PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=270897)

emilblomsky 20.03.2016. 19:16

Ovo je dobro za West Ham,jer City ima i tekmu manje,pa da je danas dobio otišao bi previše.Ovako West ham ima šansu i dalje,a ključne će biti dvije utakmice doma s Unitedom i Arsenalom.Ako to dobije,možda se dovuku i do trećeg mjesta.Prioritet je Biletu dobiti United u kupu.Onda se može lako do kraja.
Večeras u pola devet show CR7 samo za našeg Pottera!
PS:Barcini penali su već antologijski!

dh41400 20.03.2016. 19:46

Citiraj:

Autor Kal-EL (Post 2905577)
Viljareal samo gas, nije jos gotovo!

Ed:penal ali nije to barca pa da sviraju.

Sudac je imao malo veći propust u toj tekmi. Ovo za njega nije bilo igranje rukom ... štoviše dodijelio je žuću igraču Villarreala jer se uopće usudio reći da je rukometaš Pique igrao rukom.

Da biste dobili kontekst, ovo bi mu bio drugi žuti (već je dobio jedan također zbog igranja rukom :D).

Reakcija publike na suđenje sve govori.

Ali dobro, ipak je vrhunac dana u 20:30, pa se nebum previše zamarao sa ovim sprdnjama od ligaških sudaca :D

nino 20.03.2016. 20:58

Navasssssss

Kal-EL 20.03.2016. 20:58

Ponisten cist gol realu i navas obranio penal, dobra tekma

emilblomsky 20.03.2016. 21:08

Da,di je ovaj vidio zaleđe,majke ti?
Bar Mirkec uziva,kad Real ovako igra,nema ih nitko.Marcelo i Bale,vrh! Uz Navasa,of course!

Kal-EL 20.03.2016. 21:08

Culi su On dolazi pa tako igraju :)

Ed: ne kuzim ja te suce, pa jbte ako je ono povlacenje bio penal onda sviraj i na drugoj strani za povlacenje penal.

vorda22 20.03.2016. 21:28

ne gledam nista dok je march madness. jel kradu real?

emilblomsky 20.03.2016. 21:35

Citiraj:

Autor Kal-EL (Post 2905651)
Culi su On dolazi pa tako igraju :)

Ed: ne kuzim ja te suce, pa jbte ako je ono povlacenje bio penal onda sviraj i na drugoj strani za povlacenje penal.

Jebote,onda je jucer Chelsea-west ham trebalo biti 40 penala!
Ajd je ga vukao,ali lopta je bila balon koji ovaj nema sanse uhvatiti.Ali ajde!

Kal-EL 20.03.2016. 21:45

Ma kazem zbog prvog penala, meni to neujednacen kriterij!
Sviran penal na modricu, ronaldo fulao cijeli gol, sta reci...

Kal-EL 20.03.2016. 21:51

Cekam snimku da vidim je li bilo zaleđe ili ne a dok je cekamo gledamo gol ronalda za 2:0.
Ne kukam ja, komentiramo malo prije spavanja, zaboli me za njih sve, ja se u 5.30 ustajem tko god pobijedio...
Ed: 3:0

emilblomsky 20.03.2016. 21:56

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2905671)
Ajd da nisu suci baš protiv Reala, budu i Sevilli poništili regularan gol...

Kad se odmaknemo od vaših teorija urote i kukanja oko suđenja, suci su očajni na ovoj utakmici. Nisu protiv nikoga nego su jednostavno loši.

Real je trebao voditi već 4:0 barem... bolji su u svakom segmentu igre.

Čuli su me... 2:0 ... to je to. Sevilla nema kaj danas tražit ovdje.

Ma kakve zavjere.Sudac je los.Ni ovo na Modricu je upitno kao i zalede Seville.E,ako Real ovako odigra protiv Barce,bude dobro!Obrana je i dalje problem!

emilblomsky 20.03.2016. 22:22

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2905678)
Sevilla je limp dick. Imaju velike oscilacije u igri.
Marcelo opet igra ko u sezoni 2013/14 pod Ancelotijem.
Navas najjači golman današnjice... ne znam čemu drkanje na De Geu.

Da,dobro je to rekao komentator!
Real ne treba tražiti boljeg golmana,jer ga nema!

dh41400 20.03.2016. 22:41

Koja promjena u igri kada su ušli Isco i James - instantni pad u kretanju i živosti :D

Sve mi se čini da su se pomirili sa prodajom ovog ljeta.

Ronaldo je danas proveo barem 80min u zaleđu, a ostatak je šetao po terenu. Modrinjo u sredini terena poprilično tih, osim onog iznuđenog 11-erca. Kovačić nije bio ni na klupi s obzirom na svoj performans u prošlom kolu. Navas bogibatina kakve svijet nije vidio - koliko čujem na Skaju, čovjek je obranio 3 od 4 penala ove sezone.

Večeras se savršeno vidjelo koliko Benzema znači napadu ove momčadi, htjeli vi to priznati ili ne :)

Uglavnom, početna postava je barem bila blizu Realu kakvog svi zamišljaju i očekuju ... dobro, svi osim Wolfsburga i Barce jel :)

Suđenje - klasični španjolski kriminal. Sudac kao da je bacao novčić svaki put kada je donosio bilo kakvu odluku. Nije ni čudo da uvode videom potpomognuto suđenje :D

Btw jel netko vidio možda Mirka na tribinama ? Vjerojatno je negdje ležao u transu :D

emilblomsky 20.03.2016. 23:05

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2905688)
Koja promjena u igri kada su ušli Isco i James - instantni pad u kretanju i živosti :D

Sve mi se čini da su se pomirili sa prodajom ovog ljeta.

Ronaldo je danas proveo barem 80min u zaleđu, a ostatak je šetao po terenu. Modrinjo u sredini terena poprilično tih, osim onog iznuđenog 11-erca. Kovačić nije bio ni na klupi s obzirom na svoj performans u prošlom kolu. Navas bogibatina kakve svijet nije vidio - koliko čujem na Skaju, čovjek je obranio 3 od 4 penala ove sezone.

Večeras se savršeno vidjelo koliko Benzema znači napadu ove momčadi, htjeli vi to priznati ili ne :)

Uglavnom, početna postava je barem bila blizu Realu kakvog svi zamišljaju i očekuju ... dobro, svi osim Wolfsburga i Barce jel :)

Suđenje - klasični španjolski kriminal. Sudac kao da je bacao novčić svaki put kada je donosio bilo kakvu odluku. Nije ni čudo da uvode videom potpomognuto suđenje :D

Btw jel netko vidio možda Mirka na tribinama ? Vjerojatno je negdje ležao u transu :D

Ronaldo se setao po terenu?Koju si ti tekmu gledao?
Danas je igrao odlicno,kao i ostali!
A Mirko nas mulja.Ja ga vidio ranije na Villareal-Barca!Imao dres od Piquea!

dh41400 20.03.2016. 23:20

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2905692)
Ronaldo se setao po terenu?Koju si ti tekmu gledao?
Danas je igrao odlicno,kao i ostali!

Ajmo sada polako čitati :)

Citiraj:

Ronaldo je danas proveo barem 80min u zaleđu, a ostatak je šetao po terenu.
Fino polako, uzmeš dah i onda pročitaš od riječi do riječi :)

Citiraj:

A Mirko nas mulja.Ja ga vidio ranije na Villareal-Barca!Imao dres od Piquea!
I vjerojatno tražio autogram :D

emilblomsky 20.03.2016. 23:33

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2905696)
Ajmo sada polako čitati :)

Fino polako, uzmeš dah i onda pročitaš od riječi do riječi :)

I vjerojatno tražio autogram :D

Mogu ja citati i slovo po slovo,al i dalje stojim iza recenog!
Nego,ovakav Real se vec necem moze nadati.I opet ne kuzim sto ce im Hazard?
Panjina kao Hames i Isco.Ovo Kroos,Modric,Kazo je cist ok!
Ako vec netko treba doci neka dode pogba!Ili po meni trenutni broj 1,Payet!

Mirkopoter 21.03.2016. 10:57

Odlična igra Reala sinoć i dobra priprema za Barcu koja je kiksala a vidim suci su opet poceli po starom.

QuidZz 24.03.2016. 15:33

1 privitaka
R.I.P. Johan Cruyff. :(

Mileni 24.03.2016. 15:38

Maloprije procitah. RIP majstore :(

mamutarka 28.03.2016. 12:19

simpatičan video, uz eurogol klinca na 2:40 zanimljivo je kako od malih nogu uče trčat prema sucu stalno pogotovo kad padnu u 16ercu, ugledaju se na starije :D

Mileni 28.03.2016. 14:16

Barca očito bolja, ali i na mene najveći utisak ostavio vratar Reala. Mali stvarno odlično brani

dh41400 28.03.2016. 14:30

Ok, ova tekma tih klinaca je bila više eksponirana nego finale LP prošle godine.

Doslovce nije bilo e-tiskovine u kojem se nije spomenula ... a zaista ne vidim razloga za to. S druge strane, 99% tih klinaca vjerojatno neće nikada zaigrati za prve momčadi, pa i s te strane ne vidim razlog tolike galame.

Jedino što sam primjetio je to da su klubovi počeli hvatati te kikiče već u jaslicama, što je ako se ne varam i glavni razlog suspenzije oba kluba po pitanju transfera.

panda505 28.03.2016. 14:41

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2908101)
Jedino što sam primjetio je to da su klubovi počeli hvatati te kikiče već u jaslicama, što je ako se ne varam i glavni razlog suspenzije oba kluba po pitanju transfera.

Dijelomično se varaš.
Bitno je pod kojim su uvijetima ti kikički dovedeni u klubove :)

dh41400 28.03.2016. 14:49

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2908105)
Dijelomično se varaš.
Bitno je pod kojim su uvijetima ti kikički dovedeni u klubove :)

Pod uvjetima roditeljske pohlepe i/ili iskorištavanja loše financijske situacije istih.

Uostalom, pravomoćne presude su donesene :)

Ovo mi doslovno liči na trgovinu djecom, jer klinac od 7-8 godina vraga zna što želi u životu.

Da se ne zavaravamo, slične primjere sam vidio i kod nas, samo što je to kod nas kakti "legalno".

panda505 28.03.2016. 15:01

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2908110)
Pod uvjetima roditeljske pohlepe i/ili iskorištavanja loše financijske situacije istih.

Ne.

Citiraj:

Uostalom, pravomoćne presude su donesene :)

Jesam li ja to tvrdio da nisu?
Ali i dalje stoji prvobitna poanta - presude su donesene za potpisivanja klinaca pod određenim uvjetima - ne klinaca općenito.
Zbog toga i napisah da dijelomično griješiš :)

Citiraj:

Ovo mi doslovno liči na trgovinu djecom, jer klinac od 7-8 godina vraga zna što želi u životu.

Pa onda sve liči na trgovinu djecom.
Djecu primjerice i krstiš bez da ih pitaš i bez da oni znaju žele li to ili ne.

Citiraj:

Da se ne zavaravamo, slične primjere sam vidio i kod nas, samo što je to kod nas kakti "legalno".

Pa i drugdje je legalno.
Škole nogometa nisu ništ novo i/ili ilegalno.

dh41400 28.03.2016. 15:14

To što se transferi dijele na domaće i internacionalne, mi je sasvim bezveze.

Daleko veći utjecaj ima to što je klinac pod ugovorom već sa x godina, te "prisilno" mijenja okolinu, poznanike, tijek života općenito.

Ajde još shvaćam kada je riječ o igračima od 18g, ali ovo sa 8g mi doslovce liči na trgovinu.

Nedavno sam gledao reportažu o hrpi klinaca iz Kine koji su odvojeni od roditelja, te poslani da trajno žive u ogromnim nogometnim kampovima od svoje 6-7g, udaljenima tisućama km od staraca. A sve sa izlikom "promicanja" nogometa u tom dijelu svijeta.

Kaže jedan mali da vidi starce 1 godišnje, ali da je sretan jer je dobio krov nad glavom i loptu među nogama.

trouble 28.03.2016. 18:06

I kaj je tu lose? Nasi bi dzigerice Dali da to mogu

Mirkopoter 02.04.2016. 11:06

Danas Real gazi Barcu ko plitak potok :D

Mirkopoter 02.04.2016. 11:13

Ipak je sa smajlićem napisano ;) ( :D )

Mileni 02.04.2016. 11:17

Enrique da ima mozga odmarao bi prvotimce. Prvenstvo je rijeseno, a izvukli su najtezeg moguceg protivnika u LP. Odmaraj ih i pripremaj za Atletico. El clasico je el clasico, ali mislim da se nitko od barcinih navijaca ne bi bunio kad bi izgubili od Reala a izbacili Atletico.

Poraz od reala bi ih naravno zabolio, ali rezultatski je nevazana utakmica. Dok ona u LP bas i nije nevazna.

Naravno, ovo su moje puste zelje. Zaigrat ce vjerojatno svi prvotimci, ici ce se 'na noz', itd. :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29.