![]() |
Citiraj:
Sanjam o danu koji nikad neće doći. Kupiš uređaj i biraš - Android - iOS - Windows Phone Izabereš Android - AOSP - HTC Sense - Samsung TouchWiz - Custom (requires internet connection) :P hihi Ali HTC One sa AOSPom, mljac. |
Ili još bolje, kupiš uređaj i onda instaliraš OS, drivere... Pa kad izađu novi driveri, staviš nove, update, patch, SP... :D
|
Zvuči bajno sa AOSPom, no pitanje jel će sredit trajanje baterije. AOSP romovi imaju puno manju autonomiju nego Sense. Ako to ne srede, a sumnjam da hoće nije baš nešto onda.
edit Šuška se nešto o One-u sa većim ekranom, 5-6 inča http://www.gsmarena.com/rumor_htc_on...-news-6096.php |
Naručio sam Htc One iz Tele 2 webshopa, stiže mi u ponedjeljak. Zanima me, pošto mi je ovo prvi android, kako funkcionira to s update-ovima s obzirom da vidim kako update posebno pušta tmobile, posebno vip, tele2.....
Jel to zavisi od koga je mobitel kupljen ili čija je kartica unutra...ili? S obzirom da planiram u navedenom mobitelu koristiti Tmobile karticu (ako ne bude po deafultu otključan, da ga otključam preko imei-a). Hvala. |
Nema to veze s karticom. Kod HTC je bitan CID broj, prema njemu puštaju update.
|
Citiraj:
Zadovoljio bih se s HTC1 ali uzivo me razocarale fotografije pa nista od njega. |
Ima li tko kakvih saznanja kad bi mogao crni model HTC One stici kod nas ?
|
U Svijetu Medija ti imaju crni
http://www.svijet-medija.hr/p/One-32GB-crna/48156/ Kod operatera uskoro, tjedan-dva valjda, tak negdje |
Da li netko ovdje ima HTC One u kombinaciji sa Tele2 mrežom, zanima me kakav mu je 3G i prijam općenito, da li ima problema kakvih? Može i na PM, hvala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni i u zagrebu i u dalmaciji sve ok bilo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To nema veze s mobitelom. Tako je na svakom. Jednostavno je cijela mreža fail i tu ne možeš ništa. Za internet, teletina je najgori izbor.
|
Cak ni u Zagrebu varira snaga signala i negdje dvije crtice,posto putujem redovno na relaciji ZG-SB,poslije Zagreba jedva da uhvati EDGE signal i to par crtica,a dobar dio puta uopce nema signala,
Posto zivim blizu granice sa Bosnom to da ne pricam kakav Internet,jedva poziv uspijem poziv obaviti,a sms-ovi kasne po par sati. Katastrofa,T-mobile miljama ispred |
Koju onda alternativu preporučujete, a da nije T-mobile pretplata jer su im cijene užasne?
|
bonbon, simpa, tomato (tcom, tcom, vip)
|
simpa prejaka?
|
Pogledat ću, hvala
|
pati li HTC ONE od djecijih bolesti tipa lose antene (slabije hvatanje wlana ili 3g), zute pjege na ekranu i sl??
|
Ne pati. Jedino ono što je imao kolega stranicu-dvije ranije, dio maske da ne sjedi ful.
|
Htc One stigao...prvi dojmovi više nego pozitivni, uz samo jedan problem. Zaključan mi je na Tele2. :D
Otključavanjem preko IMEI-a se gubi garancija? Postoji kakav drugi način za otključati ga? |
Citiraj:
|
Kaj se tiče garancije. Uvijek možeš staviti oglas da mijenjaš Teleta HTC One za T-Mobile ili kog već imaš. Sigurno nisi jedini. Samo se potrudiš da nadješ nekog tko ima garanciju na mobu isto kao i ti i to je to.
Kaj se tiče unlockanja. Ne znam. Na Desireu je bio doslovno "one click unlock", tak da nemam pojma kak je sa novim HTC-ima. |
Otključavanjem preko IMEI ne gubiš garanciju. Mijenjanjem bootloadera da bi otključao mobitel - gubiš.
|
One se trenutno ne može otključati, probao preko više tih online servisa i dobio odbijenicu :D
Jedan se potrudio pa napisao da se One-ovi zaključani na našim mrežama mogu otključati jedino preko kabela, a pitanje je da li to itko u nas još uopće zna... |
Da li znate neku pouzdanu/provjerenu stranicu za otključavanje putem IMEI-a? Našao sam jednu koju svi hvale ali zasad nemaju kod za htc one/tele2.
Edit: j...ga, dok sam pisao, postan odgovor iznad. :) Znaci, preostaje samo cekati? :o |
A šta sam ja napisao gore? :sly:
|
Otkljucajte kod operatera i rijesena stvar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |