![]() |
Citiraj:
|
Nakon Vibera i pojavio apdejt Nokia Camera. Di mogu čitati koje novosti donosti apdejt? Nešto kao u ajponu i đandroidu.
|
Pa najčešće piše u opisu u Storu kad se gleda app no Nokia, MS i tak te velike face se znaju pravit prgave pa niš ne napišu, jedino portali (WPC, WMP) znaju doć do "punih" changeloga.
Izgleda da Viber ipak tu i tam izbaci missed call, bar po komentarima drugih ljudi. |
E to je to. ;)
|
Citiraj:
|
Stavi proxy, restartaj mobitel. Nađi aplikaciju preko onog mog QR-a i ponudit će ti update.
|
Citiraj:
vratim se sa Win tipkom, odem u Settings, maknem proxy, vratim se u market, stoji mi Download pauziran, nastavim i to je to. |
ponavljao sam proceduru jedno 4,5 puta, i ništa, uvijek ista greška, na kraju deinstalirao app, otišao u store, te ga ponovo instalirao, iz prvog pokušaja
|
ok, neće valjda opet napravit isto sranje kao s prijelazom WP7 -> WP8
Windows Phone 8.0 smartphones may not be upgradeable to 8.1 |
sumnjam da bi si dopustili još jedan takav fijasko, pogotovo na prilično "zakašnjeloj" platformi u odnosu na druga dva tabora.
|
Citiraj:
|
ma dobro, glasine su glasine, morat ćemo pričekati ipak službenije vijesti
i u komentarima članka pljuju po autoru, pa se nadajmo da su samo to - neutemeljene glasine :) nešto spominju limit od 1GB RAM-a... nadam se da niti to neće biti istina |
Zato sam u startu uzeo uređaj s 1GB RAM. :)
|
Evo jedan fičur koji dolazi s GDR3 (HTC 8X), samo je pitanje da li će ga Nokia i Samsung implementirati, radi se o punjenju mobitela dok je isključen (smiješno zvuči) :D
http://www.wpcentral.com/windows-pho...harging-htc-8x |
Zašto bi ti mobitel bio isključen?
Staviš Njoku na punjač, i čim se malo pripuni, sama se uključi. To je pravi fičr - a ne punjenje dok je isključen. Za to postoji bolja stvar - Flight Mode. |
Nije da omaložavam. Ali po meni je glupo ostaviti isključenog da se puni i tada gubi smisao smartfona. Radije ostavim uključenog i primam notifikacije o propuštenosti. Zar ne?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Flight mod
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ionako ugašen mob dalje troši struju dok ekran gori. |
Citiraj:
A bitno da ti vekerica radi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
kul stvar. |
Domaća recenzija L925
http://mob.hr/nokia-lumia-925-recenzija/ |
Citiraj:
Citiraj:
|
M$ ne smije dozvoliti da razvija i treću platformu u kratko vrijeme.
Dakle WP7.x je stao sa razvojem, tu je WP8. Ako njega zaustave i nastave sa WP8.1 kao samostalnom platformom, izgubit će korisnike, te svakako i developere. Dakle WP8 je potreban daljni razvoj, dakle i ekspanzija da postane WP8.x. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato se i ne čudim što je dio korisnika sa starijih verzija Windows telefona prešao na iPhone i Android. Sad je na Microsoftu da pokaže što zna i može. |
Kad su Dell i HP bili neki veći konkureti na tržištu smartphone-ova? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |