![]() |
Spektakularan potez i gol Asamoaha :care:
Juve vodi... komentator na Areni 4 u deliriju :D |
Citiraj:
juventus nije ništa štelao,mislim možda i je ali štelaju i drugi,englezi recimo,tamo se svi klade:D nemožeš naštelat cijelo prvenstvo |
Citiraj:
|
|
Fair Enough :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hopala,Inter nekog i dobio....a sad...forza Napoli :D |
|
Real potvrdio 1. mjesto...:chears:
Gledao Dortmund danas...koja smijurija od ekipe...bogeci nebi zabili 2. gol da se igra još 6 dana...:hitthewal: |
Sta ovi iz Rome i Napolja mogu fulat to je strasno...
|
Citiraj:
Iako, baš me interesira kak bi Real igrao da igraju bez Kristine, Bejla, Modrića, Pepea i Ramosa :fiju: |
Citiraj:
Treba malo i pogledat koju tekmu i vidit kako ko igra. |
Citiraj:
Reci ti za Ramosa što hoćeš, ali je jedna od bitnijih karika momčadi, inače bi ga se Real već zdavna riješio da je stvarno takva rupetina. Imaju i oni velikih propusta u personalijama, ali nisu ni oni budale. Ronaldo kad je imao 3 utakmice kazne, Bale ga je zamjenio bez problema. Real ima taj luksuz da mogu bez problema igrati dobro čak ako i neki od glavnih igrača fali. Ali da Kristina, Bale, Modrić, Ramos i Pepe fale u isto vrijeme, mislim da bi to ipak bilo vidljivo na terenu. A u takvoj je situaciji Dortmund. Subotić, Gündogan, Błaszczykowski, Bender su dugoročno ozlijeđeni, a danas su još posebno faljeli Reus i Lewandowski (to ti je 6 igrača koji bi inače igrali u prvoj postavi) Trebalo bi ipak malo pogledat koju tekmu i vidjet kak ko igra |
Pa kad se radi o teškom obliku fanboya niš čudno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I neznam zašto opće to uspoređuješ sa Realom?Pa da je Beqiraj ima takve prilike sve bi zabio... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A pratim i njemačke novine/vijesti pa "igrom slučaja" znam da ljudima fali više od pola prve ekipe Citiraj:
Odgovor još uvijek čekam. |
Nego.... nesto citam po novinama da je predsjednik Bayerna priznao utaju poreza. Cca 18 milijuna. Ovi novinari mučka đubrad.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za razliku od Dortmunda,Real ima siru klupu,koja bi mogla podnijeti takve izostanke... :kafa: Citiraj:
|
Citiraj:
Čovjek utajio porez. Zakon Deutschlanda kaže da svaka utaja poreza veća od 1mil. € = zatvorska kazna. Zakon je isti za sve, tak da Uli vjerojatno ide (a i trebao bi ići) iza rešetaka :D |
Zanimljiv splet u Chelseau, navodno je Courtois odbio potpisati novi ugovor, i navodno na ljeto 2016 odlazi, sto mi je malo cudno, jer ce 2 godine doslovce trunuti posto sumnjam da ce ga poslati na posudbu ili mu dati da brani u CFCu
|
Nikad ne znaš s murinjom. Možda odjebe čeha. :)
|
Ovo ni najvećem neprijatelju nebi poželio...:puke:
http://www.index.hr/sport/clanak/uzn...a-/733198.aspx |
U ovoj temi, a ni na forumu nema rasprave o korupciji ili ne korupciju u HNLu.
Danas nastavak lige prvaka. A.Madrid - Milan Bayern - Arsenal |
Lehmann smatra kako je Bayern ove sezone bez poraza samo zato što igra u Bundesligi. I ja tak smatram. :roller:
"Kvaliteta u Bundesligi nije toliko jaka, zbog toga Bayern nema nikakvih problema. To se ne bi dogodilo kada bi Bayern igrao u Premiershipu. Možda to nije najkvalitetnija liga, no svatko može pobijediti svakoga." Potpis i pečat. :D |
Citiraj:
|
Jedan njemački forumaš koji se kuži u nogač. :D:D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |