![]() |
Stigao je danas još jedan update za 8T.
11.0.2.3 System • Optimized system power consumption and reduce heat generation • Fixed the issue that icons are not displayed on the desktop in a small probability • Improved system stability and fixed known issues Bluetooth • Optimized Bluetooth connection to reduce latency • Improved connection stability Gallery • Fixed the abnormal display issue with loading preview photo Network • Optimized the intelligent 5G function to extend battery endurance capacity |
Btw, reklo da je 3rd party warranty 1g, moze se koristiti u eu i oni pokrivaju sve troškove...kolko za vjerovati ne znam ali daje malo sigurnosti
Official oneplus support... |
Koje sluške imate/preporučujete za oneplus. Izgubio sam one obične, pa sad gledam da li uzet Wireless Z ili nešto drugo.
|
Citiraj:
|
Dobio sam u popup boxu OnePlus Buds, prakticne su i zvuk je iznenadujuce dobar ali su mi neudobne nakon malo duzeg nosenja. Mislim da su Buds Z ugodnije za nosenje jer imaju silikonske kapice. Imho, da kupujem, samo zbog tog razloga bih uzeo jeftiniju varijantu. I tako u pokreyu neka top kvaliteta zvuka nije presudna.
Imam i samsung buds koje sam dao zeni. OnePlus Buds imaju bolji zvuk i bolji mikrofon ali samsung je ugodniji i bolje drzi u uskama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da da.... Ja ih stalno maltretiram 😁
|
Citiraj:
jesu tebi poslali sa official? |
Citiraj:
|
Čekam 11.11 i polako skupljam kupone, možda kao i prošle godine pokriju trošak dostave :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Store kuponu, pa sve zajedno pokrije trošak dostave :D 506$ je nešto oko 3300kn i kuponi odrade dostavu, kud ćeš bolje. Prošle godine me OP7T koštao oko 3040kn s dostavom... |
|
|
Pozdrav, zna li netko kako do ovog kupona od 70$? Hvala
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...55c0a5dad7.jpg |
Evo razvoja situacije vezano uz moje problem sa konekcijama. Nije bilo toliko izrazeno u stanu jer sam bio stacioniran i uglavno na wifi-u.
Ali isao sam jucer na put za HR, desavalo se da imam pun signal a da nemam konekcije, ni interneta niti pozivi mogu raditi sto nisam ni skuzio prije zbog stalne konnekcije na wifi kod kuce. Idem autocestom i signala ima 10minuta pa 10minuta nema pa x na signal baru pa se vrati. Nije vrag dao mira pa sam isao u servisni menu i tamo ima puno vise opcija za preferred network i tamo sam promjenio na GSM/WCDMA/LTE(PRL) umjesto LTE/TDSCDMA/GSM/WCDMA od ujutro rano sam samo na SIMici i cini se da tek sad radi kako treba. Ono sto je lose jest da mi stari 7T ima LTE/TDSCDMA/GSM/WCDMA pa radi bez problema. Vi koji pratite temu? Kako vi imate namjesteno? (U meni se ulazi sa *#*#4636#*#*) |
Da, to je klasika. Uvijek sam tako ulazio u taj menu, posebno kad sam htio prisiliti mob da radi na LTE. Ili jednostavno instaliraš Network Switcher koji to isto radi jednim klikom...
Meni je namješteno LTE/UMTS auto(PRL). |
|
Cisto informativno ovaj veliki popust je first come first served, ima. bitce 2-3 moba i to. je to
|
Da, tog čekam, a nadam se ko i prošle godine jednom od nekih 20$...
|
Trenutno sam nabavio jedan OnePlus 6T i sad ga malo podesavam.
Kad odem u kontakte i odem na "contacts to display" tamo mi uopce ne nudi da mi prikaze kontakte sa sim kartice, jel moguce da ne mogu prikazat kontakte sa SIM-a? Sve kontakte uvijek spremam na SIM, i sad vidim da jedino ima opcija da prebacim sa SIM-a na telefon, imenik ne moze citati direktno sa SIM-a. Jel nesto propustam? Ovo mi je bas glupo. |
Da, propuštaš, spremaj kontakte u cloud. Ako ne zbog bivanja u koraku s vremenom, već stoga jer SIMice znaju crknut. Meni se desilo i od tada nemam i nisam imao ni 1 kontakt na SIMu. (prije cca 10ak godina...)
|
Kakav božji sim,uff
sve na cloud i uvijek imaš sve spremljeno |
Word...
|
Na OnePlus 6t mi nudi nadogradnju (pretpostavljam na Android 10) OTA, preuzme se i krene instalirati, dođe do 99% i kaže da nije uspješno.
Zna li netko do čega bi moglo biti? :) |
Možda bi pomogao wipe, ili da skineš cijeli paket i ručno flešaš.
https://www.xda-developers.com/downl...y-patches/amp/ Ne znam da li je ovo zadnji za 6T. Noviji ne nalazim. |
kakva stoka kineska na aliju, imao sam u kosarici nekoliko aritikala, u 9:00 krece sale, naravno network error izbacuje kod placanja, za 3 minute dva najskuplja artikla (op8t i dodatni punjac) su "rasprodani" i sad kupuj po standardnoj cijeni...takoder ako uneses promo kod SINGLEDAY12 za -$12 onda ti makne kupon...aj srecom imam jedan kupon od $30 pa ce mi prebiti postarinu ali ovaj 11.11. sale je gori od hrvatskih crnih petaka
|
Citiraj:
|
Ovo je sramota. Imao ga u košarici, najavili 506$, čim je krenulo, naravno nedostupan. Kupone ne mogu koristit osim Ali kupona 20$ i seller kupona 4$. Imam 46$ kupon beskoristan, jer mogu kupiti samo određene stvari na Aliju. Baš su govna...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |