![]() |
Ovo je dobro za West Ham,jer City ima i tekmu manje,pa da je danas dobio otišao bi previše.Ovako West ham ima šansu i dalje,a ključne će biti dvije utakmice doma s Unitedom i Arsenalom.Ako to dobije,možda se dovuku i do trećeg mjesta.Prioritet je Biletu dobiti United u kupu.Onda se može lako do kraja.
Večeras u pola devet show CR7 samo za našeg Pottera! PS:Barcini penali su već antologijski! |
Citiraj:
Da biste dobili kontekst, ovo bi mu bio drugi žuti (već je dobio jedan također zbog igranja rukom :D). Reakcija publike na suđenje sve govori. Ali dobro, ipak je vrhunac dana u 20:30, pa se nebum previše zamarao sa ovim sprdnjama od ligaških sudaca :D |
Navasssssss
|
Ponisten cist gol realu i navas obranio penal, dobra tekma
|
Da,di je ovaj vidio zaleđe,majke ti?
Bar Mirkec uziva,kad Real ovako igra,nema ih nitko.Marcelo i Bale,vrh! Uz Navasa,of course! |
Culi su On dolazi pa tako igraju :)
Ed: ne kuzim ja te suce, pa jbte ako je ono povlacenje bio penal onda sviraj i na drugoj strani za povlacenje penal. |
ne gledam nista dok je march madness. jel kradu real?
|
Citiraj:
Ajd je ga vukao,ali lopta je bila balon koji ovaj nema sanse uhvatiti.Ali ajde! |
Ma kazem zbog prvog penala, meni to neujednacen kriterij!
Sviran penal na modricu, ronaldo fulao cijeli gol, sta reci... |
Cekam snimku da vidim je li bilo zaleđe ili ne a dok je cekamo gledamo gol ronalda za 2:0.
Ne kukam ja, komentiramo malo prije spavanja, zaboli me za njih sve, ja se u 5.30 ustajem tko god pobijedio... Ed: 3:0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Real ne treba tražiti boljeg golmana,jer ga nema! |
Koja promjena u igri kada su ušli Isco i James - instantni pad u kretanju i živosti :D
Sve mi se čini da su se pomirili sa prodajom ovog ljeta. Ronaldo je danas proveo barem 80min u zaleđu, a ostatak je šetao po terenu. Modrinjo u sredini terena poprilično tih, osim onog iznuđenog 11-erca. Kovačić nije bio ni na klupi s obzirom na svoj performans u prošlom kolu. Navas bogibatina kakve svijet nije vidio - koliko čujem na Skaju, čovjek je obranio 3 od 4 penala ove sezone. Večeras se savršeno vidjelo koliko Benzema znači napadu ove momčadi, htjeli vi to priznati ili ne :) Uglavnom, početna postava je barem bila blizu Realu kakvog svi zamišljaju i očekuju ... dobro, svi osim Wolfsburga i Barce jel :) Suđenje - klasični španjolski kriminal. Sudac kao da je bacao novčić svaki put kada je donosio bilo kakvu odluku. Nije ni čudo da uvode videom potpomognuto suđenje :D Btw jel netko vidio možda Mirka na tribinama ? Vjerojatno je negdje ležao u transu :D |
Citiraj:
Danas je igrao odlicno,kao i ostali! A Mirko nas mulja.Ja ga vidio ranije na Villareal-Barca!Imao dres od Piquea! |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego,ovakav Real se vec necem moze nadati.I opet ne kuzim sto ce im Hazard? Panjina kao Hames i Isco.Ovo Kroos,Modric,Kazo je cist ok! Ako vec netko treba doci neka dode pogba!Ili po meni trenutni broj 1,Payet! |
Odlična igra Reala sinoć i dobra priprema za Barcu koja je kiksala a vidim suci su opet poceli po starom.
|
1 privitaka
R.I.P. Johan Cruyff. :(
|
Maloprije procitah. RIP majstore :(
|
simpatičan video, uz eurogol klinca na 2:40 zanimljivo je kako od malih nogu uče trčat prema sucu stalno pogotovo kad padnu u 16ercu, ugledaju se na starije :D |
Barca očito bolja, ali i na mene najveći utisak ostavio vratar Reala. Mali stvarno odlično brani
|
Ok, ova tekma tih klinaca je bila više eksponirana nego finale LP prošle godine.
Doslovce nije bilo e-tiskovine u kojem se nije spomenula ... a zaista ne vidim razloga za to. S druge strane, 99% tih klinaca vjerojatno neće nikada zaigrati za prve momčadi, pa i s te strane ne vidim razlog tolike galame. Jedino što sam primjetio je to da su klubovi počeli hvatati te kikiče već u jaslicama, što je ako se ne varam i glavni razlog suspenzije oba kluba po pitanju transfera. |
Citiraj:
Bitno je pod kojim su uvijetima ti kikički dovedeni u klubove :) |
Citiraj:
Uostalom, pravomoćne presude su donesene :) Ovo mi doslovno liči na trgovinu djecom, jer klinac od 7-8 godina vraga zna što želi u životu. Da se ne zavaravamo, slične primjere sam vidio i kod nas, samo što je to kod nas kakti "legalno". |
Citiraj:
Citiraj:
Ali i dalje stoji prvobitna poanta - presude su donesene za potpisivanja klinaca pod određenim uvjetima - ne klinaca općenito. Zbog toga i napisah da dijelomično griješiš :) Citiraj:
Djecu primjerice i krstiš bez da ih pitaš i bez da oni znaju žele li to ili ne. Citiraj:
Škole nogometa nisu ništ novo i/ili ilegalno. |
To što se transferi dijele na domaće i internacionalne, mi je sasvim bezveze.
Daleko veći utjecaj ima to što je klinac pod ugovorom već sa x godina, te "prisilno" mijenja okolinu, poznanike, tijek života općenito. Ajde još shvaćam kada je riječ o igračima od 18g, ali ovo sa 8g mi doslovce liči na trgovinu. Nedavno sam gledao reportažu o hrpi klinaca iz Kine koji su odvojeni od roditelja, te poslani da trajno žive u ogromnim nogometnim kampovima od svoje 6-7g, udaljenima tisućama km od staraca. A sve sa izlikom "promicanja" nogometa u tom dijelu svijeta. Kaže jedan mali da vidi starce 1 godišnje, ali da je sretan jer je dobio krov nad glavom i loptu među nogama. |
I kaj je tu lose? Nasi bi dzigerice Dali da to mogu
|
Danas Real gazi Barcu ko plitak potok :D
|
Ipak je sa smajlićem napisano ;) ( :D )
|
Enrique da ima mozga odmarao bi prvotimce. Prvenstvo je rijeseno, a izvukli su najtezeg moguceg protivnika u LP. Odmaraj ih i pripremaj za Atletico. El clasico je el clasico, ali mislim da se nitko od barcinih navijaca ne bi bunio kad bi izgubili od Reala a izbacili Atletico.
Poraz od reala bi ih naravno zabolio, ali rezultatski je nevazana utakmica. Dok ona u LP bas i nije nevazna. Naravno, ovo su moje puste zelje. Zaigrat ce vjerojatno svi prvotimci, ici ce se 'na noz', itd. :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |