošli tjedan riješio i dobio 70kn. Vrijednost očito porasla jel su svi navalili.
|
Citiraj:
|
Ma nikakva uplata :) Drago mi je da sam pomogao u ova skupa vremena, makar i sa 100 kn. A i kazem, to sam naletio na drugom hr forumu i podijelio ovdje
|
Izgleda da ne dobiju svi isto. Od nas 6 koji smo riješili, četvorica smo dobili po 115 kn, jedan je dobio 24 kn, a drugi 35 kn.
Jel moguće da su prije već nekaj rješavali pa su sad dobili manje? Drugo mi niš ne pada na pamet |
Ste rjesili bas sve korake? posto ih ima vise ..pa po svakom rijesenom se dobije X cifra
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:46. |